asil yayınlarının dgs denemelerini tavsiye ederim mantık soruları dgs ile aynı yaprak tesleri ni de aldım ama daha çözmedim orada da 6 veya 7 tane mantık testi var
asil yayınlarının dgs denemelerini tavsiye ederim mantık soruları dgs ile aynı yaprak tesleri ni de aldım ama daha çözmedim orada da 6 veya 7 tane mantık testi var
arkadaşlar kitap falan hikaye dgs matematik ve türkçeye hakimiyet sınavıdır. eğer türkçe ve matematik bilgileriniz doldurma ezber bilgilerse çuvallayabilirsiniz ki mantık sorularıda bana göre biraz yetenek ve dikkat hangi kitaptan çalışırsanız çalışın dgs de sizin çalıştığınız tipte sormayacaklar çünkü mantığın sınırı yok asıl önemli olan mantığınızın sağlam olmasıdır. soru çözerek mantığınızın ne kadar güçlü olduğunu görebilirsiniz ama onu geliştirmeniz pek mümkün gözükmüyor.
arkadaşım ii hoş demişsinde bizde mantık olsa dgs gibi tercihlerini bile önceden sectiğimiz .....tabi neye güvenerekse....bir sınavdan mantıklı diye bahsedilirmi ya bu sınavın kendisi mantıksız benim girmem için 70 70 ve aobp den gelen 70 yetmiyor bile sence bu mantıklımı ....varsa 1 fincan mantık verirmisn sınavdan sonra iade ederim...![]()
HİÇ BİR ŞEYE GÜVENME ÇÜNKÜ BEYAZ GÜLÜN BİLE GÖLGESİ SİYAHTIR.....ankara peyzaj mimarlığını istedik vermediler sen teknikersin dediler .....
RENKLİ HAYATIN İÇİNDE SİYAH BEYAZ YAŞIYORUZ NE TESADÜF.......
DERT GETİREN SINAV
kesinlikle tek ağaç mükemmel bence ve çözümlü soruları çözdüm ve tavsiye ederim arkadaşlar
gece pusu senle aynı düşünceleri paylaşıyorum
zaten össede mantık olmadıgı için bugun dgs ile ugraşıoz acaba ondan sonra neyle ugraşcaz gençlik sınavlarlar ugraşmakla bitioooooonese konuya geleyim çokmu uçtum ne
yaw ben matematiği bitirdim türkçede zaten biğşi yok ama işte bu mantık dediklerinden baya korktum ya gerçi seneye gircem sınava baya zaman var ama bir yerdende başlamak lasım dime
ama nerden başlayayım ilk kaynak ne olsun hani bezdirmeyecek türden bişi olmalıki mantık korkmalı benden ben ondan diil
şimdiden herkese başarılar... dualarım bu yıl sizlerle seneyede siz beni unutmassınız artık
![]()
Üye
Ben de tasarının yayınları iyi derim
bencede tasarıııı
ya kazanmalıyız ya kazanmalıyız.....
teşekkürler arkadaşlar![]()
teşekür ederim azimli kısss
eğer dgs yi kazanırsan ve okulu da bitirirsen ondan sonra bir sınav varki hiç tavsiye etmeyeceğim ama zorunlu olarak gireceğimiz kpss gibi bir sınav var o ise tamamiyle ezberden oluşan bir sınav ben bu güne kadar öss dgs ve eylülde kpss olmak üzere 3 ceşit sınava girdim ve girecem hiç birinin sınavlardaki kapsamı birbiriyle aynı deil birisi(yorum dedikleri) öss diğeri mantık ve şansa cok bağlı olan dgs ve insanı ezbere sürükleyen kpss .....artık genclik birşeyler yapmak istiyor ama bunun adı sınavvvvvvvv olmasın....
arkadaşlar bu arada yedi iklimin soru bankasını aldım ama daha cözmeye başlamadım cözen yada cözmüş olan varsa yorumlarını bekliyorum
Konu Fibonacci tarafından (13-06-08 Saat 08:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: mükerrer mesaj
HİÇ BİR ŞEYE GÜVENME ÇÜNKÜ BEYAZ GÜLÜN BİLE GÖLGESİ SİYAHTIR.....ankara peyzaj mimarlığını istedik vermediler sen teknikersin dediler .....
RENKLİ HAYATIN İÇİNDE SİYAH BEYAZ YAŞIYORUZ NE TESADÜF.......
DERT GETİREN SINAV
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|