DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - İntibak Tecrübeleri > Diğer Fakültelerin İntibak Tecrübeleri
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

Diğer Fakültelerin İntibak Tecrübeleri Güzel Sanatlar,Hukuk,İlahiyat,İletişim,Sağlık Fakültelerinde yaşadığınız intibak tecrübelerini bu bölüme yazabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-11-07, 00:35   #1
Üye

Giriş Tarihi: 24-02-07
İtibar Gücü: 28 yusufd84 Sanal Karizma İstemiyor
Nevşehir Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Turist Rehberliği ve Seyahat İşletmeciliği

İntibak Bilgi Formu
yusufd84

-Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı
Nevşehir Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Turist Rehberliği ve seyahat İşletmeciliği Anabilim Dalı

-Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı?
Evet

-Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz?
Kefil Olmayayim

-Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz.

Hayır

-Üniversitenizin Web Adresi
Nevşehir Üniversitesi

-Fakültenizin WEB Adresi
Nevşehir Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi - Ana Sayfa

-Hangi Sınıftasınız?
İntibak Sınıfındayım

-DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri?

-----------------------------------------------------
-Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler

ilkönce bulunduğu yer yani nevşehir;büyük bir yer gibi geliyor ilkbaşta biraz da kazanmanın verdiği heyecanla ama bakıyorsunuz ki yollar bozuk hele ki ben tokide kalıyorum tam bir işkence asfalt falan yok.bol bol toz var balkonu her saat başı silseniz gene tozla dolmasını engelleyemezsiniz.Sosyal olanaklardan pek haberim yok malum intibaklıyız açıkçası sınıfın otçuluyuz.Benim karşılaştığım nevşehirliler herhalde en kötü nevşehirlilerdi zannetmiyorum hepsinin gıcık olacağını.hele ki şöförler tam fırsatçılar.öğrenci belgesi istemezler ama elinizde valiz görsünler biliyorlar ya valizi dağıtmayacağınızı anında öğrenci belgen nerde diye sorarlar.hocalarına gelince ise size yardımcı oluyorlar hele ki colleen hoca bizle konuşuyor ilgileniyor.burayı kazanacaklar kesinlikle m.koyuncu hocaya dikkat çünkü vizeden sadece 4-5gün önce kitaptan sorumlu etti hem anlattığı o kadar slayt hem de kitap dahil oldu 2slayt 2 de kitaptan sordu kitaptaki konulara bakamadım bile günlük çalıştığım için dersinden kendi açımdan 50üzerinden 40aldım ama sınıfta 0-10ve 15notları hava da uçuştuğundan rahatladım.çan eğrisi var çünkü....ben kazandığımda erciyese bağlı yüksek okuldu ama artık fakülte oldu bu da öğretmen olmayı sağlıyor.

------------------------------------------------------
En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler

derslerinizin adı ile bu okuldaki derslerin adı ve kredileri aynı olmalı mesela sanat tarihi ve arkeoloji terminolojisi adı altında ders almışsanız ve sanat tarihi 1 diye ders almadıysanız sanat tarihi 1den muaf olamazsınız.kazandığınızda ingilizce yeterlilik sınavı oluyor 80-85 kadar doğru cevabınız olursa ingilizceden muaf oluyorsunuz intibak boyunca ama 45-50nin altında olursanız da hem ingilizce 1 hem de ingilizce 3 adlı dersleri alıyorsunuz böyle olursa maalesef geçme ihtimaliniz çok zor ama 4kişi girdik bu sınava birimiz muaf oldu 3ümüz ise ingilizce 3 kodlu dersi aldık.zorluk dersler zor değil imkansız değil 2yıllıkta da baya kasılmıştım.ama psikolojik baskı büyük 1 dersten kalsanız gene seneye intibak okuyacağınız anlamına geliyor.evet yanlış görmediniz yeni bir kanun çıkmış onunun için 4dönem hakkı veriyorlarmış.ama gene de intibak için 4dönem okumak kulağa pek hoş gelmiyor mesela ben kalırsam okulu bırakırım.

------------------------------------------------------

Bu mesaj en son " 09-01-08 " tarihinde saat 11:27 itibariyle yusufd84 tarafından düzenlenmiştir....
yusufd84 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
intibak, seyahat işletmeciliği

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları