DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS Hakkında Tartışmalar
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz.

Anket Sonuçlarını Görüntüle: dgs'nin hayat lugatinizdeki yeri ve anlamı nedir?
sadece ünvan için kazanmak istiyorum 271 7.92%
iyi bir iş ve maaşım olduktan sonra kazanıp kazanmamak pek de önemli değil 216 6.32%
kazanmayı hırs meselesi yaptığım için istiyorum 397 11.61%
kazanmayı eğitime önem verdiğim ve mesleğimde ilerlemek için istiyorum 2,536 74.15%
Oylayanlar: 3420. Bu ankette oy kullanamazsınız

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-10-05, 13:22   #31
Üye

nankörkedi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 30-09-05
İtibar Gücü: 46 nankörkedi Sanal Karizma İstemiyor
izzet tebrik ederim bu azim ve kararlılığın umarım hep sürer darısı bizim de başımıza
Eski 03-10-05, 14:11   #32
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 05-09-05
İtibar Gücü: 47 cigdemm_20 Sanal Karizma İstemiyor
Meslek lisesine kayıt olduğum andan itibaren hep iktisadi idari bilimler okumak istedim fakat sınav sistemi yüzünden bu imkansız hale geldi ve meslekyüksek okulunda okudum.Bu sene de mezun oldum, muhasebe bürosunda çalışıyorum ve dgs ye hazırlanıyorum. Kesinlikle açık kapı bırakmak istemiyorum. Dgs yi kazanmayı hırs yaptım ama bu hırs boş boşuna olan bir hırs değil. Amaç mesleğimde ilerlemek ve mali müşavirlik belgesi almak.
cigdemm_20 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-05, 17:55
alpererdem
Bu mesaj silinmiştir. alpererdem. Neden: sitenin gereksizliği
Eski 04-10-05, 02:26   #33
YaR Bana Bi Eğlence MedeT

MeLeK_zeynep kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-08-05
İtibar Gücü: 51 MeLeK_zeynep Sanal Karizma İstemiyor
Talking İnş. Kazanırım

valla 2 yıllık mezunlardan bişey olmadığını gördümm o yüzden kazanmak zorundayım hem hırs hem kariyer oldu benim için biraz garuşuk bi durum anlayacağınız
MeLeK_zeynep Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 04-10-05, 11:51   #34
Üye

okumus kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-10-04
İtibar Gücü: 60 okumus Sanal Karizma İstemiyor
DGS sınavı benim hayatımdaki dönüm noktası oldu diyebilirim. 2001 yılında ÖSS'ye girdiğim zaman muhasebe öğretmenliğini kazanbiliyordum ama ben öğretmen olmak istemiyordum. Çevremdeki herkesin tavsiyelerine rağmen gittim iki yıllık bir bölüme girdim çünkü istediğim 4 yıllık bölümde okuyabilmek için bir tek DGS şansım vardı ve onu da denemek istedim. Sonuçta şuanda Boğaziçi üniversitesi uluslararası ticaret bölümündeyim ve DGS gerçekten benim için hayatımın dönüm noktası oldu. Şu bir gerçek; düz lise çıkışlı olsaydım bu okula hayatta giremezdim ve hayallerime bu kadar yakın olamazdım
okumus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-05, 12:44   #35
Hemen Dönecek?!!

Jean Dark kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63 Jean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeniJean Dark daha yeni
Alıntı:
okumus tarafından gönderildi
DGS sınavı benim hayatımdaki dönüm noktası oldu diyebilirim. 2001 yılında ÖSS'ye girdiğim zaman muhasebe öğretmenliğini kazanbiliyordum ama ben öğretmen olmak istemiyordum. Çevremdeki herkesin tavsiyelerine rağmen gittim iki yıllık bir bölüme girdim çünkü istediğim 4 yıllık bölümde okuyabilmek için bir tek DGS şansım vardı ve onu da denemek istedim. Sonuçta şuanda Boğaziçi üniversitesi uluslararası ticaret bölümündeyim ve DGS gerçekten benim için hayatımın dönüm noktası oldu. Şu bir gerçek; düz lise çıkışlı olsaydım bu okula hayatta giremezdim ve hayallerime bu kadar yakın olamazdım

hakikaten tebrikler örnek alınacak adamsın vesselam hakikaten azmin elinden hiçbişi kurtulmaz etrafına bazen kulak tıkamak ve hayallerin için çabalamak gerekir sen bunu başarmışsın darısı herkesin başına...

http://antirutinisler.blogcu.com/

Hep Destek TAM Destek..!!
Jean Dark Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-05, 21:02   #36
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 06-08-05
İtibar Gücü: 49 amy_musti Sanal Karizma İstemiyor
Bu sınavı daha önlisans a başlamadan kafama soktular çünkü meslek lisesi mezunuyum ve biliyosunuz bir meslek lisesinsen lisans okumak her babayiğidin harcı değil ve sadece önlisans şansınız kalıyo ve otomatik olarak DGS sınavına takılıyosunuz ve başka yapacak şansınız kalmıyo yani üni. okumak istiyosanız başka bi seçenek demiyorum üni. diyorum zaten önlisanssın nasıl bittiğini anlıyamıyosunuz göz açıp kapanana kadar bitiyo ve sizde bi hırs yapıyo bu ne dersiniz??
amy_musti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-05, 03:42   #37
Lord Of The DGS

Ne-Co kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 03-10-05
İtibar Gücü: 63 Ne-Co Sanal Karizma İstemiyor
Smile dgs için yaşıyorum

valla 4 sene önce liseyi bitirip kendi mesleğimle ilgili iyi maaşlı bir işe girdiğimde aklımda ne dgs vardı ne de MYO. Ancak hayat talihsizliklerle dolu. Bi iftira yüzünden işten çıkarıldım ve çareyi 2 senelik okumakta buldum. Şimdi okulumu birincilikle bitirdim gene aynı şey başıma geldi. Tekrar işe girdim bu seferde neden çıkarıldığımı anlamadım. (Herhalde çok fazla çalışır olmam göze battı. ee burası Türkiye oluyo böle şeyler )
Şimdi ise tek amacım DGS. Bu memlekette ya okumuş olacan ya da dayın olacak. Bizim de dayımız olmadığına göre tek seçenek okumak kalıyo o yüzden inadına dgs diyorum ben.
Ne-Co Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-05, 12:48   #38
Üye

Giriş Tarihi: 29-09-05
İtibar Gücü: 46 haltinoluk Sanal Karizma İstemiyor
benimde liseye başladığımdan beri aklımda hep dgs vardı ve müh. lik bitirip fakültede öğretim elemanı kalmaktı ama birara hiç aklıma bile gelmiyordu meslek lisesi olduğum için ve bölüm puanları çok yüksek olduğu için önlisans okuyorum inşallah bu yıl bitiyor ama aynı zamanda kendi üni. de ve kendi bölümümde öğrenci işçi olarak çalışıyorum ama bu sıralar dgs ye girmek için herşey beni kamçılıyor ya dgs ya dgs
haltinoluk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-05, 18:03   #39
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır

MKS_82 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-05
İtibar Gücü: 0 MKS_82 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
cigdemm_20 tarafından gönderildi
Meslek lisesine kayıt olduğum andan itibaren hep iktisadi idari bilimler okumak istedim fakat sınav sistemi yüzünden bu imkansız hale geldi ve meslekyüksek okulunda okudum.Bu sene de mezun oldum, muhasebe bürosunda çalışıyorum ve dgs ye hazırlanıyorum. Kesinlikle açık kapı bırakmak istemiyorum. Dgs yi kazanmayı hırs yaptım ama bu hırs boş boşuna olan bir hırs değil. Amaç mesleğimde ilerlemek ve mali müşavirlik belgesi almak.
hırsından dolayı seni tebrik ediyorum. çünkü tanıdığım birçok arkadaş mali müşavir olmak için 2 yıllıktan sonra açıköğretimle devam ediyorlar. kısaacası herkes işin kolayına kaçarken senin dgs düşünmen çok güzel. buarda bende soruya cvp vereyim. bende birzamanlar dgs den vazgeçmi hatta mesleğimmle ilgili bir işe girmiştim. fakat burada benden kaç yaş küçük ve hiç okumayan kişilerin emrinde olmak hoşuma gitmedi. sonuçta bne 2 yıllık makine mezunuyum ve mak. müh. ile birçok dersimiz aynı. üstelik ben 2 yılıa sıkıştırılmış şekilse aldım o dersleri. yani aramızdaki tek fark bne 2 o 4 yıl okumasıydı. ama onun patrondan farkı yoken ben yıllarca işçi olarak çalışmak zorundaydım. bende bunu kabullenemediğim için dgs ye karar verdim. şimdi ise bnede metelurji ve malzeme mühendisliğinde okuyorum(araştırmalarıma göre makine mühendisliğinden çoık daha iyiymiş)
MKS_82 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-10-05, 05:48   #40
Üye

gamzzz kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-10-05
İtibar Gücü: 0 gamzzz Sanal Karizma İstemiyor
ben össle girenlerdenim..bi arkadaşım icin bişeler bakıodum.. hoşuma gitti bu telaş.. öss haz günnerimi hatırladm peeeah.. ama site cidden muazzam bligi verio.. bundan soora hep bakıciim.. arkadaşım için
konuyla ne alaka dijeksiniz.. dgs, her ne kadar arkadaşım girecek olsa da benim de isteklerimden biridir.. umarım herkes emeğinin karşılığını alır....
gamzzz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
dgs, gelecek, hayat lugattınız, kariyer, yer, önem

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları