DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > İNTİBAK > İntibak Hakkında Genel
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

İntibak Hakkında Genel DGS ile lisans bölümünü kazanmış öğrencilerin intibak sınıfında yaşadığı zorluklar,intibak hakkında gelişmeler bu bölümde.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-11-07, 22:01   #41
Aktif Üye

wolleskaan kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 40 wolleskaan Sanal Karizma İstemiyor
bende gelıyorum arkadaslarımada soylerım bende ınsaatım hakkımızı sonuna kadar arayalım bulusma saatını soyleyın ogun orda olurum bırlık olup bu sıstemı eskıye dondurelım bız gırdıkten sonramı akılların geldı bunların
Eski 11-11-07, 22:12   #42
Üye

ayto kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-02-06
İtibar Gücü: 43 ayto Sanal Karizma İstemiyor
ooo sen hazrlıktasn ya abı sen yarn bu haberı salabılrsen hazrıklara cok ıyı olurr carsmba 3.30 da yıldız tonozda bulusuyoruzzz
ayto Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-07, 22:30   #43
Aktif Üye

wolleskaan kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 40 wolleskaan Sanal Karizma İstemiyor
tamam abı bulabıldıgım herkeze soylerım.
Eski 12-11-07, 00:30   #44
Üye

Giriş Tarihi: 01-02-05
İtibar Gücü: 58 gevezeee Sanal Karizma İstemiyor
evet arkadaşlar özellikle hazırlıktaki arkadaşlara büyük iş düşüyor daha bunu duymayan arkadaşlar var davutpaşadakiler her sınıfa bır duyuru asmak lazım herkezi bilinçlendirip çarşamba gunu 3.30 da tonozda buluşalım dilekçelerimizi verirsek düzeltebilirler mağduriyetimizi
gevezeee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 12-11-07, 01:33   #45
Üye

Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 21 turkboy Sanal Karizma İstemiyor
3.30 tonozda gazamız mübarek olsun
turkboy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-07, 11:01   #46
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır

Giriş Tarihi: 21-12-06
İtibar Gücü: 0 yeke daha yeniyeke daha yeniyeke daha yeni
Aferim Yök'e ve Üniversite yönetimine başka işleri güçleri yok sanki. Yök'ü anlıyorum amacı Türkiyede eğitimi engellemek.Bunun gerçekten başka bir izahı olamaz. ama bu kadar insanın bedduasını alıyorlar sonları hiç iyi olmaz.
yeke Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-07, 14:20   #47
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 21-04-06
İtibar Gücü: 40 r1150r Sanal Karizma İstemiyor
yıldız

Sonuç Yıldız'da intibak eskisi gibi rahat değil.Atılmak var.Ancak unutulmamalıdır ki Yıldız'ın hocaları bu zamana kadar DGS'den gelen öğrencilerine ön yargılı olmadı.Ayrıca 3. yarı dönemi de ek olarak veriyor.
Panik yapmaya gerek yok.
r1150r Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-07, 14:37   #48
Koruyucu

Bard kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12-01-06
İtibar Gücü: 46 Bard Sanal Karizma İstemiyor
biz yıldızı bu özelliği var diye tercih ettik şimdi bu yaptıkları dansözlüğü kabul etmiyorum.2008 dgs de yolumuz acık olsun

Makine Mühendisliği için Hemen Tıkla
Bard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-07, 15:53   #49
Üye

Giriş Tarihi: 01-02-05
İtibar Gücü: 58 gevezeee Sanal Karizma İstemiyor
ya arkadşlar tonoz beşiktaştaki dimi yoksa davutpşamı
gevezeee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-07, 17:05   #50
Aktif Üye

memo1987 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 14-03-07
İtibar Gücü: 27 memo1987 Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar diğer ytü öğrenci sitelerinde toplanma saati 2:45 deniyor.. burada buluşma saati çarşamba 3 buçuk denmiş fakat gelebildiğimiz kadar erken gelelim.. özellikle davutpaşa öğrencileri.. mağdur olanların çok az kısmı yıldız'da. çoğu hazırlık öğrencisi.. biz bugün biraz bilgi aldık bölüm yard. doç.lardan, bölüm başkanından, hepsi haklı olduğumuzu söyledi. sözkonusu değişikliğin bizi kapsamaması gerektiğini söyledi. öğrenci işleri daire başkanı ise pek iç açıcı konuşmadı. çarşamba günü rektör yardımıcısı ile de görüşüp ona da mağduriyetimizi aktaracağız. bu olaylardan sonra bir avukatla bile görüştük..o da haklı olduğumuzu yalnız toplu hareket etmemizi söyledi.bütün bu olanları konuşup tartışmamız lazım.. mümkün olduğunca hızlı ve organize olmalıyız. yıldız'daki toplanmaya mümkün olduğunca çok katılım olmalı. özellikle davutpaşa'dan.. lütfen gelmeye çalışın... bu yapılan gerçekten iş değil.. verilen hak geri alınmaz.. benim durumum gerçi iyi sayılır bu dönem sadece 1 dersim var. o da fizik1 ama intibağı daha ciddi arkadaşlar var. eğer sene başında bilseydim sadece fiziği alırdım ve çok daha ciddi çalışırdım.. ne bileyim özel hoca falan tutardım. üstüne bir de, üsten 4 ders aldım ve her gün pendikten geliyorum 4-5 saatim yollarda geçiyor. ayrıca çalışıyorum da.. rahat olurum diye bu şartlarda devam ederken, tam fizik1 vizesi öncesi böyle bir karar duyuruluyor. gerçekten çok saçma birşey.. haklıyız ve mağduruz.. organize olursak geri çekileceklerdir. ben bir de 2007 girişliyim hazırlığı atladım ama 2005 girişli okulu dondurmuş hazırlık okumuş ve bu sene intibak geçiren arkadaşlar bile etkilendi yani. olacak şey değil. eğer bir yönetmelik değişikliği olacaksa, bu 2008 ve sonrası için geçerli olmalı. arkadaşlar acilen toplanmamız ve kesin kararlar almamız lazım... ytü öğrenci işleri sitesinden verilen intibağı değişecek öğrenci listesine baktım. tam 193 kişi mağdur. herkesi çarşamba 3'ten itibaren yıldız kampüsü tonoz önünde (tony's pizza) bekliyoruz.

iyi çalışmalar. allah hepimize kolaylık versin.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
MAKİNE FAKÜLTESİ
GEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)

say puan : 284.512
tercih no : 2
yıl : 2007
memo1987 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları