![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS'ye İllere Göre Hazırlık Organizasyonları 2009 DGS'ye hazırlanırken birlikte hareket edebilmek, ders çalışmak veya fikir alış verişinde bulunmak için burayı kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#131 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 26-10-05
İtibar Gücü: 47
![]() |
arkadaslar 2008 de kazaan arkadaslarımız kardeslerımız oldu kazanamayan kardeslerımız oldu.bende kazanamayanlardanım malesef...şimdi hedef 2009 dgs arkadaslar hangi dershaneye gidiceksiniz?cvplarınızı bekliorum...
|
|
|
#132 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
bende denızlıde okuyorum bu sene 2.sınıfım bende dersaneye denızlıde gıdecegım
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#133 | |
|
Aktif Üye
![]() |
Alıntı:
selam arkadasım hangi bölümsün hangi dershaneye gitmeyi düşünüyorsun.ben yediiklime yazıldım kaliteli bi dershane bence 2008 dgs de ii başarıları war benım 2 arkadasımı paü ve itü müh.liklerine yerleştirdiler.geçen sene gittigim dershane ii deildi melteme gitmiştim.bu işi denizlide tüccarlık olarak deil egitim olarak yapan tek yer bence yediiklim
|
|
|
|
#134 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
valla ben melteme gıdecegım alt yapım hazırlanmayada basladım hayırlısı bakalım
|
|
|
#135 |
|
Ege'nin İnCiSi =)
Giriş Tarihi: 03-06-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
benim napacagım tam belli olmamakla beraber büyük ihtimal yediiklime yazılcam gşrz mehmet
![]()
|
|
|
|
#136 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-10-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
arkadaşlar ben kendim evde hazırlanıcam dersaneye falan gitmicem
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-08-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
selam arkadaşlar..
2008 dgs pamukkale üniv. inşaat müh. arkadaşlar sanırım yavaş yavaş 2009 dgs hazırlıkları başlıyor... geçen yıl bende sizler gibi bu site vasıtasıyla gideceğim dershaneyi belirledim ve çok şükür sıkı bir çalışmayla kazandım.. dilerim Allah sizlerinde gönlüne göre verir ve kazanırsınız...(özellikle mehmet1905 kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlar 2007 de 273 punla açıkta kalmış biri olarak morelm çok bozuktu sınav sonucu belli olduğu anda deli gibi dershane araştırmaya başladım... hemen bu sitede yorumlara baktım aradım taradım.. denizlide bu işi yapan sayılı yer var eğer hiç temeliniz yoksa mutlaka bence iyi bir dershaneye yazılın... haa birz biliyorum ben havasına girmeyin dershanenin faydası büyük en azından insanı zorluyor ve hırslandırıyor.. aradım taradım denizlide karacan,everest,kültür,yediiklim dershanelerini buldum bide sonradan meltem açtı galiba... şimdi ben yorum yapmıyayım hangisine gittiğimide söylemeyeyim bana özelden yazarsanız cevaplarım.. ama biri hariç diğerleri para tuzağı söyleyeyim oturup baştan pazarlık edin yoksa size hiçç bir faydası olmayacak dershanenin... ve sınav yaklaştıkça işler sarpa saracak... haberiniz olaa sıkı çalışın sıkı..... |
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Aktif Üye
![]() |
Alıntı:
kardeşim saolasın çok teşekkür ederim...inşallah sizinde yardımlarınızla kazanacağım...Senin ve halil kardeşimin benım için yaptıklarınız için çok teşşekür ederim...inş.hayırlısı olacak...arkanızdan geleceğim oraya...hayırlı olsun tekrar kayıtlarınız.... ![]()
|
|
|
|
#139 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-08-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
arkadaşlar denizlide dgs ye hazırlananlar olarak tanışmak ,kaynaşmak ve dgs ile ilgili her türlü konuyu tartışıp, yorumlayarak açıklığa kavuşturmak ;hazırlıklara başlayan arkadaşlar içinde sınav motivasyonunu gerçekleştirmek maksadıyla ramazan ayı içerisinde bir iftar yemeğinde buluşalım diyorum sizce olabilir mi arkadaşlar görüşlerinizi ve yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Aktif Üye
![]() |
denizlili arkadaslar...herkez kendi dershanesinde ki sınavları yada denızlide yapılacak olan sınavları duyarsanız forumda yazarsanız birbirimize yardımcı olmus oluruz...hepinize başarılar...
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|