www.pctk.com.tr
33. Sayfa - Toplam 38 Sayfa var
BirinciBirinci ... 23 30 31 32 33 34 35 36 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 321 ile 330 ve 378

Konu: Kaynak İstatistikleri

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    35
    Alıntı cambazbjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu anlatımlı konusunda kararsızım güvenderin konu anlatımlısını mı yoksa tüm konuları içeren cd veya dvd seti alsam , aslında cd-dvd setlerede çok rastlamadım
    bir fikir sunarsanız sevinirimm..
    güvender iyi konu anlatımlıda. hatta daha ayrıntılı konu anlatımı istiyorsan güvender öss mat1 konu anlatımlı al.
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Aktif Üye maiyyet21 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    22
    teşekkürler böyle çalışma yapıp bizi aydınlattığın için

Aktif Üye+++ kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36
    Konu anlatımlı konusunda kararsızım güvenderin konu anlatımlısını mı yoksa tüm konuları içeren cd veya dvd seti alsam , aslında cd-dvd setlerede çok rastlamadım
    bir fikir sunarsanız sevinirimm..
    bence bulabilirsen öss konu anlatımlı cdler daha iyi olur.açıkçası bana kitapların konu anlatımı yeterli gelmiyor.ve çözümlü kitaplardaki çözümlerde aynı şekilde.en azından cdde anlatan biri olduğu için,mantığını anlmak daha mümkün.

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    35
    Alıntı kararsızz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bulabilirsen öss konu anlatımlı cdler daha iyi olur.açıkçası bana kitapların konu anlatımı yeterli gelmiyor.ve çözümlü kitaplardaki çözümlerde aynı şekilde.en azından cdde anlatan biri olduğu için,mantığını anlmak daha mümkün.
    illa cd almasına gerek yokki konu anlatım videoları nette de var mesela http://www.ekolhoca.com/konuanlatim.asp
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Üye cambazbjk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var cambazbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    Alıntı P®Club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güvender iyi konu anlatımlıda. hatta daha ayrıntılı konu anlatımı istiyorsan güvender öss mat1 konu anlatımlı al.
    daha çok ayrıntısını istemiyorum , yani mat1 bilgim var açıkcası çalışma isteğimi biraz daha zevkli hale getirmek istiyodum da cd seti flen almiyim en güzeli konu anlatımlı kitap paklar benii
    herkese kolay gelsinn..
    Dgs 2010!!

Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    35
    daha çok ayrıntısını istemiyorum , yani mat1 bilgim var açıkcası çalışma isteğimi biraz daha zevkli hale getirmek istiyodum da cd seti flen almiyim en güzeli konu anlatımlı kitap paklar benii
    herkese kolay gelsinn..
    herkesin ihtiyacı ve bilgi düzeyi farklı olduğu için öneriler uyuşmuyor ama güvender dgs tüm dgscilerin elinde olması gereken bi kaynak

Aktif Üye+++ kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36
    illa cd almasına gerek yokki konu anlatım videoları nette de var mesela http://www.ekolhoca.com/konuanlatim.asp
    evet haklısın gayette güzel anlatılıyor ama ben kota problemi yaşadığım için kullanamıyorum onu.

Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    35
    Alıntı kararsızz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet haklısın gayette güzel anlatılıyor ama ben kota problemi yaşadığım için kullanamıyorum onu.
    çok güzel anlatıyor arada espriler falan yapıyor sıkılmıyosun kotasızlar için ideall

Downloads
    36
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36
    çok güzel anlatıyor arada espriler falan yapıyor sıkılmıyosun kotasızlar için ideall
    evet ben orda olasılık gibi berbat bir konusuyu dinleyip anlamıştım.ama bedelini fena ödedim

Üye hdfistkmüh şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    Yahu güvendrin 2008 2007 basımlarından bahsedenler var benim bildiğim piyasada 2005 ten sonrası yok.