benimde bu mantık soruları üzerınde çok pratık yapmam lazım hızlanmak adına![]()
benimde bu mantık soruları üzerınde çok pratık yapmam lazım hızlanmak adına![]()
"ÖzümAslım"
Herkes bir inancın peşinde
Herkes militan herkes fedai
Öyle değiştirdik ki dünyayı
Uyanık akıllı dürüst enayi..
Ama aşk var bir tek aşk var
Aşk var mı var
Aşk var! ♥
Yanıyor Zaman..!
kitap önermekten daha çok soru yazarsanız daha iyi olur,çözemedigimiz sorular veya çözümlü orjinal soruları yazın ne tek agacı ne tasarısı yaww
arkadaşlar bende şu an tasarı ve güvendere çalışıyorum ama mantık soruları için biraz daha hızlanmalıyım diye düşünüyorum bunun içinde çok soru çözmek gerektiğine iinanıyorum bu tek ağaç dediiniz yaprak test sözel mantık için mi sayısal mantıkta önereceğiniz bi kaynak var mııı???
bende tasari ve irem oneririm fakat tasarida fazla hatali soru cikiyomus diye duydum,haberiniz ola
bence dgs için ales kitapları yeterli olur
bencede tek ağaç güzel bir kaynak
üç basamaklı üç sayı
1 den 9 a kadar bütün sayıları birer kez kullanarak öyle üç adet üç basamaklı sayı oluşturun ki
a:bu üç sayının carpımı en küçük olsun
b:bu üç sayının carpımı en büyük olsun
kolay gelsin
Hükmünü yitiren sözü neyleyim
Aslını bilmeyen özü neyleyim
Aval aval bakan gözü neyleyim
Görünmezi gören sırdan haber ver
eleyici sorulardır mantık soruları genelde herkes mat. paragraf neyse yapıyo bizi farklı kılan sorular mantık soruları oluyor...bende tek ağacı çözdüm şekille ilgili soruları çok fazla ve gereksiz o kısımları atlayın bence onun dışında pratik için iyi bir kitap test kitaplarında mantığa az yer veriliyor bu kitap sadece mantık üzerine iyi yani...ama sonuçta sınavda ilk defa karşılaşacağınız sorular size süpriz olarak karşınıza gelicek alışık olmak için pratik önemli bulmaca çözmeninde faydası var bence,onun dışında fazla zaman ayrılmaz mantık sorularına çalışmada,kolay gözükür insana ama en çok oyalayıcı sorulardır şimdiden zamanınızı mantık sorularına bol bol ayırın,kolay gelsin...
İstanbul Ünv.Peyzaj Mim.
tekağaç şekilyetenek kitabı
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|