cihanbeyi guzel arastirma yapmis yaptigi istatiklere gore guvender ve tasari yayinlarinin onde oldugunu goruyoz bu yuzsden bu yayinlardan sasmayin ben oyle yaptim 2007 dgsde
cihanbeyi guzel arastirma yapmis yaptigi istatiklere gore guvender ve tasari yayinlarinin onde oldugunu goruyoz bu yuzsden bu yayinlardan sasmayin ben oyle yaptim 2007 dgsde
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ(2007)
Yolun sonuna geldik artık
walla bende suan karacan ve guvender mevcut saolsun bizim komsunun kızı Dgs yi kazandı bana miras bıraktı kitapları Karacan Güvenderin 3 misli kitap ve çok ayrıntılı anlatmış. tasari yayınlarını deneyecem.
Hedef: İSTANBUL BOGAZİÇİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
Çok teşekkürler
Konu Fibonacci tarafından (19-09-07 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: BöYLe YaZMaK YaSak >>> irc dili yani..
okadar iyi olduki bunları paylaşman çok tşkleer..
ben teşekkür ederim arkadaşlar...
Yatarak Başarıya Ulaşan Tek Canlı TAVUKTUR.
cihanbeyi kimsenin yapmadığı çok güzel bişey yapmışsın çok teşekkür ederiz çok güzel bir noktaya değinmişsin herkesin dgs yolunda sorunu farklı kimi pratikten hızdan kaybediyo kimi konu eksikliğinden ... en güzeli herkesin kendi eksiğini bilip buna göre kendisine yol çizmesi bencede bu sene hepimiz için hayırlısı olur inş. hepinize başarılar arkadaşlar
arkadaşlar dgs de derece yapan arkadaşlardan bi ricam olacak ; DGS ye hangi kaynaktan ve nasıl çalıştıklarını yazarlarsa çok sevinirim
arkadaslar eski basım ince güvenderle yeni basım kalın güvender dgs arasındaki farklar nelerdir. bende ince olanı var kalın olanı almamda gerek varmıdır? iki kitabıda bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. tşkler.
aşağıdaki linkten ulaşabilirsin kardeş.
http://www.dikeygecis.org/forum/2110...iyorsunuz.html
Yatarak Başarıya Ulaşan Tek Canlı TAVUKTUR.
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|