![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| İntibak Hakkında Genel DGS ile lisans bölümünü kazanmış öğrencilerin intibak sınıfında yaşadığı zorluklar,intibak hakkında gelişmeler bu bölümde. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-09-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
İntibakta Paket Programı Uygulayan Üniversiteler
arkadaşlar hangi üniversiteler intibakta paket programı uyguluyor ?
AÖF'den geçiş yapacağım için normal bir intibak programında kamyonla ders yüklerler o yüzden paket programı uygulayan bölümleri bilmekte ve tercih sırasında üstlere yazmakta fayda var ![]() bölümüm bankacılık ve sigortacılık, dgs ile gitmeyi düşündüğüm bölümler işletme ve iktisat ""daha öncede böyle bir soru sordum alakasız diye adminler kilitlemişlerdi konuyu işlallah bunuda kilitlemessiniz sorum gayet açık ve net, yanlışım varsa konuyu kilitlemek yerine uygun bölüme taşıyınız"" Bu mesaj en son " 15-10-07 " tarihinde saat 04:49 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 | |
|
Per Aspera Ad Astra
Giriş Tarihi: 20-05-05
İtibar Gücü: 67
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
۩ Çılgın Türk
Giriş Tarihi: 04-08-05
İtibar Gücü: 84
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kocaeli üniversitesi'nde İşletme bölümü için paket program uygulanıyor.
İntibak yılında birinci dönem 6 ve ikinci dönem 6 ders veriyorlar. İlk Dönem: İşletme bilimine giriş Matematik 1 Yönetim ve organizasyon 1 İstatistik 1 Mikro iktisat Envanter bilanço 2.dönem: Muhasebe Makro İktisat Türk vergi sistemi Matematik 2 Yönetim ve organizasyon 2 İstatistik 2 3.dönem hakkı,bütünleme sınavı hakkı ve tek ders sınavı hakkı mevcuttur.
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-09-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
teşekkürler DGSMAN, peki kocaeli üniversitesi iibf'sinde diğer bölümlerde paket programı uygulanıyormu?
siteden incelediğim kadarıyla anadolu üniversiteside paket programı uygulayan üniversitelerdenmiş. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-03-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
uludag gıda mühendisliği paket program uygulamaktadır. diğer bölümlerdede olma ihtimali var
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 03-04-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
eskişehir osmangazi üni inş müh paket program uyguluyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-06-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
slm arkdaşlar paket programı derken, hangi üniden gelirsen gel herkese aynı derslermi veriliyr bunumu kastediyorsunuz yoksa farklı bşymi ben bu şekilde anladımda.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 68
![]() ![]() ![]() |
uludağ üniversitesinde de paket program uygulanıyor. hemen hemen her fakültesinde var..kimya bölümü için...
1.dönem analitik kimya1 analitik kimya labı.. anorganik kimya1 anorganik kimya labı.. kuantum... kimyacılar için matematik genel kimya1 genel kimya labı.. 2.dönem fizikokimya1 fizikokimya labı.. analitik kimya2 analitik kimya labı... analiz2 genel kimya2 genel kimya labı... ayrıca yaz okulu ve 3.dönem hakkı verilmektedir...
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-03-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
selçuk üniversitesi karaman iibf'de (yeni adıyla karamanoğlu mehmetbey )de paket program uygulanıyor
1.DÖNEM genel muhasebe iktisada giriş işletme matematigi genel hukuk toplum bilimi işletmeye giriş 2.DÖNEM iktisada giriş genel muhasebe işletmeye giriş işletme matematigi borçlar hukuku toplum bilimi ayrıca büt,tek ders sınavı ve 3.dönem hakkı veriliyor. not:fakültede şimdiye kadar kendi isteğiyle ayrılanlar hariç hiçbir intibakçı atılmamıstır ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-02-05
İtibar Gücü: 57
![]() |
selçuk üniversitesi karaman iibf'de (yeni adıyla karamanoğlu mehmetbey )de ARTIK paket program UYGULANMIYOR BİLGİNİZE YÖNETİM DEĞİŞTİĞİNDEN DOLAYI SANIRIM. BAYAĞI ZORLU Bİ İNTİBAK PROGRAMI VERİYORLAR
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|