DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Tercih > DGS-Tercih
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-03-08, 15:42   #51
Aktif Üye

zaran kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 30-10-07
İtibar Gücü: 16 zaran Sanal Karizma İstemiyor
intibaktaki dersler hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Dünyayı güzellik kurtaracak,,,
Ve bir insanı sevmekle başlayacak herşey,,,,

zaran Çevrimdışı  
Eski 13-04-08, 19:58   #52
Üye

TR-42B kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12-02-08
İtibar Gücü: 12 TR-42B Sanal Karizma İstemiyor
Bende 1 kişilik kontenjanı olan Boğaziçi yönetim bilişim ya da uluslararası ticaret hedeflerini komuştum kendime.Eminim enformatik zor gelecektir ama çalışınca her ders halloluyomuş bunu geç farkeden bi insanım
Sınava 2009 da gircem ben ama şimdiden hazırlıklara başladım acaba hangisi daha avantajlıdır.İngilizce hazırlık normal geliyoda almanca nasıl olur acaba ? Lise 1de bi sene almanca gördük onuda hocamızın her hafta raporlu olmasından ich bin den başka bişey öğrenemedik
TR-42B Çevrimdışı  
Eski 13-04-08, 23:24   #53
Nobody is perfect*....

zombie kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-11-05
Blog Başlıkları: 5
İtibar Gücü: 49 zombie daha yenizombie daha yeni
Alıntı:
TR-42B tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bende 1 kişilik kontenjanı olan Boğaziçi yönetim bilişim ya da uluslararası ticaret hedeflerini komuştum kendime.Eminim enformatik zor gelecektir ama çalışınca her ders halloluyomuş bunu geç farkeden bi insanım
Sınava 2009 da gircem ben ama şimdiden hazırlıklara başladım acaba hangisi daha avantajlıdır.İngilizce hazırlık normal geliyoda almanca nasıl olur acaba ? Lise 1de bi sene almanca gördük onuda hocamızın her hafta raporlu olmasından ich bin den başka bişey öğrenemedik
Almanca bilgin hiç yoksa zor olabilir ich bin den başka bişey öğrenemedik diyosun intibak dersleri "zor" diyeyim. İngilizce daha iyi olabilir. Hakkında hayırlısı olsun....

Bilgi en güçlü torpildir.

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız."ATATÜRK"
zombie Çevrimdışı  
Eski 15-04-08, 13:55   #54
Üye

TR-42B kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12-02-08
İtibar Gücü: 12 TR-42B Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
zombie tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Almanca bilgin hiç yoksa zor olabilir ich bin den başka bişey öğrenemedik diyosun intibak dersleri "zor" diyeyim. İngilizce daha iyi olabilir. Hakkında hayırlısı olsun....
Derslerin zor olabileceğine eminim.İşletme dersleri kasmaz da bilgisayar dersleri zorlar heralde.
Almancam hiç yok ama bölüm iyi benimde kafam ondan takıldı bu bölüme.Sonuçta Yönetim Bilişimle aynı.Ama boğaziçi hem daha iyi hemde zaten ingilizcem var.Bütün enerjiyi ve çabayı Boğaziçine harcamak ingilizceyi de okula gitmeden yüksek seviyeye ulaştırmak daha mantıklı sanırım.
TR-42B Çevrimdışı  
Eski 13-05-08, 18:24   #55
Aktif Üye

hazal kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-02-06
İtibar Gücü: 41 hazal Sanal Karizma İstemiyor
..

bu bölümü istiyorum ancak işin içinde bilgisayar olması beni ürkütüyor ben daha doğru dürüst office programlarını bile kullanamıyorken o derslerin altından nasıl kalkarım bilmiyorum.bu bölümde okuyan arkadaşlar lütfen yardımcı olun yani bu kadar bilgisayar konusunda eksik biri bu bölüme girse dahi okuyabilirmi?
hazal Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 24-06-08, 01:49   #56
MeinTraum

fbsahin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-01-07
İtibar Gücü: 28 fbsahin Sanal Karizma İstemiyor
bılgısayar derslerınden once almanca konusunu kacırmayın arkadaslar tercıh edecek arkadaslar tabıkı onemsıyolar ama bence 2 3 kat daha fazla onemseyın. ozellıkle ıntıbakta cok ders alınacagı ıcın almanca cok onemlı.bılgısayar konusuna gelınce kendını yetsrebılen bı ınsan zorlanmaz.tabıkı sıkı calısmak duzenlı calısmak ta sart.

Alıntı:
M.Kemal ATATÜRK

Ohne dich zähl ich die Stunden ohne dich
fbsahin Çevrimdışı  
Eski 12-07-08, 17:51   #57
Üye

seed kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-03-06
İtibar Gücü: 40 seed Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
hazal tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu bölümü istiyorum ancak işin içinde bilgisayar olması beni ürkütüyor ben daha doğru dürüst office programlarını bile kullanamıyorken o derslerin altından nasıl kalkarım bilmiyorum.bu bölümde okuyan arkadaşlar lütfen yardımcı olun yani bu kadar bilgisayar konusunda eksik biri bu bölüme girse dahi okuyabilirmi?
Hazal bence dert etme sadece msn e girmeyi bilen kişiler bile okuyabiliyor sonuçta öğreniceksin ama işin daha zor olucak
Saygılar

Dgs 2007 270,551
Marmara Üniversitesi
Işletme Enformatiği (Almanca)
seed Çevrimdışı  
Eski 12-07-08, 18:06   #58
Aktif Üye

kamasutra kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-02-07
İtibar Gücü: 26 kamasutra Sanal Karizma İstemiyor
bende yazdım burayı 3. tercihte sırf isminden ama inşllh gelemz diye dua ediorum ve busene tahminim puanı 265 civarı olucağı inşllh fazlasını yaparım da yerleşmem buraya

bide bu okuyan erkek arkadaşların saçları hala gür mü seyrelmeler varmı :P
kamasutra Çevrimdışı  
Eski 12-07-08, 19:20   #59
MeinTraum

fbsahin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-01-07
İtibar Gücü: 28 fbsahin Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
seed tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hazal bence dert etme sadece msn e girmeyi bilen kişiler bile okuyabiliyor sonuçta öğreniceksin ama işin daha zor olucak
Saygılar
puhaaaaa

bu arada bız hazırlıktayız su an saçlar hafıfı seyrelmeye basladı.bioxin kullananlar var zuhhaa

Alıntı:
M.Kemal ATATÜRK

Ohne dich zähl ich die Stunden ohne dich
fbsahin Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları