DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - İntibak Tecrübeleri > Mühendislikle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

Mühendislikle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri Mühendislikle ilgili bölümlerde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-04-08, 22:50   #11
Üst Düzey Aktif Üye

simurgg kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-11-06
İtibar Gücü: 30 simurgg Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
doom3_61 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
eger zorunlu derslerden 1 tanesınden kalırsan fakat 2.00 ortalamanın üstünde olursa o zorunlu olan dersi sildirebiliyomusun

sildirmekten kastını tam anlayamadım ama zorunlu derslerinin ortalaması 2.0 ve üstü olursa intibağı geçersin ,, kalan-alamadığın-veremediğin dersleri sonra tamamlarsın..
simurgg Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 20-04-08, 21:28   #12
Üye

Giriş Tarihi: 21-06-07
İtibar Gücü: 0 doom3_61 Sanal Karizma İstemiyor
şöyle demek istedim 10 tane zorunlu dersim var diyelim bu 10 zorunlu dersten 9 ını geçtim 1 tanesinden kaldım ortalamam 2.5 bu 1 tane zorunlu dersi sorumlu olduğum derslerle birlikte ileride alma olanağım varmı yoksa okuldan direk uzaklaştırılıyomuyum...
doom3_61 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-08, 21:15   #13
Üst Düzey Aktif Üye

simurgg kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-11-06
İtibar Gücü: 30 simurgg Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
doom3_61 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
şöyle demek istedim 10 tane zorunlu dersim var diyelim bu 10 zorunlu dersten 9 ını geçtim 1 tanesinden kaldım ortalamam 2.5 bu 1 tane zorunlu dersi sorumlu olduğum derslerle birlikte ileride alma olanağım varmı yoksa okuldan direk uzaklaştırılıyomuyum...
evet alma olanağın var
simurgg Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-05-08, 20:08
satcodx23
Bu mesaj silinmiştir. Scarab. Neden: Aynı mesaj farklı konu...
Eski 14-08-08, 00:04   #14
Üye

cengizd_54 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-01-07
İtibar Gücü: 28 cengizd_54 Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bu sene yani 2008 de yıldız intibak sisteminde tekrar değişikliğe gitmiş bunu bi hal yapmalıyız eski arkadaşlar lütfen yardım edin iletişime geçelim bişe yapalım.şimdiden teşekkürler
cengizd_54 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-08-08, 02:12   #15
Aktif Üye

wolleskaan kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 39 wolleskaan Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
cengizd_54 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bu sene yani 2008 de yıldız intibak sisteminde tekrar değişikliğe gitmiş bunu bi hal yapmalıyız eski arkadaşlar lütfen yardım edin iletişime geçelim bişe yapalım.şimdiden teşekkürler

valla dostum gecen sene makınede gokhan var bıde ben gıt gel dılekce yaz fılan canımız cıktı bızden baska ugrasan arkadaslarımızda oldu ama acık soylemek lazımsa gelenlerın cogu ıntıbak sıstemını bıle dogru duzgun bılmıyorlar gecen sene 200 den fazla ogrencı vardı sıstemden etkılenen en fazla 40 kısı fılan toplandı rektor yardımcısı ıle kac kere konustuk oda yuksek okul muduru oldugundan cok yardımcı oldu saolsun.bu senede ıyı organıze olunursa bısey olurmu bılmem ama bız hakkımızı aradık sımdı sızın kanun sıtede acıklandı resmı olarak fılan acıklandıysa ısınız zor ama arastırmak lazım.
Eski 28-08-08, 19:26
soner22
Bu mesaj silinmiştir. Talebe. Neden: konuyla alakasız mesajlar.
Eski 28-08-08, 19:42
simurgg
Bu mesaj silinmiştir. Talebe. Neden: konuyla alakasız mesajlar.
Eski 12-11-08, 12:47   #16
Aktif Üye

wolleskaan kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 39 wolleskaan Sanal Karizma İstemiyor
Bolume gırmek ısteyen arkadaslara ufak defek bıraz bılgı vereyım. Öncelıkle ıntıbak sıstemı degıstı zorunlu ve muaf derslerın ortalaması 2 olunca gecme durumu artık bıttı bu sıstemde en son okuyanlar 2007 gırıslıler yanı ben ve arkadaslarım Yenı sıstemde ıse 9 zorunlu ders verılmıs bunlardan en fazla 2 sınden kalma hakkı verılmıs 3.dersten kalırsanız yaz okulu ve ek donem hakkınız var bu donemlerdede veremezsenız atılıyorsunuz ayrıca bunun yanında ortalamanızında 2 nın ustunde olması gereklı.

Yıldız ı kesınlıkle tavsıye edıyorum tekrar hocaları bırer sahane hepsı konusunda ne kadar ıyı oldugunu ılk dersten bellı edıyorlar ayrıca genel olarak okuldakı arkadaslıkta super yenı bınamızla beraber ınsaat fakultelerı arasındakı basarımızı katlayacagımızı dusunuyoruz.Her turlu sorunuzu ozel veya buraya yazabılırsınız ayrıca murat (simurg) arkadasımda sızınle ılgılencektır kendısı 3.sınıftır suan ben ıntıbak donemındeyım.Ama merak eden olursa soylemem gerekır kazandıgınız zaman mutlaka turev ıntegralı adınız gıbı bılerek okula gelın malzeme dersınde bıle karsınıza cıkacaktır bu ıkılı

Herkeze başarılar dilerim.
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
intibak, inşaat mühendisliği

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları