kesınlıkle sınavı kazanacagım gozuyle bakıyodum dersanemde 12 kısı olmamıza ragmen herkes benden umıtlıydı.sınav acıklandıgında bılgısayar kursundaydım.arkadasım msj attı sınav acıklandı dıye benı bır tıtreme aldı.bakamazdım derste arkadakı arkadaslarım ver bız bakalım dedıler bende kımlıgımı verdım ama tıtrıyorum zaten butun sınıf sonucumu beklıyo kazanamamıssın dedıler.yıkıldım butun sınıf bana bakıyo kalktım fırladım dısarı.hatırlamıyorum 1sene boyunca hazırlandıgım umıleırmin umutlarımın yeserdıgı sınıfa gıtmısım.arkadasta arkamdan kosmus.tahtanın altına yere oturmusum.gerısını hatırlamıyorum bayılmısım.kaltıgımda up uzun yerde yatıyordum etrafım mudurler falan herkes basımdaydı ayılınca basladı aglamaya ben haketmemıstım dıye.o gun hayatmın en berbat gunuydu ve ancak toparlanmaya basladım.sankı butun dunyam yıkılmıs daglarda ustume gelıyor gıbı.aksam eve geldım sakınlestırıcı suruptan normalde 1olcek almam gerekırken kafamdan dıktım sıseyı.basım donmeye basladı dedım sabaha ya cıkarım ya cıkmam dıye yattım yataga kalktıgımda hala yasıyodum.en acısıda babama soyledıgımde daha cok calıssaydın kazanırdın demesı ve artık evlenırsın demesı oldu.benım kadar kımse cekmemıstır acıyı.rabbım kımseye yerlesemedınız yazısını gormeye fırsat vermesın.

LinkBack URL
About LinkBacks

Paylaş