tşk ederiz arkadaşlar bilgiler için ama yaşadıgım yer küçük oldugu için bu kitapları bulmakta zorluk çekiyorum onuda halledecem bir şekilde internetten sipariş filan verebiliyoruzdur herhalde..herkeze iyi çalışmalar..
tşk ederiz arkadaşlar bilgiler için ama yaşadıgım yer küçük oldugu için bu kitapları bulmakta zorluk çekiyorum onuda halledecem bir şekilde internetten sipariş filan verebiliyoruzdur herhalde..herkeze iyi çalışmalar..
ben sayısal mantık kısmında zorlanıyorumsözel mantıktada rafa dizlme gibi sorular war onlarda cok hata yapıyorum aldığım hiç bi yayın mantığını kawratmadı bana bu konuda yardımcı olabilcek biri war mıı
ewt tek ağacın yeni basımı cıkmıs ben almadım ama alan arkadasım war.
Konu Lonicera tarafından (27-01-09 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ard arda mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır
bence google 'a zeka testi yaz ve sıkılmadan IQ testi yap.. öyle öyle alışırsın çünkü çözdükçe zorlaşıyor ve aralarındaki farkı görmen zorlaşıyor.. dgs deki soru tipleri gibi boşluğa ne gelmelidir? gibilerinden sorular var ciddiyim bir dene bulursun o tarzda çok test oluyor sitelerde..faydası olur az çok eminim.. başarılar hepinize..
Üye
bence sözel mantık sayısal mantıkdan daha zorlayıcı ve toplam 15-20 model soru çeşiti var çok gıcık
su sozel sayısal mantık olmasa zaten ooo kazanmıstık![]()
arkadaslar size sayısal ve sözel mantıkla ilgili olarak yargı yayın evini öneririm çünkü ben yargı yayınlarına çalısıyorun ve mantıkla ilgili bi problemim yok ama sözelin sayı ve kesir problemlerin de biraz takıntım var eger bününla ilgili bana bi kitap önerirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler ve başarılar..........
mantıkmış... peh..... mantık soruları çözmekle dgs mantık soruları çözülmüyor kitaplar sadece görüş açını genşletiyor.çözmek için aklımızı kullanmaktan başka çaremiz yok bence
tekagaç dışında önerebileceginiz ve faydasını gördügünüz kaynaklar var mı
Konu Palindrom tarafından (08-12-09 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
arkadaşlar bende yargı yayınevinin 2009 konu anlatımlı kitabıyla çalıştım ve mantıkla hiç bi sorunum kalmadı denemelerimde genelde hepsi doğru çıkıyo.çok güzel anlatmışlar kitapta bana çok faydası oldu.bulmaca gibi geliyo 2 günde bütün mantık sorularını çözmüştüm.size önerim gerçi bu kitaptada anlatılmış soruları çözmenin yöntemleri ama bide ben söyleyim soruları çözerken kendinizce bi kenara kısa kısa notlar alın sonra o notları birleştirince sonuç çıkıyo zaten 5 dakkanızı bile almıyo. tabi ben sözelci olduğum için sözel mantıktan bahsediyorum
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|