![]() |
||
|
|
#21 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 05-02-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
henüz çalışmaya başlamadım ama cok korkuyorum bir daha kaybetmekten.bu son şansım.neyse herkese kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Made in Turkey
Giriş Tarihi: 07-09-05
İtibar Gücü: 50
![]() ![]() |
Arkadaşlar elinde sayısal mantık -sözel mantık soruları olan varsa burada paylaşım yaparsa çok iyi olur.Herkes de faydalanır bu durumdan..
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
// • Street Fighter • \\
Giriş Tarihi: 04-07-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
tek ağaç yaprak test öneriyosunuz arkadaşlar ama ben balıkesirde bulamadım bu yaprak testleri , altını üstüne getirdim ama nobelin yaprak testleri bulabildim ancak , onunda sadece türkçe kısmı varmış sordum birkaç güne kadar mat. kısmıda gelicekmiş , ama tek ağaç yaprak test zor dediler gelmesi,,, bu yaprak test yerine tek ağacın dgs veya ales kitabını alsam aynı verimi bulabilirmiyim sizce ???
|
|
|
#24 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-09-07
İtibar Gücü: 17
![]() |
mantık birazda şans işidir dikkat işi he rzaman aynı klaylıkta çözülmez arkadaşlar. adı üstünde mantık ama ginede çalışmak soru görmek için les sınavının kitaplarını deneyin.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 06-10-05
İtibar Gücü: 48
![]() |
Arkadaşlar adı üstünde mantık soruları bu tür soruların herbirinin kendine özgü çözüm yolu olmuyor şu tür soruları şu şekilde çözebiliriz diyebileceğimiz tarzda pek soru yok. onun için bol soru çözmek gerekiyo sadece DGS kitaplarındakilerle kalmayın başka yerlerden sorular çözün bence hatta bulmaca çözmek bile mesela sudoku tarzı bulmacalar (tabi bahsettiğm çengel bulmaca tarzı şeyler değil...) zihni çalıştırıp mantığın gelişmesine yol açar
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-12-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
merhaba arkadaşlar.. ben güvenderi ve tasarı yayınlarını bitirdim. ama tasarının çok yanlışllarını gördüm.. şimdi bana hangi kitapları önerebilirsin:=) yardımcı olursanız çok sewinirim...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 08-09-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
bu tekağaç her yerde bulunuyormu cagaloglunda varmıdır acaba dikey geçicek arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 18-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 31
![]() ![]() |
bende güvender tasarının test kitaplarını ve nobel yaprak testlerinin büyük bi bölümünü bitirdim sayılır şimdi emrehan halıcının kitabını aldım zor biraz ama kolaylarını secerek yaptığım zaman zevkli oluyo:-)zamanla zor sorularıda yapabilirim inş.Allah yardımcımız olsun
|
|
|
| canerbahce |
|
Bu mesaj silinmiştir. Fibonacci.
Neden: Reklam içerikli..
|
|
|
#30 |
|
// • Street Fighter • \\
Giriş Tarihi: 04-07-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
arkadaşım biz burda yani sitemizde ki arkdaşarımızı rakip olrak görmüyoruz bu sitenin amacı paylaşım ve beraber bişeyleri başarmadır ... açıkcası rakibimsin die soru paylaşmamanı kınadım ben eminimki bir çok arkdaşta benimle aynı fikirdedirler.
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|