ufuk yeniceden mi mezunsunUFUK ALTAY Nickli Üyeden Alıntı
ufuk yeniceden mi mezunsunUFUK ALTAY Nickli Üyeden Alıntı
19 mayıs iibf(işletme)
Selam kudret ben gaziyi kazandım okuldan yeni geldim şimdi istanbuldayım. Yarın gideceğim size tekrar tekrar başarılar...
COMUYENİCE
HERKES TANIR ONU...
merhaba bende Y.M.Y.O. mezunuyum kacıncı yıl mezunusun ben 2005 yanı daha yenı mezunum sınava gırecegım cok korkuyorum elınde sözel sorularından varsa bana yollarmısın şimdiden tşk.
Yukarıdaki çıkmış sorular menüsünden daha önceki yıllarda çıkmış olan sorulara ulaşabilirsin. Onun haricinde forumda arama yaparsan bir kaç sözel denemesi bulabilirsin.nbakici Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Öncelikle Bütün arkadaşlarıma selam olsun...
Yenice Meslek Yüksekokulu Mezunları ve Öğrencileri için hazırlanan web sitesi faaliyete geçmiştir. Herkesi bekliyoruz. http://www.yenicemyo.com
Bütün dgs sınavına girecek kardeşlerime başarılar diliyorum...
Konu EquinoX tarafından (02-02-06 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: allaha şükür kör değiliz...
Aramıyda göz sorunu olan yok arkadaşım. Ayrıca fonts 3'ten yukarı yazmak forum kurallarına aykırıdır. Düzelt butonuna basarak düzeltme yapabilirsin...
Konu Scarab tarafından (02-02-06 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir.
Değer yoksa olgu da olamaz. "İyi" gerçekliğin bir biçimi değildir, kendisidir...
1000'e yakın konu ile intibak öğrencilerinin bilgi paylaşım bölümü; Dikeygecis.org İntibak
slm bende yeniceden, son sınıftayım bakalım okul bana ne kadr puan werecek.ben anadolu ünw.sini istyrm bakalım herşeyin hayrlısı herkese başarılar.
slm bende yenice msk yüksek okulu 2005 mezunuyum bölümüm elsanatlarıydı senın ne belkı tanışıyoruzdur. bu arada bende sınava girdim ama 210 geldı şimdi cok calısıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum arkadaşım 250 alsak konyayı tercih edemeyızmıacaba saygılar
tşkler necdet
Konu Jean Dark tarafından (24-02-06 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşım bir yanlış anlama sözkonusu sanırım. Ben yenice myo da okumadım. Sadece burada bir arkadaşımızın sorduğu soryu cevaplamıştım. Ben SDÜ mezunuyum. Bilgin olsun diye yazdım. O yüzden mümkünü yok tanışmıyoruzdur.nbakici Nickli Üyeden Alıntı
![]()
onur nasılsın ben elif şimdi diyceksin 3 tane elif vardı.finansman diyim.belki hatırlarsın.çok sevindim ya kazandığına zeliha da senle aynı okulda ama o 253 ile yerleşti.intibak nasıl zor mu biraz bilgi verirsen sevinirim.
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|