![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Mühendislikle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri Mühendislikle ilgili bölümlerde yaşadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-01-06
İtibar Gücü: 43
![]() |
Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği
İntibak Bilgi Formu
DuCHe -Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği -Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı? Evet -Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz? Kefil Olmayayim ![]() -Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz. hazırlık sınavı zor..akademik ing var...güvenmiyosanız dilinize girmeyin derim... -Üniversitenizin Web Adresi Marmara Ã�niversitesi -Fakültenizin WEB Adresi Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi -Bölümünüzün WEB adresi veya Öğrenci WEB Adresleri Makina Mühendisliği Bölümü -Hangi Sınıftasınız? İntibak Sınıfındayım -DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri? ----------------------------------------------------- -Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler ulaşım kolay şehir merkezi zaten,olanaklar süper herşey var..isatanbulda zaten sölicek bişi yok herşey var burda... ------------------------------------------------------ En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler intibak acayip kazık arkadaslar dediğim gibi ing güvenmiyosanız girmeyin cok fena patlar...dersler fena kazık mat bilin yoksa kalırsınız... ------------------------------------------------------ Bu mesaj en son " 30-09-07 " tarihinde saat 18:29 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Koruyucu
Giriş Tarihi: 12-01-06
İtibar Gücü: 46
![]() |
peki arkadasım okulun imkanları nasıl eğitim imkanları yani.laborutavar ortamı olsun makine müh. için iibir eğitim alabilecekmiyiz.mesela ben myoda cok sey örendim bilgisayardan olsun atölyeye lab imkanlarımız baya iidi.yan binada mühendisler vardı onların bizim kadar imkanları yoktu.bilgilendirirsen sevinirim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
Ben Marmara Ünv. TBMYO makine ikinci sınıf örgün öğrencisiyim düşünün bizde hocalarımız hep mühendisliği örnek gösteriyolar ama mezun olmak zor mezun olanlardan da mühendisliğe geçen de numunelik sağolsun müdürümüz Y.Göbenez başta olmak üzere herkes müh. kazanamayacağımızdan bahsediyorlar tabi bunlar benim umrumra değil bi defa müh. fakültesinin yanından geçiyorum etkilenmemek mümkün değil ama kimseye önermiyorm çünkü müh. fakültesinde birkaç hoca derslerimize geliyolar biz çok kasılıyoruz yani ben tercih hakkımda Marmara Ünv. Makine Mühendisliği yazmıcam engel olmak istemem ama çok gelmek isteyen arkadaşlar azimli arkadaşlar varsa neden olmasın daha intibak sııfında çakmamak için yazmıcam tercihlere tabi bu sene mezun olmamamız mechul hocalarımız sağolsun ellerinden geleni yapıyolar bırakmak için sağolun TBMYO hocaları matematik hocamız hariç tabi ona laf yok!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Koruyucu
Giriş Tarihi: 12-01-06
İtibar Gücü: 46
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
Marmara ünv. Makine Mühendisliği Fakültesi Göztepe kampusunde bulunmakta Kadıköyle 10-15 dk mesafede okulda herkese açık 3 katlı ana kutuphane , yaklaşık 100 kişilik bir bilgisayar sınıfı bulunmakta, 4 katlı bir yemekhane(yemek fiyatları uygun) ayrıca bazı bölümler içerisinde bilgisayar sınıfları ve kütüphaneler bulunmaktadır. Okulda kulupler çok etkin bir yol iziliyor her bir branş için ayrı bir kulup bulunmaktadır.Okul rektörlük bursu vermektedir.Ücretsiz sportif etkinlikler düzenlenmektedir.Spor salonunda bir basketbol sahası voleybol olarak da kullanılmakta step aerobik aletleri bulunmaktadır. Okulun içerisinde basket ve tenis sahası mevcut okulun sigorta hakkından öğrenci yararlanabilmektedir.Okula ait öğrenci yurdu bulunmakta daha çok kızlar için ev fiyatları eğer arkadaşlarla kalırsanız uygun bir hal alabiliyor.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
.....
Giriş Tarihi: 07-04-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
malzeme müh.liği için acil yardım
Alıntı:
in my dreams I know you are always by my side... Bu mesaj en son " 12-08-08 " tarihinde saat 12:02 itibariyle Kimyacı tarafından düzenlenmiştir.... Neden: alıntı kısaltıldı |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-12-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
gecen müh fakültenin önünde dolaşırken bi malzemeci ile tanısmştık.
çocuk dgs gelmiş. 4 .sınıfta okuyodu. baya zor fln dedi ama atılanı hiç görmediğini söyledi. kısacası çok çalıscan
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| intibak, makine mühendisliği |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|