DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Tercih > DGS-Tercih Edeceğiniz Lisans Bölümleri veya Üniversiteler
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS-Tercih Edeceğiniz Lisans Bölümleri veya Üniversiteler DGS ile tercih edeceğiniz veya etmeyi düşündüğünüz lisans bölümleri veya üniversiteler hakkında konular burada.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-11-07, 00:18   #1
Üye

Giriş Tarihi: 03-07-07
İtibar Gücü: 21 sadeceozge Sanal Karizma İstemiyor
Güzel Sanatlar Fakültesi Tercih Edecekler

arkadslar merhaba ben kocaelı unıversıtesı fotoğrafcılık ve kameramanlık mezunuyum. tercıhlerımı oncelık olarak guzel sanatlar fakulteslerınde yapmak ıstıyorum grafık tasarım basta.
nyse sormak ıstedıgım bıkac sey var.
guzel santşar fakultelerı bır kacı ıdısnda hepsı oss barajı gecıp fakultelerın yetenek sınavlarından ıyı puan almak gerektırıyo en onemlısıde bı sınavda çizim varkı benım aslaaa yapamayacgım bısey bu. dıkey gecısle 3ten baslarken yanı ıntıbak +3ten baslarken yetenek sınavınada gırılıomu bu cok onemlı. eger oyleyse bnde çizim sıfır ve hayallerım dusuyo. ınsalh bu çizimli sınav yoktur. bırda sanırım kocaelı guzel santşlarda cızım sorulmuyomus. am acyardımcı olursanz sevınırım dıkeyle gırınce yetenek sınavı varmı yardımızı beklıyorum
sadeceozge Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 29-11-07, 03:19   #2
Eyy Hayatt,,,

escaba_tr kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-12-06
İtibar Gücü: 33 escaba_tr Sanal Karizma İstemiyor
Aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz...

Diğer Fakültelerin İntibak Tecrübeleri Alfabetik Konu Dizini
escaba_tr Çevrimdışı  
Eski 29-11-07, 07:26   #3
yalnız bir opera

feride.grf kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-11-06
İtibar Gücü: 30 feride.grf Sanal Karizma İstemiyor
gsf

slm ben marmara gsf deyim okula girerken yetenek sınavına alınmıyoruz fakat burası gsf ve dersler çizimle iç içe kendini mutlaka geliştirmelisin.ben hep ertelemiştim bu işi ama şimdi inanılmaz yoğun çalışmak zorundayım saat 6 buçuk sabah olacak ben hala çizim yapıyorumbu arada 3 ten başlayamıyorsun.ben 1 den hiç ders almıyorum 2. sınıftan başladım ama bazı okullar 1 den de ders veriyor belli olmuyor yani. kolay gelsin iyi çalışmalar.
Henüz söylememiş olduğum sözdür...
Nazım Hikmet Ran |
feride.grf Çevrimdışı  
Eski 29-11-07, 15:06   #4
Üye

Giriş Tarihi: 03-07-07
İtibar Gücü: 21 sadeceozge Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
feride.grf tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
slm ben marmara gsf deyim okula girerken yetenek sınavına alınmıyoruz fakat burası gsf ve dersler çizimle iç içe kendini mutlaka geliştirmelisin.ben hep ertelemiştim bu işi ama şimdi inanılmaz yoğun çalışmak zorundayım saat 6 buçuk sabah olacak ben hala çizim yapıyorumbu arada 3 ten başlayamıyorsun.ben 1 den hiç ders almıyorum 2. sınıftan başladım ama bazı okullar 1 den de ders veriyor belli olmuyor yani. kolay gelsin iyi çalışmalar.
yanı nasıl anlamadım. smdı ben fıkey gecısle yetenek sınavı olmadan okul akayıt yaptırabılıyorum ama 1. sınftan baslama durum var oylemı yanı dıkeyın devam etme durumundan faydalanmıyorum en bastan baslıyorum oylemı. doger okullardada syemıs anırım almadıg9n 2yılı 1ylda hepsını alıyosun gercı o dah azor ama gozum korkutu baya benım cızm hııc yok. pekı ne tazr cızımler oluyo bunlar baska hngı bolumlerde cızım yok bılıyomusun. bıde grafık ogretmenlıgı bölumu hangı okulda var
sadeceozge Çevrimdışı  
Eski 12-07-08, 22:33   #5
Üye

Giriş Tarihi: 03-04-07
İtibar Gücü: 24 destnyy Sanal Karizma İstemiyor
canm ben kocaeli güsel sanatlar grafikteim dikeyle 1 ve 2 den ders aldm çizm tabii derslede çok gerekli kendini geliştrmen önemli foto bölümünde o kadar kasmıolar bizm kadar tabii ama temel sanat dersi var ve inanılmz tatlı hoşgörülü bi hocalarmız var bende çizm konusnda sıkıntı çektm ama azimli olunca destek oluolar bunu bil ki KOU mezuysan bilirsin zaten
Eski 12-07-08, 22:51   #6
Üye

fındıkk kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-01-08
İtibar Gücü: 13 fındıkk Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar ben gazi üni. grafik bölümü mezunuyum ve ben de gsfye geçiş yapmayı düşünüyorum. bakalım olucak mı, yarın anlıcam? şunu söylemek istiyorum ki; dgs de yetenek sınavı olmasa bile fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünden sonra grafik tasarım çok ağır gelicektir. deseninizin iyi olması tabiki gerekiyor, bunun yanında bi takım programlara hakimiyetinizin de çok iyi olması lazım. photoshop, freehand,corel,indesign gibi. yani zorlanacağınız kesin. grafik öğretmenliğince; eğer deseniniz iyi değilse mezun olamazsınız. bana kalırsa fotoğrafçılık üzerinden devam edin. iyi şanslar

destnyy ve feride.grf acaba kaç netle dgsde başarılı oldunuz? cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

Bu mesaj en son " 12-07-08 " tarihinde saat 22:57 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj
fındıkk Çevrimdışı  
Eski 13-07-08, 00:06   #7
Üye

afüs kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12-12-05
İtibar Gücü: 44 afüs daha yeniafüs daha yeni
Alıntı:
sadeceozge tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadslar merhaba ben kocaelı unıversıtesı fotoğrafcılık ve kameramanlık mezunuyum. tercıhlerımı oncelık olarak guzel sanatlar fakulteslerınde yapmak ıstıyorum grafık tasarım basta.
nyse sormak ıstedıgım bıkac sey var.
guzel santşar fakultelerı bır kacı ıdısnda hepsı oss barajı gecıp fakultelerın yetenek sınavlarından ıyı puan almak gerektırıyo en onemlısıde bı sınavda çizim varkı benım aslaaa yapamayacgım bısey bu. dıkey gecısle 3ten baslarken yanı ıntıbak +3ten baslarken yetenek sınavınada gırılıomu bu cok onemlı. eger oyleyse bnde çizim sıfır ve hayallerım dusuyo. ınsalh bu çizimli sınav yoktur. bırda sanırım kocaelı guzel santşlarda cızım sorulmuyomus. am acyardımcı olursanz sevınırım dıkeyle gırınce yetenek sınavı varmı yardımızı beklıyorum
öncelikli olarak eleştiri gibi alma demek isterdim ama gerçekten de hem okunması hem de anlaşılması çok zor bir türkçe ile yazmışsın..
''Arkadaşlar merhaba ben kocaeli üniversitesi fotografçılık ve kameramanlık mezunuyum.tercihlerim öncelikle güzel sanatlar fakültelerinin grafik tasarımı bölümleri. benim bu konuyla ilgili sormak istediğim bir kaç sorum var.
Güzel sanatlar fakülteleri bir kaçtanesi dışında hepsi öss sonuçları + yetenek(mülakat) sınavları ile kabul ediyor.En önemliside mülakatlarında çizim sınavı var ki benim asla yapamayacağım bir şey. dgs 'i kazanamamız durumunda intibak eğitimi öncesi kabul edilmek için yetenek sınavları var mı ? ''
...
Sınavında başarılar dilerim...
afüs Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları