![]() |
||
|
|
#41 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 15-06-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
cihanbeyi guzel arastirma yapmis yaptigi istatiklere gore guvender ve tasari yayinlarinin onde oldugunu goruyoz bu yuzsden bu yayinlardan sasmayin ben oyle yaptim 2007 dgsde
|
|
|
#42 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
evet aynalı dgs adına tek kıtabı var...les ve ales olarak da 2 kıtabı var...ne yazıkkı denemelerı ayrıca yok kıtabın ıcınde var deneme sadece...kolaygelsın...
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 23-02-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
walla bende suan karacan ve guvender mevcut saolsun bizim komsunun kızı Dgs yi kazandı bana miras bıraktı kitapları Karacan Güvenderin 3 misli kitap ve çok ayrıntılı anlatmış. tasari yayınlarını deneyecem.
![]() Hedef: İSTANBUL BOGAZİÇİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
|
|
|
#44 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-09-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
Çok teşekkürler
Bu mesaj en son " 19-09-07 " tarihinde saat 10:34 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: BöYLe YaZMaK YaSak >>> irc dili yani.. |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#45 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 31-08-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
okadar iyi olduki bunları paylaşman çok tşkleer..
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 29-05-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
ben teşekkür ederim arkadaşlar...
|
|
|
#47 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-02-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
cihanbeyi kimsenin yapmadığı çok güzel bişey yapmışsın çok teşekkür ederiz çok güzel bir noktaya değinmişsin herkesin dgs yolunda sorunu farklı kimi pratikten hızdan kaybediyo kimi konu eksikliğinden ... en güzeli herkesin kendi eksiğini bilip buna göre kendisine yol çizmesi bencede bu sene hepimiz için hayırlısı olur inş. hepinize başarılar arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-05-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
arkadaşlar dgs de derece yapan arkadaşlardan bi ricam olacak ; DGS ye hangi kaynaktan ve nasıl çalıştıklarını yazarlarsa çok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-02-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
arkadaslar eski basım ince güvenderle yeni basım kalın güvender dgs arasındaki farklar nelerdir. bende ince olanı var kalın olanı almamda gerek varmıdır? iki kitabıda bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. tşkler.
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 29-05-06
İtibar Gücü: 37
![]() |