DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS'ye İllere Göre Hazırlık Organizasyonları
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

DGS'ye İllere Göre Hazırlık Organizasyonları 2009 DGS'ye hazırlanırken birlikte hareket edebilmek, ders çalışmak veya fikir alış verişinde bulunmak için burayı kullanabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-11-07, 15:00   #1
KarmaKarışıkLaşmaktayım..

elvan_dnz kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 21-05-07
İtibar Gücü: 24 elvan_dnz Sanal Karizma İstemiyor
Denizli'de DGS'ye Hazırlananlar

Denizli'den dgs ye hazırlanan arkadaşlar varsa biribirimize yardımcı olalım hangi kursa gidiyo?
giden arkadaşlarla,gitmeyen arkadaşlara soru takviyesi yapalım. Bilmiyorum aklıma bukadar geliyo , deneme sınavlarına gidebiliriz birlikte.....bi şekilde yardımcı olalım birbirimizi
elvan_dnz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 15-11-07, 02:28   #2
Aktif Üye+

sunepe kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-10-07
İtibar Gücü: 18 sunepe Sanal Karizma İstemiyor
Denizliden DGS hazırlanıyorum evt yardımcı olabılırm. Senden de beklerım. kursa gıtmıyorum evde calısıyorum. Senın gıttıgın yer var mı? benım ıcın deneme sınavları yeterlı olacaktır diye dusunuyorum. gorusruz
sunepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-11-07, 10:44   #3
enerji bakanı

mbege kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-10-07
Blog Başlıkları: 1
İtibar Gücü: 19 mbege Sanal Karizma İstemiyor
denizlili ardşlarşimdi denizlide olmayı cok isterdim şimdi orda değilim ama denizlideki dgs kursları hakkında bildiklerimi size aktarayım
gecen sene denizlide yedi iklim dersanasine dgs için gittim dersane yeni açıldığı için bir düzen yok program bile yoktu dersanenin dışına kocaman dgs yazmışlar ama kesinlikle dgs hakkında bişi bilmiyorlardı çoğu zaman ben bilgilendiriyordum zaten toplam dgs ci olarak 10 kişi falandık denemelerin dgs ile bir alakı yoktu sonunda dersaneyi bıraktım şimdi nasıldır bilmem denizlideki diger dgs dersanalerine gelince ben orda olsam dersaneye gideceksem kesinlıkle meltem dersanesine giderim everst akademi ve karacan dersaneleride var everst akademi yanılmıyorsam tasarı yayınlarıyla çalışıyorlar metem dersanesi gecen sene açtı dgs bolumunu bu dersanelere denemlere dışarıdan ögrenci alıyor everst ademi tek size özel deneme bile yapıyor aksam hafta sonu herzaman yapıyor denizlide olsam sizlere daha cok yardımcı olabilirdim eğer sormak istediniz bişi olursa denizli hakkında elimden geldiğince yardımcı olurum
Eski 16-11-07, 03:59   #4
Aktif Üye+

Teşekkür ederım dostum. Ben evde kıtaplardan calısıyorum konu eksıgım yok Allaha sukur. Gıdersem sadece denemelerıne gırmek ıcın gıderım. Tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım.
Eski 16-11-07, 10:22   #5
enerji bakanı

alıntı:

Alıntı:
sunepe tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Teşekkür ederım dostum. Ben evde kıtaplardan calısıyorum konu eksıgım yok Allaha sukur. Gıdersem sadece denemelerıne gırmek ıcın gıderım. Tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım.
denizli meslek yüksek okulundamı okuyorsun bolum??
Eski 16-11-07, 12:46   #6
sofii

mahk kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 14-01-07
İtibar Gücü: 28 mahk Sanal Karizma İstemiyor
bende denizliliyim.evde hazırlanıcam.denemelere katılmak benimde fikrim

Bir El TuT kİ ,o Da SeNi TuTsUn...
mahk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-11-07, 14:32   #7
Aktif Üye+

Hyr Honaz MYO da okuyorum. Dış Ticaret bölümünde. sınavlarım dun bıttı calısmaya devam. evdeyım kıtaplardan calısıyorum. Siz nerede okuyorsunz ? Çalışmalarınız nasıl ? Sınavlara gırıyorsanız nerede gırıyorsunz ?
Eski 16-11-07, 22:12   #8
KarmaKarışıkLaşmaktayım..

elvan_dnz kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 21-05-07
İtibar Gücü: 24 elvan_dnz Sanal Karizma İstemiyor
denizlili arkadaşlar hoşgelmişler yediiklimin pazar günü sınavı var ama girebilmek için 1hafta önceden başvurması lazımdı sunepe oyüzden bidahaki sefere artık burdan hbr veririm yine tarihi başka kurslara kayıt olupta sınav tarihleri açıklanan arkadaşlar varsa yazsınki kursa gitmeyen arkadaşlar yardımcı olsun
elvan_dnz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-11-07, 06:12   #9
Aktif Üye+

Saol elvan yedi iklim nerede? =) ayrıca onumuzde kı bır kac sınavın tarıhını verırsen sevınırım. Katılıp kendımı tartmak ıstıyorum. tşk ler gorusuruz.
Eski 19-11-07, 09:37   #10
enerji bakanı

alıntı:

Alıntı:
sunepe tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hyr Honaz MYO da okuyorum. Dış Ticaret bölümünde. sınavlarım dun bıttı calısmaya devam. evdeyım kıtaplardan calısıyorum. Siz nerede okuyorsunz ? Çalışmalarınız nasıl ? Sınavlara gırıyorsanız nerede gırıyorsunz ?
ben gecen sene mezun oldum denizli myo dan bu sene denizlide değilim kendim calısıyorum
yedi iklimi sormusun elvana ben cevaplayım geçen sene o dersaneye gitmiş biri olrak; bayramyerindeki petrol ofisini biliyorsan tam onun karsında gittinmi görürsün zaten ordaki petrolü bilmiyorsan devlet hastenesine doğru çıkarken hemen solda sağlık müdürlüğünün yanında

Bu mesaj en son " 19-11-07 " tarihinde saat 10:07 itibariyle mbege tarafından düzenlenmiştir....
mbege Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları