DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-06-08, 18:36   #121
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 08-03-07
İtibar Gücü: 25 serkanoğlu Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar acil olarak dgs mantık konu anlatım kitabı yada konu anlatımı yapan döküman lazım lütfen yardımcı olun bana ıhıııııııı.(ağlayacam şimdi ya)
serkanoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 14-06-08, 19:05   #122
esogü-inşaat müh.

*berna* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-03-07
İtibar Gücü: 28 *berna* daha yeni*berna* daha yeni*berna* daha yeni
Alıntı:
serkanoğlu tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar acil olarak dgs mantık konu anlatım kitabı yada konu anlatımı yapan döküman lazım lütfen yardımcı olun bana ıhıııııııı.(ağlayacam şimdi ya)
tek ağaç şekil yeteneği olabilir..
Eski 14-06-08, 19:08   #123
Aktif Üye

bana şimdi lazım konu anlatım link koya bilecek kimse yokmu ya çok acil lütfen yardım edin
Eski 14-06-08, 19:28   #124
Üye

Giriş Tarihi: 22-05-08
İtibar Gücü: 8 azimli_kis Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
gecepusu tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
teşekür ederim azimli kısss
eğer dgs yi kazanırsan ve okulu da bitirirsen ondan sonra bir sınav varki hiç tavsiye etmeyeceğim ama zorunlu olarak gireceğimiz kpss gibi bir sınav var o ise tamamiyle ezberden oluşan bir sınav ben bu güne kadar öss dgs ve eylülde kpss olmak üzere 3 ceşit sınava girdim ve girecem hiç birinin sınavlardaki kapsamı birbiriyle aynı deil birisi(yorum dedikleri) öss diğeri mantık ve şansa cok bağlı olan dgs ve insanı ezbere sürükleyen kpss .....artık genclik birşeyler yapmak istiyor ama bunun adı sınavvvvvvvv olmasın....

arkadaşlar bu arada yedi iklimin soru bankasını aldım ama daha cözmeye başlamadım cözen yada cözmüş olan varsa yorumlarını bekliyorum
eeeeee burası türkiye sınav ülkesii yapmak istediğimiz çok hedeflerimiz büyük ama önümüzde koca bir set daha dogrusu biçok setsınavlarrrrrrrrrr var...
azimli_kis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-08, 20:46   #125
Aktif Üye

Unhappy

sesimi duyan yokmuuuuuu ühüüüüüüüüüü
Eski 15-06-08, 14:55   #126
Aktif Üye

Smile

nobel yayınları sayısal yetenek konu anlatım kısmı geniş anlatmışmı acaba bilenler yazabilirmi
Eski 18-06-08, 18:10   #127
Üye

Giriş Tarihi: 07-12-06
İtibar Gücü: 0 xxxw Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim.Benimde mantık soruları ile başım belada sınavı kazanamaz isem nedeni mantık sorularından olacak, dua edlim ki kolay gelsin yoksa duman olurum.. HERKESE BAŞARILAR . BU arada varsa güzel mantık ve tablo soruları siteye koyarsanız sevinirim.
ÇUKUROVA/TARSUS

Demoralize Olmak Yok daima pozitif olacağız.

mantık soruları sınavın köprüsünü oluşturuyor .Bunun için çok sayıda sayısal mantık çözmeliyiz. kaynaklar; yediklim ve irem yayıncılılk son olarak ales kitapları ve çıkmış sorular.

Bu mesaj en son " 21-10-08 " tarihinde saat 00:24 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir....
xxxw Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-11-08, 14:52   #128
Üye

Giriş Tarihi: 29-06-08
İtibar Gücü: 0 mehmetsa Sanal Karizma İstemiyor
ya arkadaslar .....cok sukur suanda calısmalarım güzel gidiyo insallah sınava kadar bole gıderse itu insaat muh. yazmak ıstıyorum . acaba ıtu nun intıbagı nasıl ,,,,bilgisi olanlar lutfen yardımcı olsunlar cok saol şimdiden....
mehmetsa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-08, 21:22   #129
Üye

Giriş Tarihi: 14-07-08
İtibar Gücü: 6 fable_xx Sanal Karizma İstemiyor
şu anda piyasada olan kitapların hiç biri %100 dgs içermiyor..doğru düzgün mantık kitabı yok boşuna aramayın sadece idare edenler var işte...
fable_xx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-11-08, 02:56   #130
Üye

aaress kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-10-08
İtibar Gücü: 1 aaress Sanal Karizma İstemiyor
slm arkadaslar bana ciddi anlamda önerebilceginiz dgs kitabı var mı 2008 de dgsde sayısalda 272 yaptım ama 20 günlük calısmayla ve bunun bu kadar süreyle olmıcanı anladımmm belki de gec kalmısımdır ama suandan itibaren ciddi manada calsmaya ve bu yolda gönul vermeyi istiyorum yanlız nerden baslıcamı bilmiyorum temelim iii ama belli baslı bi kac konuda takılıyorum ve hız önemli olannn bana güzel bi kaynak önerirseniz sevinirim güvender cok kolay ve anlatımı cok sıkıcı ve mesala önemli konulara okadar fazla deginmemis hatta mantık gibi konularda yok denecek kadar az bana yardımcı olursanızz sevinirimm
aaress Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları