![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| Mühendislikle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri Mühendislikle ilgili bölümlerde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#11 | |
|
Üst Düzey Aktif Üye
Giriş Tarihi: 18-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
Alıntı:
sildirmekten kastını tam anlayamadım ama zorunlu derslerinin ortalaması 2.0 ve üstü olursa intibağı geçersin ,, kalan-alamadığın-veremediğin dersleri sonra tamamlarsın.. |
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-06-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
şöyle demek istedim 10 tane zorunlu dersim var diyelim bu 10 zorunlu dersten 9 ını geçtim 1 tanesinden kaldım ortalamam 2.5 bu 1 tane zorunlu dersi sorumlu olduğum derslerle birlikte ileride alma olanağım varmı yoksa okuldan direk uzaklaştırılıyomuyum...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Üst Düzey Aktif Üye
Giriş Tarihi: 18-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-01-07
İtibar Gücü: 28
![]() |
arkadaşlar bu sene yani 2008 de yıldız intibak sisteminde tekrar değişikliğe gitmiş bunu bi hal yapmalıyız eski arkadaşlar lütfen yardım edin iletişime geçelim bişe yapalım.şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
Alıntı:
valla dostum gecen sene makınede gokhan var bıde ben gıt gel dılekce yaz fılan canımız cıktı bızden baska ugrasan arkadaslarımızda oldu ama acık soylemek lazımsa gelenlerın cogu ıntıbak sıstemını bıle dogru duzgun bılmıyorlar gecen sene 200 den fazla ogrencı vardı sıstemden etkılenen en fazla 40 kısı fılan toplandı rektor yardımcısı ıle kac kere konustuk oda yuksek okul muduru oldugundan cok yardımcı oldu saolsun.bu senede ıyı organıze olunursa bısey olurmu bılmem ama bız hakkımızı aradık sımdı sızın kanun sıtede acıklandı resmı olarak fılan acıklandıysa ısınız zor ama arastırmak lazım.
|
|
|
|
#16 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
Bolume gırmek ısteyen arkadaslara ufak defek bıraz bılgı vereyım. Öncelıkle ıntıbak sıstemı degıstı zorunlu ve muaf derslerın ortalaması 2 olunca gecme durumu artık bıttı bu sıstemde en son okuyanlar 2007 gırıslıler yanı ben ve arkadaslarım
Yenı sıstemde ıse 9 zorunlu ders verılmıs bunlardan en fazla 2 sınden kalma hakkı verılmıs 3.dersten kalırsanız yaz okulu ve ek donem hakkınız var bu donemlerdede veremezsenız atılıyorsunuz ayrıca bunun yanında ortalamanızında 2 nın ustunde olması gereklı. Yıldız ı kesınlıkle tavsıye edıyorum tekrar hocaları bırer sahane hepsı konusunda ne kadar ıyı oldugunu ılk dersten bellı edıyorlar ayrıca genel olarak okuldakı arkadaslıkta super yenı bınamızla beraber ınsaat fakultelerı arasındakı basarımızı katlayacagımızı dusunuyoruz.Her turlu sorunuzu ozel veya buraya yazabılırsınız ayrıca murat (simurg) arkadasımda sızınle ılgılencektır kendısı 3.sınıftır suan ben ıntıbak donemındeyım.Ama merak eden olursa soylemem gerekır kazandıgınız zaman mutlaka turev ıntegralı adınız gıbı bılerek okula gelın malzeme dersınde bıle karsınıza cıkacaktır bu ıkılı ![]() Herkeze başarılar dilerim.
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| intibak, inşaat mühendisliği |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|