DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - İntibak Tecrübeleri > İktisadi ve İdari Bilimlerle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

İktisadi ve İdari Bilimlerle İlgili Bölümlerdeki İntibak Tecrübeleri İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, ÇEKO bölümlerinde yasadığınız intibak tecrübelerini buraya yazabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-09-07, 17:14   #1
Aktif Üye

disticaret kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-06-06
İtibar Gücü: 38 disticaret Sanal Karizma İstemiyor
Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat

İntibak Bilgi Formu
disticaret

-Üniversitenizin ve bölümünüzün tam adı
Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF İktisat (İÖ)

-Kazandığınız üniversitede intibak uygulaması var mı?
Evet

-Kazandığınız bölümü Dikey Geçiş Sınavına girecek öğrencilere önerir misiniz?
Öneririm

-Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı var mı? Evet ise hazırlık sınıfı ve muafiyet sınavı hakkında kısa bir bilgi yazabilirsiniz.

Hayır

-Üniversitenizin Web Adresi
Adnan Menderes Üniversitesi

-Fakültenizin WEB Adresi
Adnan Menderes Üniversitesi - Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

-Hangi Sınıftasınız?
İntibak Sınıfındayım

-DGS ile gelen öğrencilere okulunuzda olumsuz bakanlar var mı? Varsa hangileri?

-----------------------------------------------------
-Üniversiteniz ve Koşulları Hakkında Bilgiler

Nazilli Aydın'ın büyük bir ilçesi ancak büyük şehirlerden gelenler ilk geldikleri zaman alışamayabilirler. Nazilli İİBF, Sümer kampüsünde, Nazilli merkezden 1-2-3-5-6 numaralı servislerle kampüse ulaşılabilir, devlet yurdu kampüse biraz uzak, ev kiraları çok yüksek değil (200-600). Sosyal aktivite olarak pek bişey sayamayacağım malesef, var ama sınırlı.

------------------------------------------------------
En Önemli Bölüm: İntibak Sınıfı veya bölümünüz hakkında bilgiler

Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli MYO mezunuyum ve Nazilli İİBF'ye geçiş yaptım ben üniversitemi ve fakültemi çok seviyorum; bir kere hocalar çooooooook kaliteli, kesinlikle intibak öğrencilerine olumsuz bakmıyolar hatta dikey geçişle geldiğimizi duyan hocaların yüzünde bir tebessüm beliriyor. Kampüs çok güzel değil ama yine de ben seviyorum. İntibakta bana 14 ders verdiler başka bi arkadaşa 13 ders verdiler bu 2 yıllıkta gördüğünüz derslere göre değişiyor, beni zorlayacak tek dersin Matematiksel İktisat olduğunu düşünüyorum işallah onu da veririm, diğer derslerden pek korkmuyorum. Adnan Menderes Üniveristesi ve Nazilli İİBF ile ilgili her türlü sorularınızı bilgim dahilinde cevaplandırabilirim, özel mesaj atabilirsiniz.

23.07.2007 İntibak sonrası....

İntibagımı tamamladım fakültemde, başarılı bir yıl oldugunu düşünüyorum çalıştım ve çalışınca intibagı atlatmanın çok da zor bişey olmadıgını anladım, bazen dgs ile geldiğim için dışalamlar ve farklı gözle bakanlar oldu ama hiç takmıyorum onları, sonuçta burdan mezun olunca 2 diplomam olacak ve diğer mezun olanlardan bir farkım olacak. herşey güzeldi kısaca bu yıl. hala burda olmaktan huzurluyum ve burayı sectiğim için asla ve asla pişman değilim.
------------------------------------------------------

Bu mesaj en son " 28-09-07 " tarihinde saat 18:14 itibariyle Scarab tarafından düzenlenmiştir....
disticaret Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 22-05-08, 14:15   #2
Üye

Giriş Tarihi: 17-01-06
İtibar Gücü: 0 denizcan09 Sanal Karizma İstemiyor
merhaba arkadaşım bende sizin kampüsteki sosyal hizmet bölümüne dikey geçiş yapmak istiyorum o bölümden kimseyi tanıyormusun kazanırsam hem okuyup hem çalışcam derslers devam zorunluluğu varmı hocalar kasarmı acaba .birde intibakta zayıfın olunca okuldan atılıyomusun.sana başarılar dilerim.cevabını bekliyorum
denizcan09 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
iktisat, intibak

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları