DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-11-07, 16:11   #21
Aktif Üye

zeynepmavi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-02-07
İtibar Gücü: 27 zeynepmavi Sanal Karizma İstemiyor
henüz çalışmaya başlamadım ama cok korkuyorum bir daha kaybetmekten.bu son şansım.neyse herkese kolay gelsin
zeynepmavi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-07, 14:45   #22
Made in Turkey

Oktay_10 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-09-05
İtibar Gücü: 50 Oktay_10 daha yeniOktay_10 daha yeni
Arkadaşlar elinde sayısal mantık -sözel mantık soruları olan varsa burada paylaşım yaparsa çok iyi olur.Herkes de faydalanır bu durumdan..
Oktay_10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 02-12-07, 15:01   #23
// • Street Fighter • \\

fezail kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-07-07
İtibar Gücü: 24 fezail Sanal Karizma İstemiyor
tek ağaç yaprak test öneriyosunuz arkadaşlar ama ben balıkesirde bulamadım bu yaprak testleri , altını üstüne getirdim ama nobelin yaprak testleri bulabildim ancak , onunda sadece türkçe kısmı varmış sordum birkaç güne kadar mat. kısmıda gelicekmiş , ama tek ağaç yaprak test zor dediler gelmesi,,, bu yaprak test yerine tek ağacın dgs veya ales kitabını alsam aynı verimi bulabilirmiyim sizce ???
Eski 02-12-07, 15:31   #24
Üye

ömer doğru kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-09-07
İtibar Gücü: 17 ömer doğru Sanal Karizma İstemiyor
mantık birazda şans işidir dikkat işi he rzaman aynı klaylıkta çözülmez arkadaşlar. adı üstünde mantık ama ginede çalışmak soru görmek için les sınavının kitaplarını deneyin.
ömer doğru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-07, 15:44   #25
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 06-10-05
İtibar Gücü: 48 Gölgeyele Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar adı üstünde mantık soruları bu tür soruların herbirinin kendine özgü çözüm yolu olmuyor şu tür soruları şu şekilde çözebiliriz diyebileceğimiz tarzda pek soru yok. onun için bol soru çözmek gerekiyo sadece DGS kitaplarındakilerle kalmayın başka yerlerden sorular çözün bence hatta bulmaca çözmek bile mesela sudoku tarzı bulmacalar (tabi bahsettiğm çengel bulmaca tarzı şeyler değil...) zihni çalıştırıp mantığın gelişmesine yol açar
Gölgeyele Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-07, 02:45   #26
Üye

Giriş Tarihi: 08-12-07
İtibar Gücü: 0 b.tugce Sanal Karizma İstemiyor
merhaba arkadaşlar.. ben güvenderi ve tasarı yayınlarını bitirdim. ama tasarının çok yanlışllarını gördüm.. şimdi bana hangi kitapları önerebilirsin:=) yardımcı olursanız çok sewinirim...
b.tugce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-07, 04:01   #27
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır

Giriş Tarihi: 08-09-07
İtibar Gücü: 0 nigne_2008 Sanal Karizma İstemiyor
bu tekağaç her yerde bulunuyormu cagaloglunda varmıdır acaba dikey geçicek arkadaşlar?
nigne_2008 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-07, 23:53   #28
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 18-08-07
İtibar Gücü: 19 adrenalin2 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
pcchat tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar Sayısal ve Sözel mantık,tablo ve grafik okuma konuları DGS sınavında eleyici konular özellikle sayısal bölümden gelen mantık soruları çok zaman alıyor.Bu konular hakkında kitaplarda yeteri kadar bilgi verilmiyor.Bende güvender yayınlarının kitabı var bu konuları almamış.Tasarı,Selim vs bu tarz kitaplarda bu konuları alıyor galiba.Herkes elindeki kitabın mantıkla alakalı bölümünü scannerden taratıp sayfaya eklese olurmu acaba ? mantık konusundan birbirimize yardımcı olmalıyız.

Bu konular hakkında kitap önerebilirmisiniz ?.
vallaha rakibim olmasaysın seve seve onca mantık orularını seninle paylaşırdım.ama rakip olunca yapacak birsey kalmıyor.
adrenalin2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-07, 02:00   #29
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 31 meyrasu86 daha yenimeyrasu86 daha yeni
bende güvender tasarının test kitaplarını ve nobel yaprak testlerinin büyük bi bölümünü bitirdim sayılır şimdi emrehan halıcının kitabını aldım zor biraz ama kolaylarını secerek yaptığım zaman zevkli oluyo:-)zamanla zor sorularıda yapabilirim inş.Allah yardımcımız olsun
Görünmezi gören sırdan haber ver

meyrasu86 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-07, 05:42
canerbahce
Bu mesaj silinmiştir. Fibonacci. Neden: Reklam içerikli..
Eski 25-12-07, 16:16   #30
// • Street Fighter • \\

fezail kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-07-07
İtibar Gücü: 24 fezail Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
adrenalin2 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
vallaha rakibim olmasaysın seve seve onca mantık orularını seninle paylaşırdım.ama rakip olunca yapacak birsey kalmıyor.
arkadaşım biz burda yani sitemizde ki arkdaşarımızı rakip olrak görmüyoruz bu sitenin amacı paylaşım ve beraber bişeyleri başarmadır ... açıkcası rakibimsin die soru paylaşmamanı kınadım ben eminimki bir çok arkdaşta benimle aynı fikirdedirler.

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları