![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
۩ Çılgın Türk
Giriş Tarihi: 04-08-05
İtibar Gücü: 84
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar 2006 ile ilgili gelişmeleri,basın duyurularını,formların dağıtım tarihini,2006 dgs ile ilgili yenilikleri,sınav tarihini vs.gibi 2006 dgs ile ilgili tüm haberleri burada paylaşalım.ben ilk haberi burada sizinle paylaşayım.
2006 dikey geçiş sınavı: 16 Temmuz 2006, Pazar bu tarih baz alınarak bir geri sayım sayacı tekrar oluşturulabilir.
Bu mesaj en son " 23-09-05 " tarihinde saat 22:23 itibariyle DGSMAN tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 | |
|
Moderator
Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 79
![]() |
Alıntı:
( çok karşılaştığım bir şey olduğu için yazdım sadece bu msj ile ilgili değil )
|
|
|
#3 |
|
۩ Çılgın Türk
Giriş Tarihi: 04-08-05
İtibar Gücü: 84
bu haberi bir dersane sitesinden aldım.bu tarihi 2-3 tane dersane nin web sayfasında gördüğüm için buraya aktardım.ösym nin sitesinde bulamadım henüz.(Dgs sınavı olarak yazmışım.burada bir anlatım bozukluğu yaptığım konusuna katılıyorum.gözden kaçırmışım.bu yazıyı okuyan herkesden özür diliyorum.)
|
|
|
#4 |
|
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
Giriş Tarihi: 10-08-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
ewet arkadaşlar bende 2 dersanenin sitesinde aynı tarihi gördüm ancak sanıyorum ki bunlar tahminidir
asıl sınav : (16/07/2006) saygılarla |
|
|
|
|
#5 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77
Bu sınavın agustos ta yapıldığıda görüldü.Son 2 sene temmuz un 2.pazar yapıldı diye bu senede 2. hafta yapılacak diye birsey kimse söyleyemez.Henüz ösym bile bilmiyorken tarihi bahsettiğiniz dersanelerin tarih vermesi ciddiyetsizlik işgüzarlıktan baska birsey değildir.DGS nin tarihi ösys sınavına göre belirleniyor bu sene ÖSYS 2 aşamalı olacak bu yüzden tüm sınav tarihleri kuvvetle muhtemel değişecektir sınav takviminin değişebileceğini nasıl akıl edemediler çok ilginç.
DikeyGeciS.org da kesin resmi tarihler belli olmadan geri sayım baslamaz.. (bahsettiğiniz dersanelerden biri o kadar yanlış şeyler aktarıyor ki öğrencilerine sinirlenmemek mumkun değil 2004 DGS öncesi TV de dgs hakkında inanılmaz bir gaf yapmışlardı benim nazarımda güvenirlikleri yok denecek kadar azdır bu sebepten mümkün olduğunca DGS dersanelerinin adının geçmemesini istiyoruz sitede rica ediyorum bu tip dersanelerin verdiği bilgiler kaynak olarak göstermeyin biz bu işlerde aracı olmayalım)
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. Bu mesaj en son " 26-09-05 " tarihinde saat 17:52 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#6 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 78
![]() |
yıl sonuna doğru ösym sitesinde 2006 ÖSYM Sınav Takvimi yayınlanır...O zaman kesin tarih görülmüş olunur...tahminlere işimiz kalsa ohoo...
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-09-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
Ya Arkadaşlar sedece bumu sizin DGS ile bilgileriniz Yukarıdaki mesajlarda sitenin en büyük ziyatersisi ve yöneticisi bi tarihi deve yapıyor bu kadar önemlimi sizce.Sizden daha Kapsamlı haberler bekliyoruz (Kusurumuz Varsa Affola Saygılar )
Slm Arkadaş BEn siteye yeni üyeyim ama gecen iki gün siteye girişim engelendi bualtta ki şekiller ve günlük kaç kere mesaj gönderebiliriz bilimiyorum .Saygılar ...... Bu mesaj en son " 24-09-05 " tarihinde saat 11:19 itibariyle EquinoX tarafından düzenlenmiştir.... Neden: flood msjlar birleştirildi |
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 79
![]() |
Alıntı:
|
|
|
#9 |
|
Going for 2007 DGS
Giriş Tarihi: 28-09-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
peki sınav sonuçları ne zaman açıklanır.(Sınavdan tahmini kaç hafta sonra)
Bu mesaj en son " 06-11-05 " tarihinde saat 18:45 itibariyle APU$ tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#10 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 22-08-05
İtibar Gücü: 50
![]() |
wayy be tarih belli oldu demek kazamız mübarek olsun arkadaşlar...
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|