![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS-Sorular Ve Testler DGS deneme duyuruları, soru tartışmaları, sınav hakkında tüyolar, ders çalışma durumunuz, geçmiş sınavların karşılaştırılması gibi konular bu bölümde. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Forumun Bu Kısmı İle Akalı Ne Düşünüyorsunuz? | |||
| Çok Faydalı |
|
732 | 64.15% |
| İdare Eder |
|
190 | 16.65% |
| Hiç Faydası Yok |
|
46 | 4.03% |
| Eminim Sınavda İşime Çok Yarayacak |
|
230 | 20.16% |
| Birden fazla seçime izin ver. Oylayanlar: 1141. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#41 |
|
aha
Giriş Tarihi: 10-05-05
İtibar Gücü: 64
![]() ![]() ![]() |
ama burda x e 20 verince sonuç çıkmıyo sanki
![]()
|
|
|
#42 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74
![]() |
evet bu taktik soruyu baya kısaltır.. liseden beri kullanırım
![]() |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
YaPozitifOl,yada SessizOl
Giriş Tarihi: 19-12-05
İtibar Gücü: 44
![]() |
Alıntı:
bi şikayetin olursa bn burdayım ![]()
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Trendy
Giriş Tarihi: 12-10-05
İtibar Gücü: 57
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
İzzetin söylediği doğru arkadaşım ama sendede hata olduğunu söylemiyorum çünkü yanlış yazmış olabilirsin 5+16 --------- 2+x/10 Eğer yukarıdaki sayı 9 a eşit olur ise x=10/3 olur 20 olmaz lakin; 5 +[ 16/(2+x/10)] olursa işlemin 9 a eşit olması için x=20 olur benimde özellikle problemler için pratik çözümlerim var ama nasıl aktaracağımın düşüncesi içerisindeyim yakında sizlerle paylaşmayı düşünüyorum herkese kolay gelsin.. Bu mesaj en son " 25-01-06 " tarihinde saat 19:40 itibariyle textilci tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#45 |
|
!. icraLik .!
![]() |
Arkadaşlar bu sorunun doğru çıkıp çıkmaması sorun değil ki..
önemli olan bu yolu bilin.. |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
![]() |
Alıntı:
ewet arkadaşlar soruda 5 kesirli kısma ilave edilio ben kaydırarak yazdım fakat öle çıkmadı anlatmada anlarsınız die düşündüm (5 e ne eklersek demiştm)......... yani bide böyle bakın..bu yöntemde bi hata olmadığına eminim....ayrıca ne kadar bilsekte soruyu yazıp anlatmak ayrı bir sanat galiba.....kusura bakmayın yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii ama bn senin problemlerle ilgili pratik çözümlerini bekliyorm... ![]() shovelin de dediği gb(ayrıca çok teşklr) önemli olan buradaki yöntemleri öğrenmek ve şüphesiz sorularda kullanabilmek.......hala bi sorun varmııııııı ![]()
Bu mesaj en son " 26-01-06 " tarihinde saat 01:50 itibariyle sometimes tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
!. icraLik .!
![]() |
Size Kendi Ellerimle Bir Örnek Hazırladım.
Arkadaşlar gördüğünüz gibi: sorunun 5 e eşit olması icin, 25' in 5 e bölünmesi gerekir.
5 e ulaşmak için, 3' e 2 eklememiz gerekir. 50/x+7 nin 2 olması için, x+7 nin 25 olması gerekir. Buradanda, x = 18 diyebiliriz. Bu mesaj en son " 30-01-08 " tarihinde saat 03:37 itibariyle ShoveL tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
aha
Giriş Tarihi: 10-05-05
İtibar Gücü: 64
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#49 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-01-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
arkadaslar neymiş bu kitabın adı banada biri söyleyebilir mi?
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
![]() |
Alıntı:
ortada kitap falan yok ama eğer istersen soruların pratik çözümleriyle ilgili püf noktaları bizimle paylaşabilirsin yaniiiiiiiiiii biran önce paylaş demek istiyorum, malum sınava az kaldı.....hızlanmak lazım...![]()
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|