![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS'ye İllere Göre Hazırlık Organizasyonları 2009 DGS'ye hazırlanırken birlikte hareket edebilmek, ders çalışmak veya fikir alış verişinde bulunmak için burayı kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-08-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
Sakarya'dan DGS'ye Hazırlananlar
sakarya'dan dgs ye hazırlanan ve dgs kursuna katılmak isteyen arkadaşlar varsa tanışalım.malum sakaryada dgs hazırlık kursu yoktu ama bir dershane ilk kez dgs hazırlık kursu başlatıyor ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-10-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
merhaba ben s.a.ü tekstil mezunuyum dgs ye hazırlanıyorum dgs hazırlık kursu hakkında bilgi edinebilrmiyim acil.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-08-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
sakaryada uğur dershanesi dgs hazırlık kursu açıyor.kurs bayramdan sonra başlicak çark caddesinde uğur dershanesine uğrarsan ayrıntılı bilgi alabilirsin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-12-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
arkadaşlar hazırlıık ve intibak hakkında takıldığınız bilmek istediğiniz bişey olursa mail atın cvp larım..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-06-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
arkadaşlar sakaryadan sadece uğurmu dgs eğitimi veren ?
sakaryada başka dershaneler yokmu ? Bu mesaj en son " 19-10-07 " tarihinde saat 19:27 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 28-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
merhaba hangi dersane acaba?? sakaryada okuyorum hiç imkan yok dgs için?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-05-08
![]() |
arkadaşlar bende bu yıl hazırlanmaya başlıorum ve sakaryada okuyorum sakaryada uğur dgs eğitimi verior mu yada başka bildiiniz dgs kursu var mı bilgisi olan varsa lütfen yamcı olsun çok çaresizim
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-08-08
![]() |
arkadaşlar ben yöntem dersanesıne gıtmıştım dgs yapılanması tam anlamıyla oluşmamıştı o yuzden tercıh sıze kalmış başka veren varmı bılmıyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-12-07
İtibar Gücü: 17
![]() |
geçen sene ben tümay dershanesine gittim.ilk başta herşey çok güzeldi sonra hocamız değişti ve dershanede sorunlarımız oldu eğer ahmet hoca varsa tümaya gidilir.
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|