![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS'ye İllere Göre Hazırlık Organizasyonları 2009 DGS'ye hazırlanırken birlikte hareket edebilmek, ders çalışmak veya fikir alış verişinde bulunmak için burayı kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 08-05-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
Eskişehir'de DGS'ye Hazırlananlar
Eskişehirmizden dgs'e hazırlananlar sıkıntılarını tavsiylerini myo hakkında sorunlarızı tavsiyerlinizi burda paylaşabilirsiniz?
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 28-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 28-08-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
slm bende eskişehirliyim ve eskişehirde hazırlanıyorum dgs.her yönden elverişli bir şehir eskişehir.kaynak,kitap,dersane arama gibi bir sıkıntı yok.inşallah kazancaz.Eskişehirli olmanın avantajlarını yaşıyorum .Eskişehirde dgs ye hazırlanan arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-12-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
öncelikle eskişehirli olmak bir ayrıcalık bende dgs girdim met.ve malzeme müh. kzandım ama olmadı sonra öss girdim şimdi afyonda öğretmenlik okuyorum bu dgs yolunda bütün herkese başarılar herşeye rağmen hayat yaşamaya değer tabi bazı değerleriniz olmalı
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
odalarda ışıksızım..
Giriş Tarihi: 15-06-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
merhaba guzel insanlar..
es esli olmak tabiki bir ayrıcalık ist. ank. izmir vb. sehirlerin ardından eskişehir geliyor.. herturlu imkanları karsılıyor..bende eskişehirde girdim. sonra uzaklaştım bir ara ama geri döndüm ![]() kaynak acısından. dgs hazırlık kitapları - cıkmıs sorular elimde mevcut. diğer konularda da yardımcı olabilirim.. bana ulaşabilirseniz.. basarılar..
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
bende eskişehirde bi dersaneye giderek hazırlanıyorum dgs.ye.gerçektende kaynak sorunu yaşamıyorum rakiplerime başarılar dilerim
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-04-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
ben gecen sene eskisehirde hazirlandim dgs ye 291 le yildiz teknik makina
es es te calismak bir avantajdir sorusu olan varsa ... (özel mesaj kullanalım)Bu mesaj en son " 13-11-07 " tarihinde saat 15:21 itibariyle Talebe tarafından düzenlenmiştir.... Neden: özel iletişim bilgisi forum kurallarına aykırıdır. okuyalım. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-03-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
Hemşerilerim hepinize kolay gelsin.Bende Eskişehirliyim ve Osmangazi Elektrik-Elektronik Müh de okuyorum.Hepinize kolay gelsin.Sıkıntısı olan arkadaşlar bana pm den ulaşabilirler.Her şekilde yardımcı olurum.Allah yardımcınız olsun tekrardan.
2007 -> OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ İNGİLİZCE 2008 -> iNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ "Benim tek ayrıcalığım Türk olarak dünyaya gelmemdir". Gazi M.Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-02-06
İtibar Gücü: 42
![]() |
bende eskişehirliyim Esk. her yönüyle dgs hazırlanmak için birebir dgs hazırlananlara kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
esogü-inşaat müh.
Giriş Tarihi: 17-03-07
İtibar Gücü: 30
![]() ![]() ![]() |
ben de eskişehirliyim.dgs kursuna yazıldım.hafta sonları orada olacağım.bilecikte oturuyorum çünkü
herkese başarılar.....
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|