DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-09-05, 21:59   #1
۩ Çılgın Türk

DGSMAN kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-05
İtibar Gücü: 84 DGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyor
Arrow 2006 dgs ile ilgili bütün haberler,yeni gelişmeler,dgs takvimi

arkadaşlar 2006 ile ilgili gelişmeleri,basın duyurularını,formların dağıtım tarihini,2006 dgs ile ilgili yenilikleri,sınav tarihini vs.gibi 2006 dgs ile ilgili tüm haberleri burada paylaşalım.ben ilk haberi burada sizinle paylaşayım.

2006 dikey geçiş sınavı:

16 Temmuz 2006, Pazar

bu tarih baz alınarak bir geri sayım sayacı tekrar oluşturulabilir.

Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini
Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil...
Mevlana
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR

Bu mesaj en son " 23-09-05 " tarihinde saat 22:23 itibariyle DGSMAN tarafından düzenlenmiştir....
DGSMAN Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 23-09-05, 22:05   #2
Moderator

EquinoX kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 79 EquinoX İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
DGSMAN tarafından gönderildi
arkadaşlar 2006 ile ilgili gelişmeleri,basın duyurularını,formların dağıtım tarihini,2006 dgs ile ilgili yenilikleri,sınav tarihini vs.gibi 2006 dgs ile ilgili tüm haberleri burada paylaşalım.ben ilk haberi burada sizinle paylaşayım.

2006 dgs sınavı:

16 Temmuz 2006, Pazar

bu tarih baz alınarak bir geri sayım sayacı tekrar oluşturulabilir.
bu kesin bir habermi? yoksa geçen senelere göre oluşturulan bir tahminmi? birde bunu öncedende belirtmiştim dikey geçişe girecek arkadaşların daha dikkatli olması gerekir DGS zaten Dikey Geçiş Sınavı bundan sonra "DGS Sınavı" yazarsanız bu anlatım bozukluğu olacaktır ( çok karşılaştığım bir şey olduğu için yazdım sadece bu msj ile ilgili değil )
EquinoX Çevrimdışı  
Eski 23-09-05, 22:22   #3
۩ Çılgın Türk

DGSMAN kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-05
İtibar Gücü: 84 DGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyorDGSMAN iyi yolda ilerliyor
bu haberi bir dersane sitesinden aldım.bu tarihi 2-3 tane dersane nin web sayfasında gördüğüm için buraya aktardım.ösym nin sitesinde bulamadım henüz.(Dgs sınavı olarak yazmışım.burada bir anlatım bozukluğu yaptığım konusuna katılıyorum.gözden kaçırmışım.bu yazıyı okuyan herkesden özür diliyorum.)

Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini
Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil...
Mevlana
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR
DGSMAN Çevrimdışı  
Eski 23-09-05, 23:02   #4
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR

Giriş Tarihi: 10-08-05
İtibar Gücü: 54 senturkum Sanal Karizma İstemiyor
ewet arkadaşlar bende 2 dersanenin sitesinde aynı tarihi gördüm ancak sanıyorum ki bunlar tahminidir

asıl sınav : (16/07/2006)
saygılarla
senturkum Çevrimdışı  
Eski 23-09-05, 23:22   #5
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 77 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Bu sınavın agustos ta yapıldığıda görüldü.Son 2 sene temmuz un 2.pazar yapıldı diye bu senede 2. hafta yapılacak diye birsey kimse söyleyemez.Henüz ösym bile bilmiyorken tarihi bahsettiğiniz dersanelerin tarih vermesi ciddiyetsizlik işgüzarlıktan baska birsey değildir.DGS nin tarihi ösys sınavına göre belirleniyor bu sene ÖSYS 2 aşamalı olacak bu yüzden tüm sınav tarihleri kuvvetle muhtemel değişecektir sınav takviminin değişebileceğini nasıl akıl edemediler çok ilginç.

DikeyGeciS.org da kesin resmi tarihler belli olmadan geri sayım baslamaz..

(bahsettiğiniz dersanelerden biri o kadar yanlış şeyler aktarıyor ki öğrencilerine sinirlenmemek mumkun değil 2004 DGS öncesi TV de dgs hakkında inanılmaz bir gaf yapmışlardı benim nazarımda güvenirlikleri yok denecek kadar azdır bu sebepten mümkün olduğunca DGS dersanelerinin adının geçmemesini istiyoruz sitede rica ediyorum bu tip dersanelerin verdiği bilgiler kaynak olarak göstermeyin biz bu işlerde aracı olmayalım)
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.

Bu mesaj en son " 26-09-05 " tarihinde saat 17:52 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir....
Utku Çevrimdışı  
Eski 23-09-05, 23:39   #6
√VYıkık√V

KIRAC kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 78 KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
yıl sonuna doğru ösym sitesinde 2006 ÖSYM Sınav Takvimi yayınlanır...O zaman kesin tarih görülmüş olunur...tahminlere işimiz kalsa ohoo...
Eski 24-09-05, 10:45   #7
Üye

tokatli_60 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-09-05
İtibar Gücü: 49 tokatli_60 Sanal Karizma İstemiyor
Ya Arkadaşlar sedece bumu sizin DGS ile bilgileriniz Yukarıdaki mesajlarda sitenin en büyük ziyatersisi ve yöneticisi bi tarihi deve yapıyor bu kadar önemlimi sizce.Sizden daha Kapsamlı haberler bekliyoruz (Kusurumuz Varsa Affola Saygılar )

Slm Arkadaş BEn siteye yeni üyeyim
ama gecen iki gün siteye girişim engelendi bualtta ki şekiller ve günlük kaç kere mesaj gönderebiliriz bilimiyorum .Saygılar ......

Bu mesaj en son " 24-09-05 " tarihinde saat 11:19 itibariyle EquinoX tarafından düzenlenmiştir.... Neden: flood msjlar birleştirildi
tokatli_60 Çevrimdışı  
Eski 24-09-05, 11:18   #8
Moderator

EquinoX kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 79 EquinoX İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
tokatli_60 tarafından gönderildi
Ya Arkadaşlar sedece bumu sizin DGS ile bilgileriniz Yukarıdaki mesajlarda sitenin en büyük ziyatersisi ve yöneticisi bi tarihi deve yapıyor bu kadar önemlimi sizce.Sizden daha Kapsamlı haberler bekliyoruz (Kusurumuz Varsa Affola Saygılar )

Slm Arkadaş BEn siteye yeni üyeyim
ama gecen iki gün siteye girişim engelendi bualtta ki şekiller ve günlük kaç kere mesaj gönderebiliriz bilimiyorum .Saygılar ......
günlük msj gönderme sayısı sınırsızdır, sen arka arkaya msj atığın için ( flood ) erişimin engellendi, ama şu anda gene aynısını yaptın, mesajlarını birleştirdim, tekrarında gene engellenir.. + bu tarih olayını sen küçük bir olay gibi görebilirsin ama üyeleri yanıltma konusunda biz hassasız, eğer sitede arkadaşlarımızın yazdığı yazıların doğru çıkmaması halinde bu siteye mal ediliyor + şu anda 2006 ile ilgili bir bilgi yoktur, olunca haberiniz olacaktır...
EquinoX Çevrimdışı  
Eski 05-11-05, 22:05   #9
Going for 2007 DGS

Giriş Tarihi: 28-09-05
İtibar Gücü: 49 APU$ Sanal Karizma İstemiyor
peki sınav sonuçları ne zaman açıklanır.(Sınavdan tahmini kaç hafta sonra)

Bu mesaj en son " 06-11-05 " tarihinde saat 18:45 itibariyle APU$ tarafından düzenlenmiştir....
APU$ Çevrimdışı  
Eski 05-11-05, 22:12   #10
Aktif Üye

WELWELOO kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-08-05
İtibar Gücü: 50 WELWELOO Sanal Karizma İstemiyor
wayy be tarih belli oldu demek kazamız mübarek olsun arkadaşlar...

GÜNLERİNİ SAY ,KAZANCINI SAY,BÜYÜKLERİNİ SAY AMA YERİNDE SAYMA...
MEVLANA
WELWELOO Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları