![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS'ye İllere Göre Hazırlık Organizasyonları 2009 DGS'ye hazırlanırken birlikte hareket edebilmek, ders çalışmak veya fikir alış verişinde bulunmak için burayı kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#151 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-10-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
kaldenos hoşgeldin aramıza
burdayım evelallah kulağım sizde arkadaşlar![]() |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 26-10-05
İtibar Gücü: 47
![]() |
ayın 25 indeki DGS iftar yemegi 27 sine alınmıştır.
yer; çamlık davet restaurant saat; iftardan yarım saat önce gelecek arkadaşlar 24 üne kadar bana ulaşşınlar...ona göre yer ayırttırılacaktır. http://www.dikeygecis.org/forum/2204...-hazirlik.html
|
|
|
#153 |
|
Aktif Üye
![]() |
türkiye geneli
denizlili arkadaşlar 2009 maratonu yavaş yavaş başlıyor.biz birbirimize faydalı olabilecekleri forumda duyurursak birbirimize daha faydalı olabiliriz.her iyiligin bir dönüşü vardır sonuçta
![]() 2009dgs ilk paylaşımım bu ayın 19'u pazar ve 20 si pazartesi günü intibak yayınlarının ücretsiz türkiye geneli denemesi vardır 5 inden 19 una kadar kayıt yaptırabilirsiniz.denizlide bu sınav yediiklim dershanesinde olacaktır.kayıtları ister dershaneden ister telefonla yapabilirsiniz. ilgilenenlere duyurulur.... adres: bayramyeri petrolü üstünde tel:258-241 95 00 görüşmek üzere
|
|
|
#154 |
|
KarmaKarışıkLaşmaktayım..
Giriş Tarihi: 21-05-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
mehmet ben hala kararsızım gelip gelmemekte
karacanında var diye duydum ama bakarım artık hangisi ağır basarsa orda girerim denemeye![]() |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#155 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-04-05
İtibar Gücü: 55
![]() |
Herkese Slm.
vay be birzamanlar izmirdeyken yarım kalan bi iş. neyse bu sene bi el atalımda halledelim artık .belki denizli şans getirir kimbilir. |
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Aktif Üye
![]() |
Alıntı:
elvan gel inat etme walla intibağın sayfasında yediiklimde dio denizli için genede sen bilirsin.(ama inat etme gel)dershane yüzünden dgs ye küsülürmü![]() fırsatları kaçırmamak lazım...
|
|
|
|
#157 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 01-10-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
Slm kızlar. :P Elvan Karacan var demişsin.(?) Nerde, ne zaman ? Karacan yayınları varsa karacana gırelım. İntibak boş.
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Aktif Üye
![]() |
murat elvan nezman girer cvp verir bilmem ama ben söleyem
karacanın sınavı 19 unda saat 9.30'da intibak sana göre boş.kimine göre dolu artık millet 2 sınavdan birini seçecek.
|
|
|
#159 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 01-10-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
tmm mehmet saolasın da karacan sınavı nerde yapıyor yazmamışsın? Intibak gırdım ben gecen sene karacan hıc denemedım bır de onu denemek ıstıyorum.
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Aktif Üye
![]() |
Düzeltme;
arkadaşlar karacandaki sınav 25 ine alınmıstır.saat 14.30 da yapılacaktır. ayrıntılı bilgi için; http://karacanakademi.com/page.php?c...kademi&t=54873 meltem dershanesinde ise 26 sındadır.dershaneden kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz. görüşmek dileğiyle.
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|