![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| İntibak Bilgi İstek Bölümü "X üniversitenin Y bölümünde intibak nasıl?" gibi sorularınız için bu bölümde konu açabilirsiniz,konuya cevap geldiğinde kilitlenir,Konu açmadan önce lütfen intibak tecrübeleri bölümüne göz atınız. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-10-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi
arkadaşlar isparta ziraatin intibagın da okuyan varmı .ders geçme sistemi nasıl
kolaymı.hocalar nasıl.tek dersten atılma durumu varmı yoksa gözyumuyorlarmı.devamsızlık durumu nasıl .ben çalışan biriyim.o yüzden devam zorunlulugunu uyguluyorlarmı.ayrıca ilk sene çok ders yüklüyorlarmı.lütfen bana bilgi verirmisiniz. teşekkürler. |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-10-07
![]() |
kimse yokmuuuuuuu
arkadaşlarım kimse yokmu bana cevap verecek
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 64
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben ısparta ziraat fakültesinde okuyorum sana kısaca bilgi vereyim.ziraat fakültesinin şuan kendine ait bir binası yok.ilahiyatla aynı binada ders görüyoruz.okulda halen yapılanma devam ediyor.ek bina yapılıyor sanırım.ziraat fakültesi doğu kampüsünde yer alıyor.laboratuarlar yetersiz.intibakta yeni sayıldığım için verebileceğim bilgiler şuan sınırlı .tüm okullarda olduğu gibi ilk haftalarda bizde çok sorun yaşadık.dgs hakkında pek bişi bilmiyorlar.şuan sorun yok gibi umarım olmaz da
... bu pazartesi vizeler başlıyor.bizim vizeleri öne aldılar.inşallah sorunsuz atlatırım.birde okulda zorunlu hazırlık uygulaması var.ziraat fakültesi öğrencileri de buna tabi tutuluyor.hazırlık muafiyet sınavını verirsen direkt intibaktan başlıyorsun.muafiyeti geçme notu 70.derslere gelince intibak kurulu bana ilk dönem9,ikinci dönemde 9 olmak üzere toplam 18 ders verdi.onları alıyorum.bazı arkadaşlara 11"er ders verilmiş..myo ders içeriklerine bakılarak alacağın derslere dgs komisyonu karar veriyor.yaz okulu mevcut.sdü ayrıca dersleri yaz okulundada veremeyenler için 1 ek dönem daha tanıyormuş.not sistemi 70 ile geçme deniyor ancak çan eğrisi de uygulanıyormuş bu sistemi bende hala çözemedim devamsızlık hakkı her ders için 4 hafta.. ıspartayı il olarak tavsiye etmem.çok kötü bir iklimi var geçiş bölgesi olduğu için havası çok dengesiz.geldim geleli hastayım.ısparta dışından gelen herkes de aynı durumda.kalacak yer açısından birçok yurt mevcut.ancak erken davranman gerek çünkü yer kalmıyor.iyi yerleri erken gelenler kapıyor.istanbula 9 saat uzak ısparta.sürekli gidip gelmek zor oluyor verebileceğim bilgiler şimdilik bu kadar...başarılar dilerim.
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-01-08
![]() |
mrb arkadaşlar ya bişi sorcm.ziraat mühendisliği 3. sınıfta kendi arasında bölümlere ayrılıo ya hangi bölümlere ayrılıo bilio musunz???aydnlatırsanz sevinirimm...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
anladım benim değilsin...
Giriş Tarihi: 30-05-08
Konum: bu ara ihtiyacım var sana.ellerimi sakın bırakma.bana huzur veren tek yer senin yanın...
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 14
ziratte okuyan tanıdığım var.isterseniz onlan irtibata geçireyim sizi..
C E S U R![]() Bence dünyadaki en iyi hekim; Veteriner Hekimdir. Çünkü hastasına rahatsızlığını soramaz, bunu kendisi bilmek zorundadır..." Will ROGERS offf sarıl bana,beni biraz anlasana anladım sonu yok YALNIZLIĞIN!
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 64
Alıntı:
2-tarla bitkileri 3-bitki koruma 4-tarım makineleri 5-toprak 6-zootekni 7-ekonomi 8-tarımsal yapılar ve sulama olmak üzere 8 ayrı bölüm var.
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|