www.pctk.com.tr
8. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var BirinciBirinci ... 5 6 7 8 9 10 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 71 ile 80 ve 150

Konu: Sayısal ve Sözel MANTIK Tablo ve Grafik okuma

Üye cubetr şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var cubetr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46

reçete

Alıntı didem_su Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tasarıyı tavsıye etmıyorum oldukca soru hatası var selım yayınlarının gercekten mantık soruları kalıteli intibak yayınlarının yenı cıkan kıtabında oldukca guzel mantık soruları var
    1.tasarıda çok yanlış var.yanlış olan soruları buluyorsan çözmeye devam et.
    2.güvenderi bi aradan çıkarın.idare eder aşırı basit.
    3.nobelin sadece şekille ilgili kısmını çözün.
    4.tek ağaç şekillerle ilgili kitabı.
    5.su doku çözün.rakam bulamacalarını çözün.
    6.matematik için konu özetli matematik fem
    7.geometri fem konu anlatımlı zor olanı
    8.birde türkçe için pi türkçe eskiden vardı onu bulabiliyorsanız iyidir.

babası yök başkanına ulaşabilecek biri varsa şu kontenjanları bi zahmet artırmasını söylesin.birde özeller burslu öğrenci alsın.
    İTÜ ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Aktif Üye dgs_ci şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var dgs_ci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    40
    aristo arkdasın tespıtı cok guzell...bende katılıyorum saydıgı kaynakları bıtıren(hakkıyla)bu sınavı rahat halleder . .Bıde ales sorularını cozmenınde faydası olcaktır

pardon hocam cubert arkdasmısherkese basarılar
    Konu Fibonacci tarafından (09-03-08 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: mükerrer mesaj..

Üye mamuli şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84
    bu rakibimsin soru veremem diyen arkadas acaba burda herkez senin gibi dusunsydi sen nerden bilgi ve yardım alacaktın .kısacası senin işin ne ozamn burda.uzelerek soluyorum bırakın bencil davranmayı.dersanede böle tipler vardı ve kendim biliyorum cok ii olmalarına ragmensınavda alayı patladı.eee Allah buyuk.

Üye semihülya şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    arkadaşlar bende mantık soruları hakkında tiyo istiyorum...yardımcı olun lütfen bu yüzden bir senem gitti.

♥•Siyah&Beyaz•♥ Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    19
    İtibar Gücü
    73
    Alıntı semihülya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende mantık soruları hakkında tiyo istiyorum...yardımcı olun lütfen bu yüzden bir senem gitti.
    Mantık soruları için sudoku vb. tarzda bulmacalar çözmen faydalı olacaktır
    '' Bu Memleket Tarihte Türk'tü , Halen de Türk'tür
    ve Ebediyyen Türk Kalacaktır ! ''

M. Kemal ATATÜRK

Üye foubleu şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var foubleu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    2
    İtibar Gücü
    51
    Arkadaşlar Hem sayısal mantık hemde sözel mantıkta iyi bir şekilde net yapabilmek için elbette bol soru çözmek lazım. Soruları dikkatli okuyun ve doğru anladığınıza emin olun. Soru okumak ve onu anlamak en büyük akzanç olacaktır. Sizlere TASARI ve YEDİ İKLİM önerebilirim. ales Kitapları ağır gelsede çözmenizi tavsye ederim. Son çözdüğüm denemede SAYISAL 79 D 1 Y , SÖZEL 72 D 6 Y, sayısaldaki tek yanlışım yine maalesef şu sayılar konusu hiç dikkat etmiyorum nedense..Herkese bol şans.
    dELimavii

Aktif Üye++ IIREMM şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var IIREMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    Bugun bi denemeye girdim ve mantık sorularım boştu.. Denemenın yarısı mantıktı..
    ikisindende 60 küsür net cıkarabildiim. Bi şekilde halletmem lazım mantıgı.tek agacın yaprak testlerıne başlıycam tavsıyenıze uyarak arkdaslar. başka tavsıyesı olan yokmuu

erciyes üniv thesakirt seçkin bir yolda olduğunu belli thesakirt seçkin bir yolda olduğunu belli
    Downloads
    84
    Uploads
    28
    İtibar Gücü
    54
    Alıntı IIREMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun bi denemeye girdim ve mantık sorularım boştu.. Denemenın yarısı mantıktı..
    ikisindende 60 küsür net cıkarabildiim. Bi şekilde halletmem lazım mantıgı.tek agacın yaprak testlerıne başlıycam tavsıyenıze uyarak arkdaslar. başka tavsıyesı olan yokmuu
    arkadaşım çıkmış soruları gözden geçir.nasıl soru tipleri geliyor.ona göre çalış.öyle her mantık sorusuna çalışma bence.benimde sorunum mantık soruları -tablo soruları idi.ama ben aştım onu artık.bulmaca çöz.gazetelerde grafiklere bakmaya ve anlamaya çalış.ama kesinlikle tavsiyem çıkan sorulara bak.çözüm yollarını ve sorusunu yazarak çalış.fayda göreceksin

Aktif Üye sema_ktu şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sema_ktu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    46
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    51
    çok önemli!!!

arkadaşlar çalıştığınız dgs kitaplarındaki mantıksal akıl yürütme ve grafikler konusunun varsa orjinal sorularını tarayıp siteye yollayabilirmiyiz arkadarşlar böylece soru seçeneğimiz bol olur güzel olur..

erciyes üniv thesakirt seçkin bir yolda olduğunu belli thesakirt seçkin bir yolda olduğunu belli
    Downloads
    84
    Uploads
    28
    İtibar Gücü
    54
    Alıntı sema_ktu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok önemli!!!

arkadaşlar çalıştığınız dgs kitaplarındaki mantıksal akıl yürütme ve grafikler konusunun varsa orjinal sorularını tarayıp siteye yollayabilirmiyiz arkadarşlar böylece soru seçeneğimiz bol olur güzel olur..
    http://www.dikeygecis.org/forum/down...hp?do=cat&id=6
    arkadaşım sitemizin kütüphanesinde mevcut dosyalarımız var.verdiğim linkten ulaşabilirsin