![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular DGS için öneriler,DGS netleri,DGS ile ilgili gelişmeler,DGS hakkında bilgiler bu bölümde. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-10-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
MYO uzaktan eğitim'den Sonra Lisans Uzaktan eğitim VE DGS
Merhaba
Önce başlık için özür diliyorum konu içeriğini anlatacak bir başlık bulamadımHemen soruma Geçiyorum MYO bilg.Programalama Uzaktan eğitim öğrencisiyim.. Bu 4.Dönem sonunda DGS ye başvurmayı Düşünüyorum eğer Dgs yi kazanamazsam Uzaktan eğitim olan lisans Mühendislik eğitimi veren bir okula kayıt olmayı planlıyorum.. Peki ben bu okula kayıt oludukdan sonra gelecek sene bir sefer daha DGS ye girebilirmiyim ? Tereddüte düştüm çünkü DGSyi kazanamaz isem bu kayıt olacağım bölüme yine MYO diplomam ile kayıt olup 2.Sınıfdan başlayacağım yane tam olarak 4 yıllık lisans eğitimi (UZAKTAN EĞİTİM) veren bir üniversiteye başlamış olacağım bu DGS ye ikinci sefer girmem için bir sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum.. Şunu da ekleyim; DGS için Uzaktan Eğitim, Açıköğretim ile aynı kategoridemi tutuluyor? Yani bildiğim kadarı ile AÇIK öğretim okuyan birisi DGS ye girebiliyor ve başarılı olursa Aynı anda iki üniversiteyide okuyabiliyor sanırım. Uzaktan eğitim lisans programları içinde bu geçerlimidir ? Cvp lar için şimdiden teşekkürler Saygılar |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
║▌│║█││║▌║█║▌
Giriş Tarihi: 12-08-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Sanırım Ahmet Yesevi Üniversitesi'ni kastediyorsunuz.
Üniversiteden bağımsız olarak yıl sınırlaması olmadan DGS'ye en fazla üç kez girebilirsiniz. O sırada herhangi bir yükseköğretim kurumunda okuyor olmanız durumu değiştirmiyor. Ancak bu programa devam ederken DGS'yi kazanır ve yerleşirseniz mevcut üniversitedeki kaydınızı sildirmeniz gerekir. Aynı anda iki lisans programına devam etme imkanınız yok çünkü. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|