Bence selim ve ales en iiilerii helede mantıkta selim yayınlarını tavsiye ederimm![]()
Bence selim ve ales en iiilerii helede mantıkta selim yayınlarını tavsiye ederimm![]()
arkadaşım benim için tekağaç yaprak test alacaktı, istanbulun altını üstüne getirmiş ama bulamamış. kitapçılar tekağaç ın yaprak testi yok demişler. tavsiye eden arkadaşlar nerden aldınız acaba, yardımcı olur musunuz?
hiçbir şey diyen bir cümlenin ortasına terkedilmiş bir kelimeyim..
arkaden iyisi bi tasarı kitabı edinmekk..
tasarıyı tavsıye etmıyorum oldukca soru hatası var selım yayınlarının gercekten mantık soruları kalıteli intibak yayınlarının yenı cıkan kıtabında oldukca guzel mantık soruları var
MARMARA UNV CEVRE MUH İNG
O ARTIK BIR MUHENDISS ADAYI
bu intibak yayınları genel olarakta iyi bir kıtap mı alıp cozmekte faydası olur mu?
2009 DGS SIKI ÇALIŞMA---->TEK TERCİH---->DUMLUPINAR ÜNİ. MAK. MÜH.
2009 Say. Puanı :276,225
Sıralama :1402
Kazandığı Okul : Dumlupınar Üniversitesi Makine Mühendisliği
Bir sene önce koyduğum hedefi gerçekleştirdim... Şükürler olsun...
ya herkes elindeki kitabın reklamını yapıyo.objektif davranarak adam akıllı bi kitap söleseniz olma mı¿sayfaya baktım herkes farklı telden çalıyo.ee ne alacak bu millet![]()
Senin elinde bulunması gereken kitapları ben söyleyeyim sana ama gene kişisel bir görüş olacak kesinlikle güvender konu anlatımlı olsun gercekten güzel bi kitap tasarı yayınlarıda iyi abartıldıgı kadar zor degil iremin denemelerini çözmüştüm oda güzel.Ya zaten dgs kitaplarından topu topu kactane varki ben piyasada ne varsa çözmeyi düşünüyorum birşey kaybetmeyiz![]()
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|