![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| MYO - Önlisans Bölümleri Tüm Türkiye den sizinle aynı önlisans bölümünü okuyan öğrencilerle burada dgs,myo larla ilgili fikir paylaşımında bulunabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-05-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
Sondaj ve Petrol Sondaj Öğrencileri veya Mezunları Buraya
Arkadaşlar ben Adıyaman MYO Petrol Sondajı ve Üretim Bölümü mezunuyum isterim ki bütün sondaj mezunu ve DGS sonucu jeoloji,jeofizik,maden,petrol doğalgaz mühendisliklerini kazanan arkadaşalar burada toplansın ve bir biri ile iletişim için de olsun böylece hem ders ile ilgili zorlanılan konularda yardım alınır hemde yaşanan izlenimler ve deneyimler paylaşılır ..
NOT:lütfen sorular için bana ulaşın |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-04-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
ben ilk mezunlardan ismail. İİstanbul jeoloji mezunuyum.irtibata geçmeliyiz ama nasıl olacapını bilmiyorum. bence dernekleşmeliyiz ve yılda bir defa pilav günümüz olmalı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-12-07
![]() |
ben myo okulu maden bölümü 2.sınıftayım.dgs ye gireceğim. istanbul üniversitesi maden mühendisliği istiyorum. eğer orada okuyan varsa yardımcı olsa dersler vs. sevinirim... bence sizin de bahsttiğiniz gibi toplanmalıyız. artık pilav günü mü olur başka bigün mü bilmem ama toplanma konusu çok önemli diye düşünüyorum. saygılar...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-09-07
![]() |
ben mustafa 2008 petrol sondajı ve üretimi birinci sınıfı okuyorum amacım itü jeoloji mühendisliği...
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|