![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS'ye İllere Göre Hazırlık Organizasyonları 2009 DGS'ye hazırlanırken birlikte hareket edebilmek, ders çalışmak veya fikir alış verişinde bulunmak için burayı kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
KarmaKarışıkLaşmaktayım..
Giriş Tarihi: 21-05-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
Denizli'de DGS'ye Hazırlananlar
Denizli'den dgs ye hazırlanan arkadaşlar varsa biribirimize yardımcı olalım
hangi kursa gidiyo?giden arkadaşlarla,gitmeyen arkadaşlara soru takviyesi yapalım. Bilmiyorum aklıma bukadar geliyo , deneme sınavlarına gidebiliriz birlikte.....bi şekilde yardımcı olalım birbirimizi ![]() |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 01-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
Denizliden DGS hazırlanıyorum evt yardımcı olabılırm. Senden de beklerım.
kursa gıtmıyorum evde calısıyorum. Senın gıttıgın yer var mı? benım ıcın deneme sınavları yeterlı olacaktır diye dusunuyorum. gorusruz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
enerji bakanı
|
denizlili ardşlarşimdi denizlide olmayı cok isterdim şimdi orda değilim ama denizlideki dgs kursları hakkında bildiklerimi size aktarayım
gecen sene denizlide yedi iklim dersanasine dgs için gittim dersane yeni açıldığı için bir düzen yok program bile yoktu dersanenin dışına kocaman dgs yazmışlar ama kesinlikle dgs hakkında bişi bilmiyorlardı çoğu zaman ben bilgilendiriyordum zaten toplam dgs ci olarak 10 kişi falandık denemelerin dgs ile bir alakı yoktu sonunda dersaneyi bıraktım şimdi nasıldır bilmem denizlideki diger dgs dersanalerine gelince ben orda olsam dersaneye gideceksem kesinlıkle meltem dersanesine giderim everst akademi ve karacan dersaneleride var everst akademi yanılmıyorsam tasarı yayınlarıyla çalışıyorlar metem dersanesi gecen sene açtı dgs bolumunu bu dersanelere denemlere dışarıdan ögrenci alıyor everst ademi tek size özel deneme bile yapıyor aksam hafta sonu herzaman yapıyor denizlide olsam sizlere daha cok yardımcı olabilirdim eğer sormak istediniz bişi olursa denizli hakkında elimden geldiğince yardımcı olurum
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye+
![]() |
Teşekkür ederım dostum. Ben evde kıtaplardan calısıyorum konu eksıgım yok Allaha sukur. Gıdersem sadece denemelerıne gırmek ıcın gıderım. Tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
enerji bakanı
|
alıntı:
denizli meslek yüksek okulundamı okuyorsun bolum??
|
|
|
#6 |
|
sofii
Giriş Tarihi: 14-01-07
İtibar Gücü: 28
![]() |
bende denizliliyim.evde hazırlanıcam.denemelere katılmak benimde fikrim
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye+
![]() |
Hyr Honaz MYO da okuyorum. Dış Ticaret bölümünde. sınavlarım dun bıttı calısmaya devam. evdeyım kıtaplardan calısıyorum. Siz nerede okuyorsunz ? Çalışmalarınız nasıl ? Sınavlara gırıyorsanız nerede gırıyorsunz ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
KarmaKarışıkLaşmaktayım..
Giriş Tarihi: 21-05-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
denizlili arkadaşlar hoşgelmişler
yediiklimin pazar günü sınavı var ama girebilmek için 1hafta önceden başvurması lazımdı sunepe oyüzden bidahaki sefere artık burdan hbr veririm yine tarihi başka kurslara kayıt olupta sınav tarihleri açıklanan arkadaşlar varsa yazsınki kursa gitmeyen arkadaşlar yardımcı olsun![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye+
![]() |
Saol elvan yedi iklim nerede? =) ayrıca onumuzde kı bır kac sınavın tarıhını verırsen sevınırım. Katılıp kendımı tartmak ıstıyorum. tşk ler gorusuruz.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
enerji bakanı
|
alıntı:
Alıntı:
yedi iklimi sormusun elvana ben cevaplayım geçen sene o dersaneye gitmiş biri olrak; bayramyerindeki petrol ofisini biliyorsan tam onun karsında gittinmi görürsün zaten ordaki petrolü bilmiyorsan devlet hastenesine doğru çıkarken hemen solda sağlık müdürlüğünün yanında
ya zafer ya hiç Bu mesaj en son " 19-11-07 " tarihinde saat 10:07 itibariyle mbege tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|