DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Site Hakkında
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

Site Hakkında Site ve Forum hakkında görüş,öneriler ve şikayetletiniz için bu bölümü kullanabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-09-05, 03:27   #1
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Exclamation Sıkça Sorulan Sorular Öneri veya Hata Bildirim Konusu

Buradan yeni düzenlenmiş "sıkça sorulan sorular" bölümünü görebilirsiniz.

Sayfada gördüğünüz hataları veya eklenmesi gereken soruları bu konuda belirtebilirsiniz.
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.
Utku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 27-09-05, 04:27   #2
۩ Çılgın Türk

DGSMAN kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-05
İtibar Gücü: 84 DGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyor
taban puanlarını içeren bir link konulursa;"x bölümünü seçebilmem için kaç puan almam gerekiyor"
sorusuda cevabınıda vermiş oluruz.genelde en çok sorulan sorulardan bir tanesi de bu.

Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini
Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil...
Mevlana
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR
DGSMAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-09-05, 04:34   #3
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
DGSMAN tarafından gönderildi
taban puanlarını içeren bir link konulursa;"x bölümünü seçebilmem için kaç puan almam gerekiyor"
sorusuda cevabınıda vermiş oluruz.genelde en çok sorulan sorulardan bir tanesi de bu.
Bahsettiğin sayfada yapım aşamasında siteye bir çok buna benzer sayfa yapıyoruz zamanla sayfalar oturdukça ilgili linkleri sss de veririz.Önerin için tesekkurler.
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.
Utku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-09-05, 05:00   #4
۩ Çılgın Türk

İtibar Gücü: 84 DGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
Utku tarafından gönderildi
Bahsettiğin sayfada yapım aşamasında siteye bir çok buna benzer sayfa yapıyoruz zamanla sayfalar oturdukça ilgili linkleri sss de veririz.Önerin için tesekkurler.

ilgin için ben teşekkür ederim.

Mevlana
Eski 28-09-05, 14:27   #5
Üye

Giriş Tarihi: 13-08-05
İtibar Gücü: 0 amuco701 Sanal Karizma İstemiyor
ben ek kontenjandan acikögretimi yazmayi düsünüyorum 2006 DGS yi kazanirsam okula giriste bir sorum yasamam demi yani acikögretime kayitli olmam birsey ifade edermi.
amuco701 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-05, 14:29   #6
Moderator

EquinoX kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 79 EquinoX İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
amuco701 tarafından gönderildi
ben ek kontenjandan acikögretimi yazmayi düsünüyorum 2006 DGS yi kazanirsam okula giriste bir sorum yasamam demi yani acikögretime kayitli olmam birsey ifade edermi.
yanlış bölüme soru sormuş, hayır sorun yaşamassın açıköğretimde okumanın bir zararı olmaz 2'sinede devam edebilirsin...
EquinoX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-05, 14:31   #7
Üye

Giriş Tarihi: 13-08-05
İtibar Gücü: 0 amuco701 Sanal Karizma İstemiyor
soracak bölümü bulamadim tesekkür ederim
amuco701 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-05, 19:45   #8
Üye

Giriş Tarihi: 12-05-05
İtibar Gücü: 54 panda24 Sanal Karizma İstemiyor
selam arkadaslar ben bılgısayar programcılıgı mezunuyum...
bu bu bugun acıklanmıs http://www.egm.gov.tr/4 yıllık fakulte mezunlarını polıs memuru olarak alcaklarmıs biz ıkı yıllıklar üvey evlatmıyız bınlerece ıkı yıllık mezunu var hep bostayız sızden rıcam başbakanlıga mail atmanız bızler her zaman magdur edıldık bızler ıcınde bıseyler yapsınlar arkadaslar bunu iş için yapıcaz bızıde polıs veya dıger devlet işlerine soksun valla cok sınırlendım surunuyoruz www.basbakanlik.gov.tr
panda24 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-05, 20:13   #9
۩ Çılgın Türk

Alıntı:
panda24 tarafından gönderildi
selam arkadaslar ben bılgısayar programcılıgı mezunuyum...
bu bu bugun acıklanmıs http://www.egm.gov.tr/4 yıllık fakulte mezunlarını polıs memuru olarak alcaklarmıs biz ıkı yıllıklar üvey evlatmıyız bınlerece ıkı yıllık mezunu var hep bostayız sızden rıcam başbakanlıga mail atmanız bızler her zaman magdur edıldık bızler ıcınde bıseyler yapsınlar arkadaslar bunu iş için yapıcaz bızıde polıs veya dıger devlet işlerine soksun valla cok sınırlendım surunuyoruz www.basbakanlik.gov.tr

arkadaşım burası "Sıkça Sorulan Sorular Öneri veya Hata Bildirim Konusu".yani burada sss ile ilgili şikayetlerini ve önerilerini bildireceksin.yukarıdaki sorunuda arama butonunu kullanrak ilgili bölümü bulup,orada paylaşabilirsin.
ayrıca sorularını bulinkte depaylaşabilirsin.

DGS hakkındaki tüm sorularınızı bu konuda sorabilirsiniz

Mevlana

Bu mesaj en son " 28-09-05 " tarihinde saat 20:16 itibariyle DGSMAN tarafından düzenlenmiştir....
Eski 29-09-05, 05:45   #10
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 76 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
1-İntibak sınıfı nedir?

-Lisans eğitimine geçiş sınıfıdır.Önlisans da almadığınız yada ilgili fakülte tarafından önlisansta okumuş olsanız dahi dersin o fakültede geçilmesi zorunlu olan derslerin alındığı sınıftır.
belirttiğim cümle bana anlaşılması zor geldi. Daha sade bir anlatıma çevirmek mümkünmüdür.
şunu yazabiliriz kabul ederseniz;
Önlisansta almadığınız veya aldığınız halde; geçiş yaptığınız fakülte tarafından kredi içerik vs. nedenlerden dolayı yeterli görülmeyen derslerin okutulduğu dönemdir.
ShoveL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları