![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: dgs'nin hayat lugatinizdeki yeri ve anlamı nedir? | |||
| sadece ünvan için kazanmak istiyorum |
|
271 | 7.92% |
| iyi bir iş ve maaşım olduktan sonra kazanıp kazanmamak pek de önemli değil |
|
216 | 6.32% |
| kazanmayı hırs meselesi yaptığım için istiyorum |
|
397 | 11.61% |
| kazanmayı eğitime önem verdiğim ve mesleğimde ilerlemek için istiyorum |
|
2,536 | 74.15% |
| Oylayanlar: 3420. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#21 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-10-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
bence dgs myo bitirenler için büyük bir şans eğitime devam etmek kendilerini geliştirmek için. 2 yıllık bitirdim diye hiç birşey olmayacağı anlamınagelmemeli her alanda istenirse kendini geliştirebilir insanlar ben bilgisayar programcılığını bitirdim ve aslında çok şey öğrendim ama insanlar buna değil bitirdiğin süreye önem verdiği için dgs çok önemli bir yere sahip
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-09-05
İtibar Gücü: 47
![]() |
Aslında kimin ne dediği o kadar da önemli değil..... çünkü insan bişeyleri başarıyosa bunu başkalarına kanıtlamak için değil sırf kendisi için yapmalı..Haliyle dgs yi geçmek demek güzel bi ünversite, arkasından gelen güzel bir iş, ve arkasından rahat bir yaşam...
Zaten bu dünya da insanlar ne için yaşıyo ki başka....... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#24 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-04-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
Dgs..
DGS ye girdim ama iddalı deildim. iyi net çıkardım ama bi yer tutmadı. çokda üzülmedim kendimi geliştirirsem herşey güzel olur diye düşündüm. ama iş hayatına başlayınca, ilk gnler hevesle geçti. şimdi 1 yıldır online işlem uzmanı olarak bir şikette çalışıyorum. ve işe gittiğim her gün ünv. yıllarımı özlüyorum. ben Kocaeli ünv.tesini çok özledim. okulumu özledim. arkadaşlarımı özledim. sevgilimi özledim...
bu yıl dgs ye gircem çünkü ben ünv ortamını özledim. hayatımın en güzel günlerini çalışarak değil, kendimi geliştitrerek okuyarak, gezerek, eğlenerek yaşamak istiyorm. işte bu yüzden DGSye gircem ve kazancam ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
adı üstünde o iş içinmi okul bu ise dgs nin hayat lügatinizdeki yeri ve anlamı zaten şıklarda gereken yazıo yeterince açık sanırım???
|
|
|
|
#27 |
|
Yazlıkçı Üye
Giriş Tarihi: 09-10-04
İtibar Gücü: 65
![]() ![]() |
Speedy ben kontrol ettim ama bana her iki konu farklı gibi geldi,bu arada konuyu yanlış yere açmışsın onuda taşırız
![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
bi şey yapmalı
Giriş Tarihi: 09-08-05
İtibar Gücü: 50
![]() |
hırs hırs hırs başka hiç bi amacaım yok...
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-08-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
dgs : Hayatta 2. bir şans
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-07-05
İtibar Gücü: 50
![]() |
evet hayatta ikinci bir şansı vardır insanın biyerlerde benimde olmalı....
hayatı yeniden kazanmak... dgs benim için sonucu gördüğümde İŞTE BU diyebilmek... KENDİM İÇİN.... |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs, gelecek, hayat lugattınız, kariyer, yer, önem |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|