![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Mühendislikle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri Mühendislikle ilgili bölümlerde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-03-06
İtibar Gücü: 42
![]() |
İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği
İntibak Bilgi Formu
mizemm -Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı istanbul üniversitesi mühendislik fakültesi inşaat mühendisliği -Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı? Evet -Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz? Kefil Olmayayim ![]() -Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz. Hayır -Hangi Sınıftasınız? İntibak Sınıfındayım -DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri? ----------------------------------------------------- En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler 1.sınıfan kimya fizik inşaat mühendisliğine giriş bilgisayar progamlama (metlab) beden eğitimi-güzel sanatlar 2.sınıftan mühendislik ekonomisi mühendislik jeolojisi matris statik ------------------------------------------------------ Bu mesaj en son " 17-11-07 " tarihinde saat 18:58 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
mizemm bunlar sadece güz dönemi aldığın dersler mi yoksa toplam intibak döneminde (güz+ bahar dönemi ) aldığın dersler mi?eğer öyle değilse bahar dönemi alacağın ve muaf olduğun dersleride yazarmısın?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
![]() |
bahar donemi ise 1.sınıfta: fizik2, nümerik yöntemler, beden eğitimi
2.sınıftan ise: diferansiyel denklemler, insaat mühendisliğinde dinamik, mukavemet, inşaat müh.de akışkanlar mekaniği, yapı malzemesi muaf olduğumuz dersler ise 1.dönemden: matematik1, türk dili1 tarih1,yabancı dil1, malzeme, yapı elemanları ve yapım teknolojisi 2.dönemden ise: matematik2, teknik resim, türk dili2, tarih2, yabancı dil2, topoğrafya ve 20günlük stajdan muafız.. biz dgs li arkadaslar olarak dilekçe verdik bazı derslerden daha muaf olmak için eğer sonuç olumlu olursa buraya yansıtırım yine.. eğer aska sorularınız olursa dile getirebilirsiniz.. insallah yardımcı olurumda ve arkadaslar başarılar hepinize
|
|
|
|
#5 |
|
Üst Düzey Aktif Üye
Giriş Tarihi: 18-11-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
mizem dilekçeyi falan boşverip halinize şükredin derim ben...cennete düşmüşsünüz
özendim size ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-03-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
mizemm iü inşaat müh.de hazırlık var mı?
ingilizce görülen dersler var mı? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-04-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
mizemm fizik 1 den kaldıgın soyleniyor.dogru mu ?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
![]() |
evet slhcrkn anca beraber kanca beraber deyim beraber bıraktık ya
))))Alıntı:
hazırlık isteyene var derslerde ingilizce yok
Bu mesaj en son " 22-05-08 " tarihinde saat 15:30 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Art arda mesaj... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-03-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
cevap için çok teşekkür ederim ama malesef yazmadım bugün teslim etim tercihleri
tekrar sağol |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-06-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
slm mizemm ben bu yıl gircem dgs ye..wede ilk tercihim istanbul üniversitesi olcak inş..ama korktuğum bişi war...hocalar:d..intibak öğrencilerine yardımcı oluyolar mı..?intibak sınıfında kaldığın zaman yaz okulu açılıyo mu..wede yeni çıkan intibakta kaldığın 2 dersi 3.sınfta verme yasası okulda geçerlilik kazandımı...yardımcı olursan çok sewinirim...:d..
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| intibak, inşaat mühendisliği |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|