![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS-Tercih Edeceğiniz Lisans Bölümleri veya Üniversiteler DGS ile tercih edeceğiniz veya etmeyi düşündüğünüz lisans bölümleri veya üniversiteler hakkında konular burada. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-07-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
Güzel Sanatlar Fakültesi Tercih Edecekler
arkadslar merhaba ben kocaelı unıversıtesı fotoğrafcılık ve kameramanlık mezunuyum. tercıhlerımı oncelık olarak guzel sanatlar fakulteslerınde yapmak ıstıyorum grafık tasarım basta.
nyse sormak ıstedıgım bıkac sey var. guzel santşar fakultelerı bır kacı ıdısnda hepsı oss barajı gecıp fakultelerın yetenek sınavlarından ıyı puan almak gerektırıyo en onemlısıde bı sınavda çizim varkı benım aslaaa yapamayacgım bısey bu. dıkey gecısle 3ten baslarken yanı ıntıbak +3ten baslarken yetenek sınavınada gırılıomu bu cok onemlı. eger oyleyse bnde çizim sıfır ve hayallerım dusuyo. ınsalh bu çizimli sınav yoktur. bırda sanırım kocaelı guzel santşlarda cızım sorulmuyomus. am acyardımcı olursanz sevınırım dıkeyle gırınce yetenek sınavı varmı yardımızı beklıyorum |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Eyy Hayatt,,,
Giriş Tarihi: 26-12-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
yalnız bir opera
Giriş Tarihi: 10-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
gsf
slm ben marmara gsf deyim okula girerken yetenek sınavına alınmıyoruz fakat burası gsf ve dersler çizimle iç içe kendini mutlaka geliştirmelisin.ben hep ertelemiştim bu işi ama şimdi inanılmaz yoğun çalışmak zorundayım saat 6 buçuk sabah olacak ben hala çizim yapıyorum
bu arada 3 ten başlayamıyorsun.ben 1 den hiç ders almıyorum 2. sınıftan başladım ama bazı okullar 1 den de ders veriyor belli olmuyor yani. kolay gelsin iyi çalışmalar.
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-07-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-04-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
canm ben kocaeli güsel sanatlar grafikteim dikeyle
1 ve 2 den ders aldm çizm tabii derslede çok gerekli kendini geliştrmen önemli foto bölümünde o kadar kasmıolar bizm kadar tabii ama temel sanat dersi var ve inanılmz tatlı hoşgörülü bi hocalarmız var bende çizm konusnda sıkıntı çektm ama azimli olunca destek oluolar bunu bil ki KOU mezuysan bilirsin zaten![]()
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
arkadaşlar ben gazi üni. grafik bölümü mezunuyum ve ben de gsfye geçiş yapmayı düşünüyorum. bakalım olucak mı, yarın anlıcam?
şunu söylemek istiyorum ki; dgs de yetenek sınavı olmasa bile fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünden sonra grafik tasarım çok ağır gelicektir. deseninizin iyi olması tabiki gerekiyor, bunun yanında bi takım programlara hakimiyetinizin de çok iyi olması lazım. photoshop, freehand,corel,indesign gibi. yani zorlanacağınız kesin. grafik öğretmenliğince; eğer deseniniz iyi değilse mezun olamazsınız. bana kalırsa fotoğrafçılık üzerinden devam edin. iyi şanslar![]() destnyy ve feride.grf acaba kaç netle dgsde başarılı oldunuz? cevap yazarsanız çok mutlu olurum. Bu mesaj en son " 12-07-08 " tarihinde saat 22:57 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj |
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-12-05
İtibar Gücü: 44
![]() ![]() |
Alıntı:
''Arkadaşlar merhaba ben kocaeli üniversitesi fotografçılık ve kameramanlık mezunuyum.tercihlerim öncelikle güzel sanatlar fakültelerinin grafik tasarımı bölümleri. benim bu konuyla ilgili sormak istediğim bir kaç sorum var. Güzel sanatlar fakülteleri bir kaçtanesi dışında hepsi öss sonuçları + yetenek(mülakat) sınavları ile kabul ediyor.En önemliside mülakatlarında çizim sınavı var ki benim asla yapamayacağım bir şey. dgs 'i kazanamamız durumunda intibak eğitimi öncesi kabul edilmek için yetenek sınavları var mı ? '' ... Sınavında başarılar dilerim... |
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|