![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Teknik Eğitim, Eğitim, Mesleki Eğitim Fakültelerindeki İntibak Tecrübeleri Teknik Eğitim, Mesleki Eğitim ve Eğitim Fakültelerinde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-10-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğretmenliği II
İntibak Bilgi Formu
t.sargut -Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı sakarya üniversitesi teknik eğitim fakültesi -Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı? Evet -Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz? Öneririm -Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz. Hayır -Üniversitenizin Web Adresi www.saü.edu.tr -Hangi Sınıftasınız? Normal Öğrenciyim -DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri? ----------------------------------------------------- -Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler üniversite,sakaryanın esentepe kampüsü ismiyle tepelik br alanda göl manzaralı doğal çok güzel manzarası olan yeni ve teknolojik biinalara ve çok yetenekli kaliteli hocalara sahip bir bilim üssü niteliğinde. ulaşım belediye otobüsleri ve dolmuşlarlaa sağlanıyor kışın kar yağdığı zaman otobüsler tepeye çıkamazsa o gün okul tatil ediliyor(ben daha yaşamadım) burs ve yurt zaten dgs ile gelen öğrencilere yok intibakta üvey evlat muamelesi gördük. fakat hocalar intibak öğrencilerinin öss örencilerinden daha başarılı olduğunu düşünüyorlar.konaklama yurtlarla veya ev tutarak oluyor.(heryerde böyle zaten) devlet yurdu küçük olduğu için çok fazla öğrenci alamıyor.zaten intibak öğrencileri intibağı geçene kadar yararlanamıyor. bunun yanında özel yurtlar var. cemaat yurtları dediğimiz dindar kesimin tercih ettiği yurtlar çoğunlukta tavsiye etmem gerekirse ilk cemre erkek öğrenci yurdu rahatlık baımından ne cemaatle nede siyasi görüşlerle ilgisi olmayan kalınabilecek ender yurtlardan biri. üniversitenniin sosyal olanakları merkez kafeterya içinetoplanmış öğrenci grupları ve taraftar topluluklarının yaygın olduğu bir üniversite. sakarya şehri küçük düzenli bir şehir sapanca gölünün kıyısında kahvaltı yapmak çok keyifli eğer ev tutmayı düşünürseniz benim yaptığım gibi camili evlerinden tutmanızı tavsiye ederim okula uzak olmasına karşın çok sakin doğa ile iç içe biryer ------------------------------------------------------ En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler intibak sınıfında yüksek okulda gördüğüm derslerin de bir kısmını aldım ama bunun yanında görmediğim derslerden muaf olduğumda oldu bana sorarsanız aldığın dersi birdaha almak mı yoksa görmediğimi görmemek mi bence o aldıklarımı birkez daha almam daha mantıklıydı çünkü muaf olduklarım gerçekten zordu. şimdi siz ne güzel işte görmediğin şeyler görmen daha ii değilmi diyeceksiniz ama intibağı geçene kadar insan sadece geçmeyi düşünüyor birşeyler öğrenmeyi değil. intibağın zorlukları eğer teknik eğitim eya mühendislik gibi bir bölüm okuyorsanız= mukavemet ve diferansiyel denklemler bu iki derse dikkat edin bunları geçerseniz intibağı geçersiniz en zor dersler bunlar gibi görünsede asıl kabus intibak yılı bittikten sonra başlıyor bazen keşke yine onları almış olsam diyorum gelen gideni aratıyor.ama intibağı geçtikten sonra nasıl olsa okul biter.eğer saü tef i kazanırsanızbu iki derse dikkat edin ve gerçekten geçmek konusunda birşeyler yapın çünkü burda çalışmayana ekmek yok. BU KADAR ŞEYDEN SONRA MUTLAKA BURAYI DÜŞÜNÜN VE GELİN ÇÜNKÜ EĞİTİM BAKIMINDAN MÜKEMMEL BİR YER. HERGÜNÜNÜZ YENİ BİRŞE ÖĞRENEREK GEÇER. BAŞARILAR DİLERİM ------------------------------------------------------ Bu mesaj en son " 21-10-07 " tarihinde saat 06:25 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 22-09-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
güzel bir paylaşım olmuş ilgilenen arkadaşlar için çok iyi birşey bu.sakarya üniversitesi kaliteli bir üniversite.mezun olmuş biri olarak düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
intibak
intibak dönemi nasıl geçmek kolaymı? kontejan bakımından nasıl?
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| intibak, otomotiv öğretmenliği |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|