DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - İntibak Tecrübeleri > İktisadi ve İdari Bilimlerle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

İktisadi ve İdari Bilimlerle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, ÇEKO bölümlerinde yasadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-10-07, 13:42   #1
STRİKER

striker84 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-01-06
İtibar Gücü: 44 striker84 Sanal Karizma İstemiyor
Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi

İntibak Bilgi Formu
striker84

-Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ NAZİLLİ İİBF KAMU YÖNETİMİ

-Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı?
Evet

-Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz?
Öneririm

-Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz.

Hayır

-Üniversitenizin Web Adresi
Adnan Menderes Üniversitesi

-Fakültenizin WEB Adresi
www.nazilliiibf.adu.edu.tr

-Hangi Sınıftasınız?
İntibak Sınıfındayım

-DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri?

-----------------------------------------------------
-Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler

Okul ve çevresinde öyle büyük şehirlerin atmosferinden uzak ben deu mezunuyum ve tabiki öyle bir aksiyon (cafeler vb.) yok okul çevresinde ama ilçemiz çok sıcak insanlardan oluşuyor(tabiki şimdilik umarum devam eder). Kampusün içi çok normal ve sıradan kantin çok kötü ama bu kadar kusur kadı kızında da olur. Ulaşım gerçekten basit şehiriçi denilen minibusler ilçenin her noktasına ulaşıyorlar.Nazilli İzmir'e yakın ve turistilik mekanlarada uzak olduğu söylenemez (kuşadası) konaklama açısından bakarsak ev kiraları aşırı değil ben evde kalıyorum ve komşularım çok ii davranıyorlar aydın halkı çok sıcakmış gerçekten... Okulun verdiği burs var ve sınıftan alan arkadaşlarım aynı zamanda okul yemek kartı da veriyor ihtiyacı olan öğrencilere...Sosyal açıdan başta dediğim gibi aşırı bişey beklemeyin ama yine de nazilli çoğu anadolu şehirimizden daha eğlenceli olduğuna inanın ve yazın derim ...

------------------------------------------------------
En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler

Öncelikle öğretim kadrosunda etkilendiğimi soyleyebilirim beklediğimin üstünde bir kadro sadece ünvanlarıyla kalmayan bir çalışma sistemleri ve öğretme istekleri olduğunu gördüm. İlk dönem 5 ikinci dönem 7 ders olmak üzere 12 dersim var bu durumda okulun myo da aldığım derslerin hepsini kabul ettiğini gösteriyor ve gerçekten öğrenci için bir sıkıntı oluşturmuyor.Dersler şimdilik akıcı gidiyor kendi adıma çekindiğim sadece matematik var oda yılların getirdiği bir çekingenlik artık yüzleşme zamanı gelmiş çalışacağız eşek gibi bu kadar basit ...Öğrenci işleride dgs ile gelen öğrencileri kendi öğrencilerinden ayırt etmeden işlerimizi seri bir şekilde yapmaya çalışıyor. Eğer ben kendimi geliştirmek istiyorum kendimi kitaplara ve derslere vermek istiyorum diyorsanız buyurun ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ NAZİLLİ İİBF'ye...Herkese ADU hakkında yardım edebilirim ...

------------------------------------------------------

Bu mesaj en son " 26-10-07 " tarihinde saat 14:25 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir....
striker84 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
intibak, kamu yönetimi

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları