DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > İNTİBAK > İntibak Hakkında Genel
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

İntibak Hakkında Genel DGS ile lisans bölümünü kazanmış öğrencilerin intibak sınıfında yaşadığı zorluklar,intibak hakkında gelişmeler bu bölümde.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-11-07, 13:14   #31
Üye

hedgehog kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-07-05
İtibar Gücü: 51 hedgehog Sanal Karizma İstemiyor
yıldızz.com a yazdım ama görmeyen arkadaşlar olabilir onun için burayada eklemek istiyorum..
arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var bilmem siz ne dersiniz dün gece düşündümde p.tesi bir yerde toplanalım ben hazırlık sınıfında olduğum için şimi hazırlık sınıfındaki yer aklıma geliyoda farklı bir yerde olabilir tabii toplaya bildiğimiz kadar arkadaşımızı toplayalım o intibak formu değişicek diye ilan edilen isimlerden hazırlık sınıfında olanlarla irtibata geçmye çalışıcam yarın bölümedeki arkadaşlarda kendi çevrelerindekileri toplasınlar ve topluca ne yapmamız gerektiğine birlikte karar verelim her bölüm arasından temsilciler seçip kendi bölüm başkanıyla görüşsün ve mağduriyetimizi anlatsın arkadaşları adına parçalı halde gidip olaydan insanları bıktırmayalım ve durduk yere tepki çekmiyelim diorum ben baktık ordan birşey çıkmıyo imza toplayalım bu imzalara biz dgs lilerin haricindeki kendi bölüm,sınıf,üst sınıf,dgs yi bitirmiş arkadaşımızın imzasını toplayamaya çalışıp böylece mağduryetimizi ve arkamızdaki desteği uğradığımız haksızlığı destekleyenleri görmelerini sağlarız ve yukarda değişen senato kararını anlatalım bunun dışında ösym nin bize sanırım verdiği bir hak daha varmış yıldızgeçişte bir arkadaş yazmış eğer"okul siz ösym den
gelirken size verilen hakları kısıtlıyor ya da engelliyorsa VERİLEN
HAKLAR GERİ ALINAMAZ maddesi gereğince sizin hakkınızı savunma
durumunuz söz konusu olur" eğer böle bişey varsa bilmiyordum bunu bunun üzerinden hakkımızı aramak için topluca dava açalım sonuçta 2 ay geçmiş ve çoğumuz intibak program kağıtlarını imalayıp teslim aldık bu sözleşme imzalamaya benziyo bana kalırsa sonuçta 2 ay önce imzaladığımz ve kabul ettiğimiz bir şeyi bizim isteğimiz bilgimiz dışında değiştiriyolar ve bize ister istemez belli haklar doğuyo bana kalırsa kusura bakmayın çok uzattım ama inanın çok kafama takıldı allah yardım etsin hepimize
Eski 11-11-07, 13:18   #32
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 08-07-07
İtibar Gücü: 22 mayacolaks Sanal Karizma İstemiyor
bizleri yıldırmak için ellerinden geleni yapıyolar..:@..!!
Eski 11-11-07, 13:35   #33
Üye

Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 21 turkboy Sanal Karizma İstemiyor
yılmıcaz arkadaşlar eğer hiçbişey değişmezse daha çok çalışacaz gerekirse gidip hocalarla konuşacaz not isticez dünkü fizik vizesi sonrası hocama durumu açıklaığımda istediğin yardımı yaparım dersle ilgili istediğin soruyu sor hiç çekinme dedi.gidip hocalarla konuşun onlarında desteğini alırsak işimiz kolaylaşır
turkboy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 11-11-07, 15:47   #34
Üye

Giriş Tarihi: 06-10-07
İtibar Gücü: 19 afbekleyen Sanal Karizma İstemiyor
şu sitede 70 binin üstünde üye var aileleriyle yakınlarıyla yarım milyonluk insan istese intibaktan atılmayı kaldırabilir
YÖK başkanı aralıkta değişiyor hükümete baskı yapılırsa intibaktan atılmayı kaldırabilir
af2007.com sitesinde 1000 küsür üyeyle gündem oluşturmayı başardık
herkes bir olsa ciddi bir çalışma yapılsa 1 seneye kalmaz intibak kalkar
Eski 11-11-07, 16:20   #35
Üye

hedgehog kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-07-05
İtibar Gücü: 51 hedgehog Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bir hukuk sitesine başımıza gelen olayı anattım ve fikir istedim ordan biri şöle bişey gönderdi bence bu haklığımızı kanıtlıcak bişey;
Danıştay 8. Dairesi 09.03.2005 tarih E. 2004/4870 ve K. 2005/1096 ;

"Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan davacının, Çankaya Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim Süresiyle Sınav ve Değerlendirme Esaslarına İlişkin Yönetmelikte 2002 yılında yapılan değişikliğin kendisine uygulanmayarak okul kayıt tarihinde yürürlükte olan yönetmelik hükümleri uyarınca 4. sınıfa devam etmesi isteminin reddine ilişkin Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığının 11.09.2003 gün ve 1056-1207 sayılı işleminin ve yönetmelik değişikliğinin iptali istemiyle açılan davada, davacının okuduğu dönem içerisinde yürürlükte ve lehine olan yönetmelik hükmünün kendisi için kazanılmış hak olarak uygulanması gerektiği gerekçesiyle dava konusu işlemin iptaline"
Eski 11-11-07, 18:00   #36
Üye

Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 21 turkboy Sanal Karizma İstemiyor
site yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiorum yarın bölüme bi gidim akşam bilgieri burda paylaşırım hedgehog arkadaşımın yazdığı gelişme beni umutlandırdı ama inş. mahkemelere kadar uzamaz bu iş
turkboy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-07, 18:16   #37
Aktif Üye

Mustafa Yenigün kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-08-05
İtibar Gücü: 50 Mustafa Yenigün Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
wolleskaan tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
lanet olsun ya pekı hazırlıktan kalırsak bı sorun olucakmı acaba
Hazırlık eğitim, sınav yönetmeliği YDYO tarafından yapılıyor. Hazırlık yönetmeliğine göre eğer hazırlıktan kalırsan lisans eğitimine yine başlıyorun ama hazırlığı veremezsen mezun olamıyorsun. Ve ileri ing derslerini v.s.alamıyorsun.Yani ingilizce hazırlık sınıfında kalırsan okuldan atılmıyorsun. İtü'de sistem farklı. Orada kalınca türkçe bölümüne gönderiyorlar.
Şuan itibariyle dikey geçişli öğrencilerin hazırlık sınıf yönetmeliğinde herhangibir değişiklik yok. Değişen intibak maddeleridir.
Bunu birazcık araştırırsan sende göreceksin. Biz 06 ve 07 girişli DGS öğrencileri olarak pazartesi mesai saaatinin başlaması ile harekete geçiyoruz. Lütfen sende hazırlıktaki arkadaşlara durumu anlat. Bölümlerinize gidin ve mağdur olduğunuzu söyleyip, çözüm isteyin. Israrcı olun. Eğer çoğunluk ses çıkarırsa yöneticiler buna kayıtsız kalamazlar ve durumu tekrar gözden geçirmek zorunda kalırlar. Büyük ihitmallede yönetmelik 2008 ve sonrası girişlilere uygulanacak şekilde revize edilecektir. Biz buna inanıyoruz ve bunun için yarından itibaren fiili işe başlıyoruz.
Herkesin desteğini bekliyoruz...
Eski 11-11-07, 18:20   #38
Aktif Üye

wolleskaan kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 40 wolleskaan Sanal Karizma İstemiyor
tamam kardesım gıdıp tanıdıgım arkadaslara anlatacagım umarım sıstemı degıstırırler hakkımızı yıyorlar resmen herkez sesını cıkarsın artık hakkımızı yedırmeyelım cevabın ıcın cok saol.
Eski 11-11-07, 21:27   #39
Üye

sadrazam kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-11-06
İtibar Gücü: 32 sadrazam Sanal Karizma İstemiyor
pazartesı günü çalışmalara başlıyoruz kimse intıbak formunu imzalamasın kazandıgımız hakkımızı gerı alalım lütfen herkes bunu tanıdığı ve bu konudan haberı olmayan arkadaslarına bıldırsın ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
sadrazam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-07, 21:54   #40
Üye

ayto kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-02-06
İtibar Gücü: 43 ayto Sanal Karizma İstemiyor
arkadaslar lutfen tek tek hareket etmyn bende yıldız ınsaat taym 06 gırıslı.. o yuzden carsmba gunu ıcın toplanmayı dusunuyoruz su anda 15 kısı bulabldk ve 180 kısı daha bulmamz lazm o yuzden reklam olmazssa yıldızz.com da bunlar konusuluyo ve carsaamba 3.30 da tonoz da bulusmayı dusunuyoruz herkez bırlık olsun forumlardan haberleselmm
ayto Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları