www.pctk.com.tr
15. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var BirinciBirinci ... 5 12 13 14 15
Gösterilen sonuçlar: 141 ile 150 ve 150

Konu: Sayısal ve Sözel MANTIK Tablo ve Grafik okuma

Aktif Üye esmasun şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    30
    tşk ederiz arkadaşlar bilgiler için ama yaşadıgım yer küçük oldugu için bu kitapları bulmakta zorluk çekiyorum onuda halledecem bir şekilde internetten sipariş filan verebiliyoruzdur herhalde..herkeze iyi çalışmalar..

<.. HuZuRDa ..> mavimser şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var mavimser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    özgürce ve insanca yaşayabildiği yerde <<HuZuRDa>> ..
    Downloads
    140
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    Alıntı bebeto911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar tekağaç şekil yetenek kitabının yeni basımı varmı çıktımı yani bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi yarın alıcamda karar verdim
    yeni basım var 150 soru daha fazla ama diğer sorular aynımıdır bilmiyorum..
    < < < ...öZGüRLüĞüM MüeBBeD HaPiSTe... > > >
    < < < ... PRaNGaLaR eSKiTiYoRuM... > > >

Üye ezmeral_35 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ezmeral_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    5
    İtibar Gücü
    23
    ben sayısal mantık kısmında zorlanıyorumsözel mantıktada rafa dizlme gibi sorular war onlarda cok hata yapıyorum aldığım hiç bi yayın mantığını kawratmadı bana bu konuda yardımcı olabilcek biri war mıı

ewt tek ağacın yeni basımı cıkmıs ben almadım ama alan arkadasım war.
    Konu Lonicera tarafından (27-01-09 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ard arda mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır

Üye 34gokhan89 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    Alıntı ezmeral_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sayısal mantık kısmında zorlanıyorumsözel mantıktada rafa dizlme gibi sorular war onlarda cok hata yapıyorum aldığım hiç bi yayın mantığını kawratmadı bana bu konuda yardımcı olabilcek biri war mıı

ewt tek ağacın yeni basımı cıkmıs ben almadım ama alan arkadasım war.
    bence google 'a zeka testi yaz ve sıkılmadan IQ testi yap.. öyle öyle alışırsın çünkü çözdükçe zorlaşıyor ve aralarındaki farkı görmen zorlaşıyor.. dgs deki soru tipleri gibi boşluğa ne gelmelidir? gibilerinden sorular var ciddiyim bir dene bulursun o tarzda çok test oluyor sitelerde..faydası olur az çok eminim.. başarılar hepinize..

5. 20-03-09 14:44

Üye

Sebep
    alakasız

Üye juliat şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    bence sözel mantık sayısal mantıkdan daha zorlayıcı ve toplam 15-20 model soru çeşiti var çok gıcık

Aktif Üye++ ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Alıntı juliat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sözel mantık sayısal mantıkdan daha zorlayıcı ve toplam 15-20 model soru çeşiti var çok gıcık
    Sözelden hiç yoksa belli kalıplar altında model sorular ,ya sayılsaldakılere ne demeli kafalarına göre rasgele bır olaydan ya da bılgıden soru cıkartıp onumuze getırıyorlar. Bence her ıkısınınde seçiçi ve zorlayıcı olduğu kanısındayım

Üye emre19826 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    su sozel sayısal mantık olmasa zaten ooo kazanmıstık

Üye ramazan sü şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    arkadaslar size sayısal ve sözel mantıkla ilgili olarak yargı yayın evini öneririm çünkü ben yargı yayınlarına çalısıyorun ve mantıkla ilgili bi problemim yok ama sözelin sayı ve kesir problemlerin de biraz takıntım var eger bününla ilgili bana bi kitap önerirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler ve başarılar..........

Üye denizgözlü şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    mantıkmış... peh..... mantık soruları çözmekle dgs mantık soruları çözülmüyor kitaplar sadece görüş açını genşletiyor.çözmek için aklımızı kullanmaktan başka çaremiz yok bence

tekagaç dışında önerebileceginiz ve faydasını gördügünüz kaynaklar var mı
    Konu Palindrom tarafından (08-12-09 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood

Üye cadi87 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    17
    arkadaşlar bende yargı yayınevinin 2009 konu anlatımlı kitabıyla çalıştım ve mantıkla hiç bi sorunum kalmadı denemelerimde genelde hepsi doğru çıkıyo.çok güzel anlatmışlar kitapta bana çok faydası oldu.bulmaca gibi geliyo 2 günde bütün mantık sorularını çözmüştüm.size önerim gerçi bu kitaptada anlatılmış soruları çözmenin yöntemleri ama bide ben söyleyim soruları çözerken kendinizce bi kenara kısa kısa notlar alın sonra o notları birleştirince sonuç çıkıyo zaten 5 dakkanızı bile almıyo. tabi ben sözelci olduğum için sözel mantıktan bahsediyorum