DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > İNTİBAK > İntibak Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

İntibak Kategorisi Arşivi İntibak ile ilgili gündemini yitiren konular bu bölüme taşınır.Konu açılamaz,mesaj yazılamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-09-05, 18:11   #1
Üye

Giriş Tarihi: 28-09-05
İtibar Gücü: 48 alpererdem Sanal Karizma İstemiyor
Gazide Birlik

Gazi ticaret ve turizm eğitim fakültesini dikey geçişle kazanan arkadaşlar!..
buraya..

Bu mesaj en son " 26-10-05 " tarihinde saat 00:41 itibariyle alpererdem tarafından düzenlenmiştir....
alpererdem Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 30-09-05, 12:28   #2
öğretwoman

cimcimesultan kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-07-05
Blog Başlıkları: 1
İtibar Gücü: 53 cimcimesultan Sanal Karizma İstemiyor
valla dgslinin kendinden başka kimseyi tanımamasının nedeni dgsliler deil onları arasına almayan diğer arkadaşlar bak şimdi bizimle konuşan var mı okulda
ortam yapmak için çırpınıyom ama maalesef ti ye alma konusunda arkadaşlarımız çok başarılı

mücadeleyle geçen hayatta son round, kazanmak herkes ister,ne istediğini bilmektir önemlisi var mı listen, hayallerin, hırsın, cesaretin....

cimcimesultan Çevrimdışı  
Eski 04-12-05, 00:41   #3
Üye

BLaCK_SouL kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 30-11-05
İtibar Gücü: 46 BLaCK_SouL Sanal Karizma İstemiyor
ya cımcıme sultan sen ortam yapmaya calısm azaten sen onlardan buyuksun.. bırak onlar senınle ortam yapmay calıssınlarr. onucta sen onlarda ortalam olarak 2 yas buyuksun.. sen onlarla konusurkende ti yr falan alıyorlar dıyorsun.. valla ben bıoyle bırseye kesınlıkle ımkan saglamam.. eger yaparlarsade acayıp bozarım sende yzunu yumusak gosterdınsanırım ondan boyle yapıyorlar.. kendını bıraz olgun goster.. senın buyuk oldugunun farkına varsınlar...sana basarılar.. bende kamu ıntıbaktayım..işmiz zor valla arkadasım.. sana kolay gelsınn... hatta hepımızıe kolay gelsın... Allah yardımcımız olsun
BLaCK_SouL Çevrimdışı  
Eski 04-12-05, 20:46   #4
öğretwoman

cimcimesultan kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-07-05
Blog Başlıkları: 1
İtibar Gücü: 53 cimcimesultan Sanal Karizma İstemiyor
öle deme ya insan en çok arkdaşlarını arıyo zaten dgslilerlede anlaşamıyoz ben yalnızları oynuyom bide benim gibi bi gariban kız daha var onunla vakit geçiriyom benim büyüklüğümün farkına varacak olsalar çooktaan varırlardı yinede bir iki tane helal süt emmiş birileri varmışta tamamen yalnız deilim
ben istesemde olgun davranamıyom napim çocuk kalmak ve gülümsemek kötümü şimdi yane
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

mücadeleyle geçen hayatta son round, kazanmak herkes ister,ne istediğini bilmektir önemlisi var mı listen, hayallerin, hırsın, cesaretin....

cimcimesultan Çevrimdışı  
Eski 04-12-05, 20:57   #5
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır

MKS_82 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-05
İtibar Gücü: 0 MKS_82 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
BLaCK_SouL tarafından gönderildi
ya cımcıme sultan sen ortam yapmaya calısm azaten sen onlardan buyuksun.. bırak onlar senınle ortam yapmay calıssınlarr. onucta sen onlarda ortalam olarak 2 yas buyuksun.. sen onlarla konusurkende ti yr falan alıyorlar dıyorsun.. valla ben bıoyle bırseye kesınlıkle ımkan saglamam.. eger yaparlarsade acayıp bozarım sende yzunu yumusak gosterdınsanırım ondan boyle yapıyorlar.. kendını bıraz olgun goster.. senın buyuk oldugunun farkına varsınlar...sana basarılar.. bende kamu ıntıbaktayım..işmiz zor valla arkadasım.. sana kolay gelsınn... hatta hepımızıe kolay gelsın... Allah yardımcımız olsun

onlar seninle ortam yapmaya çalışsın diyorsunda onların zaten belli ortamları vardır. aralarına yeni katılan cimncime arkadaşımız olduğuna göre tabiki o çalışacak ortam yapmak için. cimcime arkadaşımız çok haklı bence. bende benzer şeyler yaşadım. ayrıca onlardan büyük olmanı hesaba katarsan hiç arkadaşın bile olmaz. ben 82 liyim. şimdiki ünvliler ise ortalama 86-87 li falan. onlar değil sen mecbursun arkadaş bulmaya.
MKS_82 Çevrimdışı  
Eski 06-12-05, 17:25   #6
Üye

BLaCK_SouL kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 30-11-05
İtibar Gücü: 46 BLaCK_SouL Sanal Karizma İstemiyor
ben kesınlıkle buna katılmıyorum.. 1.sınıflarla derse gırıyorsunuz sanırım.. onların sızden once bı ortamları varmıydı? onlarda sene basında basladılar bu okula değilmi? ama 2. sınıflarda oyle bı sorunla belkı karsılasabılırsınız.. ama yınede bıraz caba harcarsanız boyle sorunlar ortadan lkalkar..mesela ben hıc bır sekılde boyle sorunlar yasamadım.. sıznde yasamanızı ıstemzdım acıkcası. neyse ılerleyen zamanlarda bu sorunların sızın acınızdan ortadan kalkacagına ınanıyorum.. sızlere derslerınızde basarılar dılıyorum.. allah yardımcımız olsun..

ya yanlıs anlamıssın sanırım.. ben sana olgun davran demekle somurt keınlıkle kımseyı kaale alma demedımkı.. yerınde ve gereklı sekılde konusursan agırlıgını yeterınce koymus olursun zaten.. unutma onlar ık kez unıversıte ortamına gelıyor ama sen onceden 2 sene okumustun.. nerde nasıl davranılacagını bılıyorsundur.. en azından bılıyor olman gerekır.. yanlışmı dusunuyorum??

Bu mesaj en son " 07-12-05 " tarihinde saat 00:46 itibariyle KeMuYa tarafından düzenlenmiştir.... Neden: flood sebebiylen mesajlar birleştirildi...
BLaCK_SouL Çevrimdışı  
Eski 18-04-06, 00:07   #7
Aktif Üye

vale kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 11-12-05
İtibar Gücü: 45 vale Sanal Karizma İstemiyor
yav arkadaşlar gazide okumak zormu? hani şu siyasi sorunlar yüzünden!
Eski 17-08-06, 21:54   #8
Üye

soffie kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-03-06
İtibar Gücü: 42 soffie Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
vale tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
yav arkadaşlar gazide okumak zormu? hani şu siyasi sorunlar yüzünden!

yok canım neden zor olsun ki, gazili olmak bir ayrıcalıktırr,(öyle diyolar) türkiyenin sayılı üniversitelerinden birisi bana göre... bazı gurup öğrenciler kendi aralarında biz sağcıyız biz ülkücüyüz..diyolar takım elbiseleri çekip bide tesbih alıyorlar ellerine, ama inan varsada zararları kendilerine ben şimdiye kadar pek bir hadise duymadım, arada ufacık tefecik şeyler oluyo tabii ama her yerde olur o,
soffie Çevrimdışı  
Eski 24-11-06, 22:19   #9
Administrator

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 79 felisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyor
Arkadaşlar gazi özel eğitim öğretmenliğinde okuyan veya bir tanıdığı olan varmı acil olarak ulaşmam gerekiyor özel msjla bana ulaşırsanız çok sevinirim

design by semin
felisleox Çevrimdışı  
Eski 23-01-07, 03:54   #10
Per Aspera Ad Astra

Scarab kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-05-05
İtibar Gücü: 67 Scarab İtibar düzeyini kapadı
Kilitlenmiş ve arşive taşınmıştır...

1000'e yakın konu ile intibak öğrencilerinin bilgi paylaşım bölümü; Dikeygecis.org İntibak

Scarab Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları