www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 150

Konu: Sayısal ve Sözel MANTIK Tablo ve Grafik okuma

Aktif Üye zeynepmavi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var zeynepmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    67
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    henüz çalışmaya başlamadım ama cok korkuyorum bir daha kaybetmekten.bu son şansım.neyse herkese kolay gelsin

O artık İntibak... Oktay_10 seçkin bir yolda olduğunu belli Oktay_10 seçkin bir yolda olduğunu belli Oktay_10 seçkin bir yolda olduğunu belli Oktay_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    98
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    70
    Arkadaşlar elinde sayısal mantık -sözel mantık soruları olan varsa burada paylaşım yaparsa çok iyi olur.Herkes de faydalanır bu durumdan..
    Dgs 2009 : Fırat Üniversitesi - Makine Mühendisliği

// • Street Fighter • \\ fezail şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fezail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    tek ağaç yaprak test öneriyosunuz arkadaşlar ama ben balıkesirde bulamadım bu yaprak testleri , altını üstüne getirdim ama nobelin yaprak testleri bulabildim ancak , onunda sadece türkçe kısmı varmış sordum birkaç güne kadar mat. kısmıda gelicekmiş , ama tek ağaç yaprak test zor dediler gelmesi,,, bu yaprak test yerine tek ağacın dgs veya ales kitabını alsam aynı verimi bulabilirmiyim sizce ???
    ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..

Üye ömer doğru şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ömer doğru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    mantık birazda şans işidir dikkat işi he rzaman aynı klaylıkta çözülmez arkadaşlar. adı üstünde mantık ama ginede çalışmak soru görmek için les sınavının kitaplarını deneyin.

Aktif Üye++ Gölgeyele şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    67
    Arkadaşlar adı üstünde mantık soruları bu tür soruların herbirinin kendine özgü çözüm yolu olmuyor şu tür soruları şu şekilde çözebiliriz diyebileceğimiz tarzda pek soru yok. onun için bol soru çözmek gerekiyo sadece DGS kitaplarındakilerle kalmayın başka yerlerden sorular çözün bence hatta bulmaca çözmek bile mesela sudoku tarzı bulmacalar (tabi bahsettiğm çengel bulmaca tarzı şeyler değil...) zihni çalıştırıp mantığın gelişmesine yol açar

Üye b.tugce şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    merhaba arkadaşlar.. ben güvenderi ve tasarı yayınlarını bitirdim. ama tasarının çok yanlışllarını gördüm.. şimdi bana hangi kitapları önerebilirsin:=) yardımcı olursanız çok sewinirim...

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır nigne_2008 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    bu tekağaç her yerde bulunuyormu cagaloglunda varmıdır acaba dikey geçicek arkadaşlar?

Aktif Üye adrenalin2 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    38
    Alıntı pcchat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Sayısal ve Sözel mantık,tablo ve grafik okuma konuları DGS sınavında eleyici konular özellikle sayısal bölümden gelen mantık soruları çok zaman alıyor.Bu konular hakkında kitaplarda yeteri kadar bilgi verilmiyor.Bende güvender yayınlarının kitabı var bu konuları almamış.Tasarı,Selim vs bu tarz kitaplarda bu konuları alıyor galiba.Herkes elindeki kitabın mantıkla alakalı bölümünü scannerden taratıp sayfaya eklese olurmu acaba ? mantık konusundan birbirimize yardımcı olmalıyız.

Bu konular hakkında kitap önerebilirmisiniz ?.
    vallaha rakibim olmasaysın seve seve onca mantık orularını seninle paylaşırdım.ama rakip olunca yapacak birsey kalmıyor.

Aktif Üye+ meyrasu86 seçkin bir yolda olduğunu belli meyrasu86 seçkin bir yolda olduğunu belli
    Downloads
    39
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    bende güvender tasarının test kitaplarını ve nobel yaprak testlerinin büyük bi bölümünü bitirdim sayılır şimdi emrehan halıcının kitabını aldım zor biraz ama kolaylarını secerek yaptığım zaman zevkli oluyo:-)zamanla zor sorularıda yapabilirim inş.Allah yardımcımız olsun
    Hükmünü yitiren sözü neyleyim
    Aslını bilmeyen özü neyleyim
    Aval aval bakan gözü neyleyim
    Görünmezi gören sırdan haber ver

10. 25-12-07 06:42

Aktif Üye

Sebep
    Reklam içerikli..

// • Street Fighter • \\ fezail şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fezail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Alıntı adrenalin2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallaha rakibim olmasaysın seve seve onca mantık orularını seninle paylaşırdım.ama rakip olunca yapacak birsey kalmıyor.
    arkadaşım biz burda yani sitemizde ki arkdaşarımızı rakip olrak görmüyoruz bu sitenin amacı paylaşım ve beraber bişeyleri başarmadır ... açıkcası rakibimsin die soru paylaşmamanı kınadım ben eminimki bir çok arkdaşta benimle aynı fikirdedirler.
    ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..

+ Konu Cevaplama Paneli