DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-05-08, 01:46   #111
Üye

Giriş Tarihi: 23-05-08
İtibar Gücü: 0 trailer77 Sanal Karizma İstemiyor
asil yayınlarının dgs denemelerini tavsiye ederim mantık soruları dgs ile aynı yaprak tesleri ni de aldım ama daha çözmedim orada da 6 veya 7 tane mantık testi var
trailer77 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-08, 01:47   #112
Üye

wintersun kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-02-08
İtibar Gücü: 14 wintersun Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar kitap falan hikaye dgs matematik ve türkçeye hakimiyet sınavıdır. eğer türkçe ve matematik bilgileriniz doldurma ezber bilgilerse çuvallayabilirsiniz ki mantık sorularıda bana göre biraz yetenek ve dikkat hangi kitaptan çalışırsanız çalışın dgs de sizin çalıştığınız tipte sormayacaklar çünkü mantığın sınırı yok asıl önemli olan mantığınızın sağlam olmasıdır. soru çözerek mantığınızın ne kadar güçlü olduğunu görebilirsiniz ama onu geliştirmeniz pek mümkün gözükmüyor.
wintersun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-08, 04:14   #113
Aktif Üye

gecepusu kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-12-07
İtibar Gücü: 16 gecepusu Sanal Karizma İstemiyor
Talking

Alıntı:
wintersun tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar kitap falan hikaye dgs matematik ve türkçeye hakimiyet sınavıdır. eğer türkçe ve matematik bilgileriniz doldurma ezber bilgilerse çuvallayabilirsiniz ki mantık sorularıda bana göre biraz yetenek ve dikkat hangi kitaptan çalışırsanız çalışın dgs de sizin çalıştığınız tipte sormayacaklar çünkü mantığın sınırı yok asıl önemli olan mantığınızın sağlam olmasıdır. soru çözerek mantığınızın ne kadar güçlü olduğunu görebilirsiniz ama onu geliştirmeniz pek mümkün gözükmüyor.
arkadaşım ii hoş demişsinde bizde mantık olsa dgs gibi tercihlerini bile önceden sectiğimiz .....tabi neye güvenerekse....bir sınavdan mantıklı diye bahsedilirmi ya bu sınavın kendisi mantıksız benim girmem için 70 70 ve aobp den gelen 70 yetmiyor bile sence bu mantıklımı ....varsa 1 fincan mantık verirmisn sınavdan sonra iade ederim...

RENKLİ HAYATIN İÇİNDE SİYAH BEYAZ YAŞIYORUZ NE TESADÜF.......
gecepusu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-08, 10:35   #114
Üye

sevinç141 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 08-05-08
İtibar Gücü: 10 sevinç141 Sanal Karizma İstemiyor
kesinlikle tek ağaç mükemmel bence ve çözümlü soruları çözdüm ve tavsiye ederim arkadaşlar
sevinç141 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-08, 12:32   #115
Üye

Giriş Tarihi: 22-05-08
İtibar Gücü: 10 azimli_kis Sanal Karizma İstemiyor
gece pusu senle aynı düşünceleri paylaşıyorum
zaten össede mantık olmadıgı için bugun dgs ile ugraşıoz acaba ondan sonra neyle ugraşcaz gençlik sınavlarlar ugraşmakla bitioooooo nese konuya geleyim çokmu uçtum ne yaw ben matematiği bitirdim türkçede zaten biğşi yok ama işte bu mantık dediklerinden baya korktum ya gerçi seneye gircem sınava baya zaman var ama bir yerdende başlamak lasım dime ama nerden başlayayım ilk kaynak ne olsun hani bezdirmeyecek türden bişi olmalıki mantık korkmalı benden ben ondan diil şimdiden herkese başarılar... dualarım bu yıl sizlerle seneyede siz beni unutmassınız artık
azimli_kis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-08, 15:51
greensee
Bu mesaj silinmiştir. Fibonacci. Neden: gereksiz mesaj..
Eski 12-06-08, 22:12   #116
Üye

Giriş Tarihi: 12-06-08
İtibar Gücü: 0 aysunbyz Sanal Karizma İstemiyor
Ben de tasarının yayınları iyi derim
aysunbyz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-06-08, 22:35   #117
Aktif Üye

mayıs23 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 03-06-07
İtibar Gücü: 24 mayıs23 Sanal Karizma İstemiyor
bencede tasarıııı
Eski 12-06-08, 22:55   #118
Üye

Giriş Tarihi: 22-05-08
İtibar Gücü: 10 azimli_kis Sanal Karizma İstemiyor
teşekkürler arkadaşlar
azimli_kis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-08, 01:31   #119
Aktif Üye

gecepusu kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-12-07
İtibar Gücü: 16 gecepusu Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
azimli_kis tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
gece pusu senle aynı düşünceleri paylaşıyorum
zaten össede mantık olmadıgı için bugun dgs ile ugraşıoz acaba ondan sonra neyle ugraşcaz gençlik sınavlarlar ugraşmakla bitioooooo nese konuya geleyim çokmu uçtum ne yaw ben matematiği bitirdim türkçede zaten biğşi yok ama işte bu mantık dediklerinden baya korktum ya gerçi seneye gircem sınava baya zaman var ama bir yerdende başlamak lasım dime ama nerden başlayayım ilk kaynak ne olsun hani bezdirmeyecek türden bişi olmalıki mantık korkmalı benden ben ondan diil şimdiden herkese başarılar... dualarım bu yıl sizlerle seneyede siz beni unutmassınız artık
teşekür ederim azimli kısss
eğer dgs yi kazanırsan ve okulu da bitirirsen ondan sonra bir sınav varki hiç tavsiye etmeyeceğim ama zorunlu olarak gireceğimiz kpss gibi bir sınav var o ise tamamiyle ezberden oluşan bir sınav ben bu güne kadar öss dgs ve eylülde kpss olmak üzere 3 ceşit sınava girdim ve girecem hiç birinin sınavlardaki kapsamı birbiriyle aynı deil birisi(yorum dedikleri) öss diğeri mantık ve şansa cok bağlı olan dgs ve insanı ezbere sürükleyen kpss .....artık genclik birşeyler yapmak istiyor ama bunun adı sınavvvvvvvv olmasın....

arkadaşlar bu arada yedi iklimin soru bankasını aldım ama daha cözmeye başlamadım cözen yada cözmüş olan varsa yorumlarını bekliyorum

RENKLİ HAYATIN İÇİNDE SİYAH BEYAZ YAŞIYORUZ NE TESADÜF.......

Bu mesaj en son " 13-06-08 " tarihinde saat 07:40 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj
gecepusu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-08, 10:14   #120
delüsünün delüsü..

ecmel19 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21 ecmel19 daha yeniecmel19 daha yeni
Alıntı:
gecepusu tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
teşekür ederim azimli kısss
eğer dgs yi kazanırsan ve okulu da bitirirsen ondan sonra bir sınav varki hiç tavsiye etmeyeceğim ama zorunlu olarak gireceğimiz kpss gibi bir sınav var o ise tamamiyle ezberden oluşan bir sınav ben bu güne kadar öss dgs ve eylülde kpss olmak üzere 3 ceşit sınava girdim ve girecem hiç birinin sınavlardaki kapsamı birbiriyle aynı deil birisi(yorum dedikleri) öss diğeri mantık ve şansa cok bağlı olan dgs ve insanı ezbere sürükleyen kpss .....artık genclik birşeyler yapmak istiyor ama bunun adı sınavvvvvvvv olmasın....

arkadaşlar bu arada yedi iklimin soru bankasını aldım ama daha cözmeye başlamadım cözen yada cözmüş olan varsa yorumlarını bekliyorum
soru bankası güzel ama yanlışlarda var içinde dikkat et.ama soruları cıkmış sorulardan olusuyo yani onlardan karıştırılmıs

üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
ecmel19 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları