![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| İktisadi ve İdari Bilimlerle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, ÇEKO bölümlerinde yasadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 | |
|
MeinTraum
Giriş Tarihi: 02-01-07
İtibar Gücü: 30
![]() |
Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Almanca İşletme Enformatiği
İntibak Bilgi Formu
fbsahin -Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Enformatiği -Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı? Evet -Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz? Öneririm -Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz. Evet -Üniversitenizin Web Adresi Marmara Ã�niversitesi -Fakültenizin WEB Adresi Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -Bölümünüzün WEB adresi veya Öğrenci WEB Adresleri Almanca İşletme ve İşletme Enformatiği Bölümleri -Hangi Sınıftasınız? Hazırlık Sınıfındayım -DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri? ----------------------------------------------------- -Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler üniversite rektörlüğü göztepede bulunmaktadır.ıstanbulun anadolu ve avrupa yakalarında toplam 13 tane kampüsü bulunmaktadır.üniversite içersinde öğrencilerin sosyal aktivitelerini yerine getirmesi amacıyla bir çok imkan sunulmaktadır.bir çok öğrenci kulübü vardır.çeşitli vakıflar aracılığıyla öğrencilere burs sağlanılmaktadır.göztepe kampüsünğn kadıkoye yakınlığı nedenıyle o cıvarlarda cok sayıda okulun yurdundan baska yurtlarda bulunmaktadır. ------------------------------------------------------ En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler bölüm almanca olduğu için myo da gormus oldugunu derslerıde burda alabılıyosunuz.sadece kultur derslerınden muaf tutuluyorsunuz. 0 almancası olanlar hazırlık sınıfı okuyorlar.ıkı sene hazırlık okuma ımkanı tanınmaktadır. bolumde hocalar almanca oldugu ıcın almancayı sıkı ogrenmek gerekmektedır... ------------------------------------------------------
Ohne dich zähl ich die Stunden ohne dich Bu mesaj en son " 10-02-08 " tarihinde saat 00:10 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-08-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
peki kampüs nerede bahçelievlerdemi yoksa göztepedemi
|
|
|
#3 |
|
My Star *
Giriş Tarihi: 15-08-05
Konum: Bedenim İstanbul'da ama ruhum prag sokaklarında dolaşıyor hala :) Czech me out
İtibar Gücü: 63
![]() ![]() |
kampüs hisarda, Anadolu hisarı
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 07-02-06
İtibar Gücü: 44
![]() ![]() |
almanca işletme enformatiği bölümünde sanıyosam 20 ders alıyosun intibakta .myo dan bir öğretim görevl. bana işletme enformatiğinin işletme mühendisliğine yakın olduğunu kendisi itü işletme müh. okuduğu için ordan biliyomuş.Derslerinin bu yüzden ağır olabileceğini ancak ordan mezun olan öğrencilerin iş imkanının cok iyi olucağını da söylemişti.Bende her şeyi göze aldım valla her türlü hazırım.Kolay olan bir şey yok ki zaten....
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-01-08
İtibar Gücü: 15
![]() |
ben bu bölümü yazmak çok istiyorum ama aynı zaman korkuyorum çünkü eğitim dili almanca. orayı kazanırsam çok zorluk çekermiyim. açıkçası kaydımın silinmesinden korkuyorum. bu konuyla ilgili bilgi verirsen çok memnun olurum.
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| intibak, işletme enformatiği |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|