![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Mühendislikle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri Mühendislikle ilgili bölümlerde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
tut usulca ellerimi...
Giriş Tarihi: 11-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ziraat Mühendisliği
İntibak Bilgi Formu
ezgiyazici -Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi-Zİraat Mühendisliği -Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı? Evet -Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz? Öneririm -Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz. Hayır -Üniversitenizin Web Adresi Namık Kemal Üniversitesi -Fakültenizin WEB Adresi yapım aşamasında ![]() -Hangi Sınıftasınız? İntibak Sınıfındayım -DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri? ----------------------------------------------------- -Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler üniveriste istanbula 2 saat uzaklıkta olup ulasım acısından bu bölgede oturanlar için kolaylıkla saglanmaktadır.diger bölgeden gelen arkadaslarda aynı sekilde ulasım sorunu yasamamaktadır.konaklama kampüs içindeki devlet yurdu ve özel kız yurdu agırlıklı olmak üzere, merkezde ve okulun bulundugu bölgedeki yerleşim yerindeki evlerdede saglanmakta olup fiyatlar uygundur.sosyal olanakları herbirey kendi olusturmakta olup ,kişilerin beklentilerinin minumum düzeyde tutması önerilir ![]() ------------------------------------------------------ En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler tazecik bir intibak öğrencisi olup korkuyla yasadıgımı önemle belirterek aldıgım ve öğrendigim durumları su sekilde acıklayabilirim:dgsli oldugunuz bazı hocalar tarafından önemle dikkate alınarak özel durumda oldugunuzu hissedebiliyorsunuz bazıları ise banane senin durumundan konumundalar...2006-2007 sezonunda 14 intibaklının 7si güzdönem sonunda atılmıs olup kalanlar yollarına devam etmektedirler.mühim olanın ilk dönem oldugu vurgulanıyor.gittiginiz okulda dgs ne be intibakmı he?diyenlerlede hıı siz 2.5sunuz diyenlerlede karsılasıyorsunuz.ama hicbirzaman halismulis oranın öğrencileri gibi okulu uzatamayacagınız için diken üzerinde ve sürekli soru sorar aman tanrım anlamadım ne yapcam diye dolasıyorsunuz...kime dertlenseniz aman yaparsiniz kolay der ve kendilerinin üzerindeki rahatlıktan dolayı sizi sallamazlar ve halinize gülerler...beklemeyinki aldıgınız derlseri almıyorsunuz veriyorlar veriyorlar veriyorlar hatta aynı kitaptan aynı sekilde aldıgınız dersi veriyorlar hatta tek ders degil birkac ders döşüyorlar...eee calısın diyip ugurluyorlar.... ------------------------------------------------------
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ-ZİRAAT MÜHENDİSLİGİ Bu mesaj en son " 12-10-07 " tarihinde saat 07:39 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 64
![]() ![]() ![]() ![]() |
namık kemal üniversitesine yatay geçiş yapmak istiyorum.şuan süleyman demirel ünv ziraat fakültesinde okumaktayım.intibak sınıfındayım. beni bilgilendirirseniz sevinirm yatay geçiş koşulları hakkında.üniversitenin web sayfası yapım aşamasında bilgi yok orada.
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-11-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
selam ezgi ben kocaeli arslanbey meslek yüksey okulunda seracılık 1.sınıfta okumaktayım ve dikey geçiş yapmak istiyorum ziraat mühendisliği var namık kemal üniversitesini önermişin beni kaç puanla kaç netle girdiğinle ilgili bilgilendirirmisin bilgilendirirsen sevinirim kib byeee
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-01-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
slm ezgı aynı myo da okumuşuz. engın hoca nın selamı var. antalyalı fatıh ınde. tebrıkler kazanmıssın. darısı başımıza. fatıh harıç
![]() kaç netle girdın merak ettım bnde. umurım gecmıssındır tum derslerden .hoşçakal |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 26-08-06
İtibar Gücü: 35
![]() |
bende van zıraatta intıbak okuyorum intıbak kardesım
![]() seneye batıda bı unıversıye yatay gecıs yapmak ıstıyorum.yanı bızı bılgılendırrr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
tut usulca ellerimi...
Giriş Tarihi: 11-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
ziraat.nku.edu.tr fakültemizin adresidir bilgi edinmek için bakabilirsiniz.
yatay geciş nasıl oluyor bilmiyorum ancak tahminimce her yönetmelik aynıdır.2.50üzeri ortalama alttan ders yok ve basvurular içinde en yüksek puanlı öğrenciler secilir.özel ekstrem bi durum sözkonusumu bilmiyorum. dikey gecişi 268 puanla yapttım kac net yaptım hatırlamıyorum.
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-09-08
İtibar Gücü: 5
![]() |
merhaba mustafa kemal üniversitesi ziraat fakültesi intibak sınıfı hakkında bilgisi olan varmı
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| intibak, ziraat mühendisliği |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|