![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: dgs'nin hayat lugatinizdeki yeri ve anlamı nedir? | |||
| sadece ünvan için kazanmak istiyorum |
|
272 | 7.95% |
| iyi bir iş ve maaşım olduktan sonra kazanıp kazanmamak pek de önemli değil |
|
216 | 6.31% |
| kazanmayı hırs meselesi yaptığım için istiyorum |
|
397 | 11.60% |
| kazanmayı eğitime önem verdiğim ve mesleğimde ilerlemek için istiyorum |
|
2,537 | 74.14% |
| Oylayanlar: 3422. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#131 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-04-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
dgs benim için büyük bir hırs meselesi. çünkü gecen yıl küçük bir farkla kaçaırdım. ve bani tanıyan herkez bu sınavı kazanacagıma inanıyordu. ayrıca kendimi geliştirmem için bir basamak bu büyük bir basamak. bu basamagı çıktıktan sonra herşey daha farklı olacak.... umarım herkez hayalıne kavusur...
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-04-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
tüm hayallerimi gerçekleştirmek için iyi bir fırsattı kariyer yapmam için yıllarca çalışmalarımın arşılığını alacağıma inandığım birşeydi bir zamanlar kazandım hayallerime adım attım ama yarım kaldı çünkü atıldım
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#133 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 05-04-05
İtibar Gücü: 55
![]() |
meslek liseli olarak ideallerimize ulaşmanın tek yolu. gerçekten hayattaki en fazla istediğim şeydi. ama iki sene bir yere yerleşemeyince gördümki hayatın olmazsa olmazlarından değil. son şansımı da yarın deneyecegim. olursa olacak olmazsa da başka alana kayıcaz. Allah hayırlısına erişmemizi nasip etsin. herkese başarılar...
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-07-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
DGS şu anda en önemli hedefim inşallah yarın çok güzel bir sınavım gecer ve bir yerleri kazanırım.
|
|
|
#135 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 19-08-05
İtibar Gücü: 50
![]() |
bu sınavı kazanmayı her zaman beni destekleyen ailem için istiyorum onların göğsünü kabartmak için ben zaten bu sınava girmeyerekte iyi bir kariyere sahiptim ama sırf bu yüzden ve bana söylenenler yüzünden inanılmaz hırs yaptım inş bir hafta sonra hakettiysem eğer çok mutlu olucam
|
|
|
#136 |
|
Nothing Left to lose
Giriş Tarihi: 27-01-06
İtibar Gücü: 45
![]() ![]() |
daha öğrenilecek ve öğretilecek çok şey olduğu için bu sınavı kazanmalıyım...
|
|
|
#137 |
|
odalarda ışıksızım..
Giriş Tarihi: 15-06-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
dgs..
dgs veya benzeri bir sınavın hayatımdaki hissedilir bir sekilde yeri olmamıştır.. ki zaten olsaydı suanki konumda pc basında saatlerce oturarak sonuc beklemezdim beklemezdik de.. bende: herşey babam için.. o oglunun iyi bir meslegi olmasını.. toplum içinde kendine ait bir yer edinmesini istiyor.. inşallah olur.. herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 01-03-06
İtibar Gücü: 43
![]() |
istediğim amaca ulaşmak için bir basamak sadece.
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 25-01-06
İtibar Gücü: 44
![]() |
zaten bir işe sahibim benim derdim sadece ünvan
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 11-02-06
İtibar Gücü: 43
![]() |
selam arkadaşlar öncelikle dgs her iki yıllık öğrenci için anlam ifade ediyor ama şunu belirtmek isterim ki insan istedikten sonra 2 yıllıktanda başarabilir herşeyi iki yıllı olmak bazı öğrencilere göre zaman kaybetmek benim okulumda kendi hocam iki yıllıktan gelme yeter ki insan istesin dgs de başarabilmek aslında çok zor değil ; ama bazı bölümler için birra zorlayıcı herkes için belirtmek gerekirse dsg yi kazanmak önemli herşey bence ondan sonra başlıyor orda da bize rahat yüzü yok arkadaşlar bakınsanıza intibak tecrübelerinde neler yaşamış diğer arkadaşlar bu zor yollarda geçerek biryerleer geleceğiz artık bundan sonrası kendi azmimize kaldı herkese sevgiler ve saygılar
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs, gelecek, hayat lugattınız, kariyer, yer, önem |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|