![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: dgs'nin hayat lugatinizdeki yeri ve anlamı nedir? | |||
| sadece ünvan için kazanmak istiyorum |
|
271 | 7.92% |
| iyi bir iş ve maaşım olduktan sonra kazanıp kazanmamak pek de önemli değil |
|
216 | 6.32% |
| kazanmayı hırs meselesi yaptığım için istiyorum |
|
397 | 11.61% |
| kazanmayı eğitime önem verdiğim ve mesleğimde ilerlemek için istiyorum |
|
2,536 | 74.15% |
| Oylayanlar: 3420. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-09-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
izzet tebrik ederim bu azim ve kararlılığın umarım hep sürer darısı bizim de başımıza
![]()
|
|
|
|
#32 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 05-09-05
İtibar Gücü: 47
![]() |
Meslek lisesine kayıt olduğum andan itibaren hep iktisadi idari bilimler okumak istedim fakat sınav sistemi yüzünden bu imkansız hale geldi ve meslekyüksek okulunda okudum.Bu sene de mezun oldum, muhasebe bürosunda çalışıyorum ve dgs ye hazırlanıyorum. Kesinlikle açık kapı bırakmak istemiyorum. Dgs yi kazanmayı hırs yaptım ama bu hırs boş boşuna olan bir hırs değil. Amaç mesleğimde ilerlemek ve mali müşavirlik belgesi almak.
|
|
|
|
|
|
| alpererdem |
|
Bu mesaj silinmiştir. alpererdem.
Neden: sitenin gereksizliği
|
|
|
#33 |
|
YaR Bana Bi Eğlence MedeT
Giriş Tarihi: 01-08-05
İtibar Gücü: 51
![]() |
valla 2 yıllık mezunlardan bişey olmadığını gördümm o yüzden kazanmak zorundayım hem hırs hem kariyer oldu benim için biraz garuşuk bi durum anlayacağınız
![]() |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-10-04
İtibar Gücü: 60
![]() |
DGS sınavı benim hayatımdaki dönüm noktası oldu diyebilirim. 2001 yılında ÖSS'ye girdiğim zaman muhasebe öğretmenliğini kazanbiliyordum ama ben öğretmen olmak istemiyordum. Çevremdeki herkesin tavsiyelerine rağmen gittim iki yıllık bir bölüme girdim çünkü istediğim 4 yıllık bölümde okuyabilmek için bir tek DGS şansım vardı ve onu da denemek istedim. Sonuçta şuanda Boğaziçi üniversitesi uluslararası ticaret bölümündeyim ve DGS gerçekten benim için hayatımın dönüm noktası oldu. Şu bir gerçek; düz lise çıkışlı olsaydım bu okula hayatta giremezdim ve hayallerime bu kadar yakın olamazdım
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
hakikaten tebrikler örnek alınacak adamsın vesselam hakikaten azmin elinden hiçbişi kurtulmaz etrafına bazen kulak tıkamak ve hayallerin için çabalamak gerekir sen bunu başarmışsın darısı herkesin başına...
|
|
|
|
#36 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 06-08-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
Bu sınavı daha önlisans a başlamadan kafama soktular çünkü meslek lisesi mezunuyum ve biliyosunuz bir meslek lisesinsen lisans okumak her babayiğidin harcı değil ve sadece önlisans şansınız kalıyo ve otomatik olarak DGS sınavına takılıyosunuz ve başka yapacak şansınız kalmıyo yani üni. okumak istiyosanız başka bi seçenek demiyorum üni. diyorum zaten önlisanssın nasıl bittiğini anlıyamıyosunuz göz açıp kapanana kadar bitiyo ve sizde bi hırs yapıyo bu ne dersiniz??
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Lord Of The DGS
Giriş Tarihi: 03-10-05
İtibar Gücü: 63
![]() |
valla 4 sene önce liseyi bitirip kendi mesleğimle ilgili iyi maaşlı bir işe girdiğimde aklımda ne dgs vardı ne de MYO. Ancak hayat talihsizliklerle dolu. Bi iftira yüzünden işten çıkarıldım ve çareyi 2 senelik okumakta buldum. Şimdi okulumu birincilikle bitirdim gene aynı şey başıma geldi. Tekrar işe girdim bu seferde neden çıkarıldığımı anlamadım. (Herhalde çok fazla çalışır olmam göze battı. ee burası Türkiye oluyo böle şeyler
)Şimdi ise tek amacım DGS. Bu memlekette ya okumuş olacan ya da dayın olacak. Bizim de dayımız olmadığına göre tek seçenek okumak kalıyo o yüzden inadına dgs diyorum ben. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-09-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
benimde liseye başladığımdan beri aklımda hep dgs vardı ve müh. lik bitirip fakültede öğretim elemanı kalmaktı ama birara hiç aklıma bile gelmiyordu meslek lisesi olduğum için ve bölüm puanları çok yüksek olduğu için önlisans okuyorum inşallah bu yıl bitiyor ama aynı zamanda kendi üni. de ve kendi bölümümde öğrenci işçi olarak çalışıyorum ama bu sıralar dgs ye girmek için herşey beni kamçılıyor
ya dgs ya dgs |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 05-09-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-10-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
ben össle girenlerdenim..bi arkadaşım icin bişeler bakıodum.. hoşuma gitti bu telaş.. öss haz günnerimi hatırladm peeeah.. ama site cidden muazzam bligi verio.. bundan soora hep bakıciim.. arkadaşım için
![]() konuyla ne alaka dijeksiniz.. dgs, her ne kadar arkadaşım girecek olsa da benim de isteklerimden biridir.. umarım herkes emeğinin karşılığını alır.... |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs, gelecek, hayat lugattınız, kariyer, yer, önem |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|