![]() |
||
|
|
#1 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buradan yeni düzenlenmiş "sıkça sorulan sorular" bölümünü görebilirsiniz.
Sayfada gördüğünüz hataları veya eklenmesi gereken soruları bu konuda belirtebilirsiniz.
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
۩ Çılgın Türk
Giriş Tarihi: 04-08-05
İtibar Gücü: 84
taban puanlarını içeren bir link konulursa;"x bölümünü seçebilmem için kaç puan almam gerekiyor"
sorusuda cevabınıda vermiş oluruz.genelde en çok sorulan sorulardan bir tanesi de bu.
|
|
|
|
#3 | |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77
Alıntı:
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
۩ Çılgın Türk
Alıntı:
ilgin için ben teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-08-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
ben ek kontenjandan acikögretimi yazmayi düsünüyorum 2006 DGS yi kazanirsam okula giriste bir sorum yasamam demi yani acikögretime kayitli olmam birsey ifade edermi.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 79
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-08-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
soracak bölümü bulamadim tesekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-05-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
selam arkadaslar ben bılgısayar programcılıgı mezunuyum...
bu bu bugun acıklanmıs http://www.egm.gov.tr/4 yıllık fakulte mezunlarını polıs memuru olarak alcaklarmıs biz ıkı yıllıklar üvey evlatmıyız bınlerece ıkı yıllık mezunu var hep bostayız sızden rıcam başbakanlıga mail atmanız bızler her zaman magdur edıldık bızler ıcınde bıseyler yapsınlar arkadaslar bunu iş için yapıcaz bızıde polıs veya dıger devlet işlerine soksun valla cok sınırlendım surunuyoruz www.basbakanlik.gov.tr |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
۩ Çılgın Türk
Alıntı:
arkadaşım burası "Sıkça Sorulan Sorular Öneri veya Hata Bildirim Konusu".yani burada sss ile ilgili şikayetlerini ve önerilerini bildireceksin.yukarıdaki sorunuda arama butonunu kullanrak ilgili bölümü bulup,orada paylaşabilirsin. ayrıca sorularını bulinkte depaylaşabilirsin. DGS hakkındaki tüm sorularınızı bu konuda sorabilirsiniz
Bu mesaj en son " 28-09-05 " tarihinde saat 20:16 itibariyle DGSMAN tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
1-İntibak sınıfı nedir?
-Lisans eğitimine geçiş sınıfıdır.Önlisans da almadığınız yada ilgili fakülte tarafından önlisansta okumuş olsanız dahi dersin o fakültede geçilmesi zorunlu olan derslerin alındığı sınıftır. belirttiğim cümle bana anlaşılması zor geldi. Daha sade bir anlatıma çevirmek mümkünmüdür. şunu yazabiliriz kabul ederseniz; Önlisansta almadığınız veya aldığınız halde; geçiş yaptığınız fakülte tarafından kredi içerik vs. nedenlerden dolayı yeterli görülmeyen derslerin okutulduğu dönemdir. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|