![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS'ye İllere Göre Hazırlık Organizasyonları 2009 DGS'ye hazırlanırken birlikte hareket edebilmek, ders çalışmak veya fikir alış verişinde bulunmak için burayı kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-11-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
Antalya'da DGS'ye Hazırlananlar
Herkese Merhaba arkadaşlar forma yeni geldim ve Antalya'dan pek bilgi bulamadım. Arkadaşlar öncelikle şu dershaneyle ilgili konuya açıklık getirelim. Antalya da hangi dershaneler bulunmakta? Bu dershanelere giden arkadaşların görüş ve önerileri nelerdir? Bunları bi öğrenelim..
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-04-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
antalyada dgsye hazırlananlar
slm ms07 antalyada dgs üzerine pek dershane yok ama sana birkaç tane dershane ismi werebilirm. tekders , cd , açı... ilkaklıma gelenler. umarım sana yardımcı olmuşumdur.....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-11-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
slm
mrb arkadaslar dogru yere mi yazdım bilmiyorum ama antalya merkez de kendimi denemek amaclı dgs ve kpss'ye dısardan deneme sınavlarına girebilmek için bildiğiniz bi dershane varmı beni bu konuda bilgilendiriseniz cok menun olacagım simdiden cok sağolun
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 10-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
DGS Türkiye geneli deneme sınavı yapılacaktır.
(İNTİBAK YAYINLARI) Başvuru : ANTALYA TEKDERS DERSHANELERİ I. Sınav : 24-25 Şubat 2008 II. Sınav: 23-24 Mart 2008 Seviyemize bi bakalım arkadaşlar.... ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-12-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
antalyada dgs 2009 dersaneye hazırlanan arkadaslar lütfen cvp yazın bi dersaneyle konusup her hafta deneme yapalım
açı dersanesiyle irtibat içerisindeyim ilgilenler msg atsın Bu mesaj en son " 05-09-08 " tarihinde saat 17:11 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
![]() |
Alıntı:
arkadadaşım ben bugun kayıt oldum açı dersanesine inşallah iisonuçlar alırız. bu seneyi sadece dgs için ayırıyorum inş hayırlısı olur |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
![]() |
Alıntı:
eywallah kardeşim şimdiden başladım tasarının kitabına abancam eylül sonuna kadar bu sene eksik konu bırakmıcam özellikle olasılığı ![]() Bu mesaj en son " 07-09-08 " tarihinde saat 05:48 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aktif Üye
![]() |
çok erken başlayıpta sonlara doğru sıkılma.. kasımı bekle... kaynak kalmıyo abuk subuk kaynaklar çözüyon onlardada yanlışın çıkınca canın sıkılıyo.. o kadar acele etme...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-09-08
İtibar Gücü: 5
![]() |
arkadaşlar bn de bugun kayıt yaptırdım açı dershanesine. zaten öss zamanında da açı ya gitmiştim. derslere nevzat hoca girecekmiş, ilk adımı attım. herkese başarılar
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
![]() |