www.pctk.com.tr
6. Sayfa - Toplam 38 Sayfa var
BirinciBirinci ... 3 4 5 6 7 8 9 16 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 51 ile 60 ve 378

Konu: Kaynak İstatistikleri

Aktif Üye solidsnake74100 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var solidsnake74100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    69
    slmlar...arkadaşlar önceden tükçe için sadece kitap okunmam söylenmişti sitede ve haklı çıktılar...şimdide genellikle les ve ales den çalışılması tavsiye ediliyor...
    tavsiye ettiğiniz les ve ales kitapları nelerdir...ayrıca güvenderi tavsiye etmişsiniz. hangi kitabı konu anlatımlı onamnmı yoksa soru bankasınımı ...

Üye feeyza şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var feeyza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    güvender ve tasarıyı tek geçerim

Üye yaprak33 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    tsskr ederm arkdsm
    iyi ettin

bölmlrnz nelrdr
    yazarsnz sevnrm
    ben peyzaj
    bu yıl olmadı.269 alldm

peyzaj varmıııı
    Konu Fibonacci tarafından (22-09-07 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: mükerrer mesaj..

Üye clover85 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    slm arkadaşlar dgs ye öss kitaplarından çalışmak sizce ağır ve zaman kaybı mı olur ne düşünüyorsunuz bu konuda

Üye roza şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    teşekkürler. Ben de buradan yaptığım incelemeye göre Güvenderle başladım çalışmaya tasırının kitabıyla devam etmeyi düşünüyorum.İnşallah kazanırım.

sikloaklatetradien neezziihh seçkin bir yolda olduğunu belli neezziihh seçkin bir yolda olduğunu belli neezziihh seçkin bir yolda olduğunu belli neezziihh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    161
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    68
    Alıntı clover85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar dgs ye öss kitaplarından çalışmak sizce ağır ve zaman kaybı mı olur ne düşünüyorsunuz bu konuda
    zaman kaybı olacağını dusunmuyorum ama gerekte yok eger temelın sağlamsa dusunuebılırsın ama yenı baslıcaksan bence sakıncalı cunku hem dgs nın formatı farklı öss den hemde soru sekıllerı özellıkle mantık soruları onun ıcın cogu kısınınde tasıye ettıgı guvenderın dgs kıtabını tavsıye edrım öss belkı hazırlıkların sonlarına dogru dusunulebılır zaten kaynak sıkıntısı oldugundan bırnevı mecbur da kalınıyor
    sıze sıte de bulunan dgs kutupanesı bolumundekı kaynaklarıda önerırım ben cok yararını gordum
    Kader & Kısmet

Üye alicess- şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var alicess- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    teşekkürler arkadaşım çok yardımcı oldun

Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    Alıntı neezziihh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaman kaybı olacağını dusunmuyorum ama gerekte yok eger temelın sağlamsa dusunuebılırsın ama yenı baslıcaksan bence sakıncalı cunku hem dgs nın formatı farklı öss den hemde soru sekıllerı özellıkle mantık soruları onun ıcın cogu kısınınde tasıye ettıgı guvenderın dgs kıtabını tavsıye edrım öss belkı hazırlıkların sonlarına dogru dusunulebılır zaten kaynak sıkıntısı oldugundan bırnevı mecbur da kalınıyor
    sıze sıte de bulunan dgs kutupanesı bolumundekı kaynaklarıda önerırım ben cok yararını gordum
    teşekkür ederim burda daha cok güvender ve tasarının tavsiye edildiğini gördüm. benim sıkıntım daha cok mantık sorularında onları halletmem gerekecek

Üye vibrio şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var vibrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    tasarının 2 kitabınıda çalıştım testlerini çözdüm fakat hem konu anlatımlı kitabında hemde test kitabında gözle görülür çok fazla hata var sorular eksik hatalı fln bu yüzden tasarı ya güvenmemek gerekir.belkide yeni basımlarını araştırmak lazım.ama en çok yine bi çok kişinin de tavsiye ettiği gibi güvenderden çalışmalı..öss matemetik kitaplarından yararlanmalı ve les in deneme sınavlarını çözmek daha mantıklı bi yaklaşım olucaktır

Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    arkadaşlar karacandan calışmaya başlamak nasıl olur yoksa önce güvenderden mi başlayayım