![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: dgs'nin hayat lugatinizdeki yeri ve anlamı nedir? | |||
| sadece ünvan için kazanmak istiyorum |
|
272 | 7.95% |
| iyi bir iş ve maaşım olduktan sonra kazanıp kazanmamak pek de önemli değil |
|
216 | 6.31% |
| kazanmayı hırs meselesi yaptığım için istiyorum |
|
397 | 11.60% |
| kazanmayı eğitime önem verdiğim ve mesleğimde ilerlemek için istiyorum |
|
2,537 | 74.14% |
| Oylayanlar: 3422. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#481 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 28-04-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
dgs : ALLAH izin verirse hayatta gerceklestrmek istediğim hersey dgs i kazanmakla olcak yeni bir hayat olcak benim için bir dönüm noktası insanların benden umut kesti anlardan birinde inş dgs i kazancam göstercem kendimi bende varım burda dicem inş inş ALLAH nasip eder
|
|
|
#482 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-11-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
geleceğim içn çok önemli
|
|
|
|
|
|
#483 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-04-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
Benim İçin çok çok çok .... Önemli
Bu sınavı Kazanmayı Herşeyden çok istiyorum ve muhakkak kazanmalıyım. |
|
|
|
|
|
#484 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-07-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
ya tamam ya devam ama bn sil baştan devam etmek istiyorum ... herşey çok daha güzel olcak inşşş............. hayatımn dönüm noktası.. yenicem seni dgs !
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#485 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 04-10-07
İtibar Gücü: 20
![]() ![]() |
Bilmeyi öğrenmeyi ve bildiklerimi öğretmeyi hep çok sevdim.. Ben sadece sadece hep öğretmen olmak istedim.. Öğretmen lisesini kazanamadım, kazanan ve zorla okuyanlar varken, ucu ucuna kaçırılmış bir hayat..
Meslek lisesine girdiğim gün yeni bir umuttu, ama öss ayak diredi.. ve ösym hala direnmeye devam ediyor.. Bi ışık bnm için.. birilerine yayabileceğim ışığın kaynağı.. Eğer bu feneri kapıp geçersem bu ışığı yaymak istiyorumm.. Ben sadece öğretmen olmak istiyorum..
|
|
|
#486 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 11-06-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
en büyük etken öğrenciliği çok sevmem ve hep öğrenci olarak kalmak ıstemem=)
|
|
|
|
|
|
#487 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-04-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
tabi daha iyi eğitim alma şansım varken neden burda bırakayım çok zorlukla karşılaştım en başta babamı karşıma alarak okudum ve okul 3. sü oldum. şimdi de dgs yi kazanıcam yine derece yapıcam ama her ne olursa olsun ben kendimle GURUR duyuyorum 2 yıllık 4 yıllık farketmiyor başarılı olma aşkı içinde varsa olursun arkadaş buradaki herkesinde bir şeklde başaracağına inanıyorum bol şans herkeseee
![]() |
|
|
|
|
|
#489 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-11-07
İtibar Gücü: 17
![]() |
"kazanmayı hırs meselesi yaptığım için istiyorum" diyenler büyük bir yanılgı içindeler ne yazık ki
|
|
|
#490 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-08-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
lugatınzdaki yerini 1 saat 45 dk sonra göreceksiniz...
bnde seneye inş.
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs, gelecek, hayat lugattınız, kariyer, yer, önem |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|