![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Makale Sadece Yöneticilerin onayı ile konu açılabilir buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yıldız Teknik Üniversitesi'nde YÖK'ün Öngördüğü İntibak Sistemi Uygulanmaya Başlandı
Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 6 Kasım 2007 tarihiyle alınan bir karara, 2005 yılı ve sonrası DGS ile üniversiteye yerleştirilen öğrencilerin intibak sınıfı iki dönem olacak ve tüm derslerden başarılı dahi olsalar tek bir dersten kalmaları durumunda okulla ilişikleri kesilecek. Ek olarak öğrencinin isteğiyle bir dönem hakkı daha verilebileceği de belirtilmiş.
Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak ve mağdur olan kişilerle iletişim haline geçmek için alttaki linki tıklayınız: Yıldız Teknik Üniversitesi'nde YÖK'ün Öngördüğü İntibak Sistemi Uygulanmaya Başlandı (2005 ve Sonrası Girişliler) Bu mesaj en son " 22-11-07 " tarihinde saat 00:54 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
Arkadaslar http://groups.google.com/group/yildizgecis sıtesıne ornek ıtıraz dılekcesını yukledık ayrıca bız dılekcemızı verdık dılekcelerın bır an once verılmesını tavsıye ettıler.herkezın gereklı duyarlılıgı gostermesını beklıyoruz.
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 14-03-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
bu konu hakkında sevindirici tek gelişme; değerli hocalarımızın duruma karşı tepkili ve öğrenciye anlayışla yaklaşmaları olmuştur.
ben: YTÜ girdim olm sana! YTÜ: sen mi ben mi? YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAKÜLTESİ GEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ (İKİNCİ ÖĞRETİM) say puan : 284.512 tercih no : 2 yıl : 2007 |
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
çok şükür kabus bitti abdullahın rektör yardımcısı ile görüşmesinden sonra karar lehimize çıktı.hepimize geçmiş olsun
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 14-03-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
şu an öğrenci işleri sitesinde resmi birşey yok ama arkadaşlar, tam olarak olayı anlatırsanız seviniriz...
ben: YTÜ girdim olm sana! YTÜ: sen mi ben mi? YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAKÜLTESİ GEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ (İKİNCİ ÖĞRETİM) say puan : 284.512 tercih no : 2 yıl : 2007 |
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-11-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
evet arkadaslar karar degıstı herkese hayırlı olsun
|
|
|
|
|
#7 |
|
║▌│║█││║▌║█║▌
Giriş Tarihi: 12-08-04
İtibar Gücü: 67
![]() |
Senato kararını geri çekti ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tekrar eski intibak sistemi uygulamaya kondu.
Hayırlı olsun. Bilgi: Yıldız Teknik Üniversitesi'nde YÖK'ün öngördüğü intibak sistemi kararı senatoca geri alındı |
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
arkadaşlar eski sisteme geri dönülmüş yildizz da gördüm herkese hayırlı olsun
![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 01-10-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
yıldızın eski sistemimi nedir anlamadım ki sölermisiniz?
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|