![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Fen-Edebiyat Fakültelerindeki İntibak Tecrübeleri Fen-Edebiyat fakültelerinde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-07-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
Osmangazi Üniversitedi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik
İntibak Bilgi Formu
cembalik -Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı Eskişehir osmangazi üniversitedi fen edebiyat fakültesi fizik bölümü -Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı? Evet -Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz? Kefil Olmayayim ![]() -Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz. Hayır -Üniversitenizin Web Adresi EskiÅ�ehir Osmangazi Ã�niversitesi -Hangi Sınıftasınız? İntibak Sınıfındayım -DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri? ----------------------------------------------------- -Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler Üniversiteye Ulaşım : Ulaşım sorunu yok.İster tranvay ile istereniz otobus gitmek mümkün..Okulun eğitim hastanesi olduğu için otobüslerin başlangıç ve son durakları burası.Ayrıca Eskişehirdeki hemen hemen her noktadan okula tek otobüsle gelmek mümkün. Burs : intibak öğrenicilerine burs vermiyorlar ne yazık ki! Konaklama : Konaklamada sorun yaşamazsınız.Çünkü birçok apart ve yurt var. Öğrenciye ev kiraları 450-500'den başlıyor. Sosyal olanaklar : çok iyi bir kütüphanesi, Okulun her yerinden çeken wireless bağlantısı var(şimdilerde telekomdan kaynaklanan bir sorundan dolayı internet bağlantısı yok ama kısa süre sonra düzelecek).İlgilenenlere tenis kortları ve spor salonu ve halısaha var. ![]() Eskişehir : tam anlamıyla öğrenci şehri dolayısıyla biraz pahalı oalcak ama yüksek okulu küçük şehirlerde okuduktan sonra buraya gelenler buranın kıymetini daha iyi bileceklerdir. Küçük şehirlerde öğrenciye öcü gibi bakarlardı ama burda öyle bir şey yok tabi. Cafeleri ve diğer sosyal aktivite alanlarıyla gerek şehir içi ulaşımıyla gerekse şehirler arası ulaşımda hiç bir sorun yok. Bu şehirde okursanız pişman olmazsınız. Kışları çok sert geçiyormuş özellikle ayazı adamı tam anlamıyla donduruyormuş biraz kalın giyinmek gerek. ------------------------------------------------------ En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler Ben elektronik haberleşmeden geldim 5 ders aldım ve üst sınıflarla olan konuşmalarım sırasında aldığım derslerin alınabiliecek en kolay dersler olduğunu öğrendim. özellikle analiz dersleri çok zorluyormuş onlardan yırttım. derslerden kalmamız halinde yaz okulu hakkımız var. sınıf geçme koşulları hakkında bildiğim bu kadar çünkü daha fazlasını bilen bir danışmanda yok okulda bu konuda sorun yaşayabilirsiniz.Dgs den geldiğimiz için herhangi bir önyargıyla yaklaşan olmadı aksine iyi niyetli davranıyorlarlar. Fiziğe karşı hep bir önyargı vardır ama biraz özverili davarandıktan sonra yapılmayacak bir bölüm değil. İntibağı geçtikten sonra herşey daha kolay olacak ama 3. sınıfta en zor sınıfmış bunuda belirtmek istedim. ------------------------------------------------------
Bu mesaj en son " 16-10-07 " tarihinde saat 05:56 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
![]() |
daha önce intibak sınıfını geçiş için gerekli bilgiyi edinememiştim şimdi öğrendi onuda paylaşmak istedim...
önceklikle 3 yarı dönemlik hakkımız var yani güz yarıyılı, bahar yarı yılı ve yaz yarı yılı. bizden 2.00 lık not ortalamasını tuturmamızı ve hiç bir dersten FD veya FF notuyla kalmamamızı istiyorlar, Eğer 1-2 dersten kalırsak kaldığımız dersler tek bir dönemde olmak şartıyla yani güz veya bahar yarı yılının birinde olması şartıyla dilekçe ile başvuruda bulunarak 1 yarı yıl daha okuyabiliyoruz. ilgililere duyrulur.
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
![]() |
Arkadaşlar bir ekleme daha yapacağim;
2008 ocak ayında intibak koşullarında öğrenciye 2 dersten kalma hakkı verildi yani , intibak yılı sonunda 2 dersten kalmış olsak bile 3. sınıfa dewam edebileceğiz )bilginize
|
|
|
|
#4 |
|
..::EvinaDilemin::..
Giriş Tarihi: 07-10-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
ben de anadolu yada osmangazi fizik düşünüorum. önerir misin?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
CENK
Giriş Tarihi: 09-04-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
bende düşünüyorum :] şimdiden önerilerin?
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| fizik, intibak |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|