www.pctk.com.tr
2. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 90

Konu: Bir acıklı kazanamama hikayesi... Sizinki nasıl?

''AFİLLİ YALNIZLIK'' efsane54 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var efsane54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    kesınlıkle sınavı kazanacagım gozuyle bakıyodum dersanemde 12 kısı olmamıza ragmen herkes benden umıtlıydı.sınav acıklandıgında bılgısayar kursundaydım.arkadasım msj attı sınav acıklandı dıye benı bır tıtreme aldı.bakamazdım derste arkadakı arkadaslarım ver bız bakalım dedıler bende kımlıgımı verdım ama tıtrıyorum zaten butun sınıf sonucumu beklıyo kazanamamıssın dedıler.yıkıldım butun sınıf bana bakıyo kalktım fırladım dısarı.hatırlamıyorum 1sene boyunca hazırlandıgım umıleırmin umutlarımın yeserdıgı sınıfa gıtmısım.arkadasta arkamdan kosmus.tahtanın altına yere oturmusum.gerısını hatırlamıyorum bayılmısım.kaltıgımda up uzun yerde yatıyordum etrafım mudurler falan herkes basımdaydı ayılınca basladı aglamaya ben haketmemıstım dıye.o gun hayatmın en berbat gunuydu ve ancak toparlanmaya basladım.sankı butun dunyam yıkılmıs daglarda ustume gelıyor gıbı.aksam eve geldım sakınlestırıcı suruptan normalde 1olcek almam gerekırken kafamdan dıktım sıseyı.basım donmeye basladı dedım sabaha ya cıkarım ya cıkmam dıye yattım yataga kalktıgımda hala yasıyodum.en acısıda babama soyledıgımde daha cok calıssaydın kazanırdın demesı ve artık evlenırsın demesı oldu.benım kadar kımse cekmemıstır acıyı.rabbım kımseye yerlesemedınız yazısını gormeye fırsat vermesın.

A.w.e.s.o.m-o Toxicity şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Toxicity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    67
    in$allah seneye ayni acikli hikayeler olmaz

Bay _Pipo yarasa1987 seçkin bir yolda olduğunu belli yarasa1987 seçkin bir yolda olduğunu belli yarasa1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    35
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    63
    Ekrana dakikalarca bakakaldım.Bir yükseöğretim lisans programına yerleşemediniz yazısını görmek beni kahretti.Ama üzülmenin , ağlamının bir faydası yok.Bir sonraki sınava kadar belki bu yaşım devam edicek ama beklenen gün mutlaka bir gün gelicektir.Arkadaşlarım beni aradı kazandıklarını söylediler.Ben ea 264.9 puan aldınm.Ama belki inanmıcaksınız son tercihime puanım tuttuğu halde yerleşmedim.Büyük ihtimal kodlama hatası beni en cok üzende o oldu işte bu kadar emek basit bir hata yüzünden bitmişti.
    Marmara Üniversitesi
    İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    İşletme i. ö

2008 DGS Başarı sırası : 0000225

O artık İntibak... Oktay_10 seçkin bir yolda olduğunu belli Oktay_10 seçkin bir yolda olduğunu belli Oktay_10 seçkin bir yolda olduğunu belli Oktay_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    98
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    70
    Benim kazanamama hikayem o kadar acıklı değildi üzüldüm ama kendimi fazla yıpratmadım.sınavıın açıklandığı gün kurstaki arkadaş beni aramış galiba telefon sarjdaydı ve geldim baktım kurstan arkadaş hiç tahmin etmedim açıklandığını ve sonra düşündümki bu çocuk beni hiç çaldırmaz ne oldu buna derken dedim ahanda açıklandı.Hemen netin başına koştum yeğenim oturuyordu başında dedim bi girsene osym sitesine bi baktımki dgs2007 sonuçları gördüm ve şöle bi titredim.Soonra tc kimlik giriyorum ama tamamen monitöre kilitlendim resmen top atlasalar kafamı çevirip bakmam yani o kadar ve girdim yerleşemedinizi görünce şoke oldum dumura uğradım.Say:261 almışım.Ve son tercihimde 252 puandı garanti gelir diye yazmıştım.Ama şans bi kez daha yüzüme gülmedi 9 puan fazla almama rağmen açıkta kaldım.Ve inanamadım ve tekrar girdim dedimki olamaz bari son tercihim gelmeliydi dedim ve tekrar çıkıp girmeyi deniyordumki yanımdaki yeğenim oktay abi tc yi üste yazacaksın yanlış yere yazıyosun dediğini duydum ama ben tabi uçtum gözüm görmüyordu neyi nereye girdiğimi bilmiyordum işte böyle.Aslında bununlada bitmedi şimdi sıra geldi sınavı ne yaptın diyenlere verilecek cevap ve bana kesin kazanırsın gözüyle bakan insanlar en az 10 tane telefon aldım ne oldu nereyi kazadın diye soranlar elazığdan bi arkadaş arayıp knk kalacak yer ayarladım eşyalarını hazırla hemen diyenler ama hepsi dumura uğradı bırak şaka yapmayı neresi olduğunu söyle diyenler hepsi şoke oldu.Ama bana kazanamamak koymadıda 253-254 puanla yerleşen arkadaşları bana akıl vermeleri olsun seneye sende kazanırsın demeleri bana çok koydu.Ama benim adım oktaysa ben bu işi seneye bitirecem hemde iyi bir universite ile birlikte.Tabi herşeyin hayırlısı ilk önce...

Aktif Üye++ selman75 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var selman75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Alıntı süpersoner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende gecen sene kazanamamistim.gerci ozaman pek calismamistim ama gene az cok bi umudum vardi.asil üzüntüm yerlestirilmediniz yazisini görünce degildi.asil üzüntüm benden daha düsük puanla girenleri gördükten sonra yaptigim tercih hatalari nedeniyle bosa gidecek olan bir senemdi.simdi kazandim alla sükür ama giden 1 seneyi kim geri getirebilir bana.siz siz olun arkadaslar tercihinizi dogru yapin.tercih çok önemli.fazla ucmayin.düsük yerleride yazin.sonra üzülürsünüz.
    sana katiliyorm arkadasim bu yil benim arkadaslarimda bu sekilde kazanamadi
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ(2007)

Yolun sonuna geldik artık

... amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    66
    Sınavı kaybetmenin ne olduğunu o anı yaşayanlar çok iyi bilir...
    2008 DGS Sayısal 300.087

Aktif Üye eren_tml şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var eren_tml - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    181
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    ben de 7-8 ay gece gündüz çalışmıştım hatta işten bile ayrılmıştım.bu sene kesin olacak diyordum.en kötü ihtimal sakarya yapı öğretmnliği olacak diyordum.ama olmadı.yine yerleştirilemediniz yazısı nı gördüm.şimdi son bi hakkım var.öss de ek kontyejanda sakarya yapı öğretmenliği yazmayı düşünüyorum.tabi olursa.şimdi dgs de son bi hakkım daha var.ne yapacağımı bir türlü bilmiyorum.ya gene olmazsa.bi hayal kırıklığını daha kaldıra bilirmiyim acaba.hiç cesaretim yok.....
    kimse yeri doldurulmıcak kadar eşsiz değildir.ben bile..:

Günler artık günlere kanmaz
    Sanma bensiz güneşler doğmaz
    Hep unuttun sevmeyi beni
    Bende artık sabahlar olmaz
    Kırk parça olmuş hatırın bende
    sustuğun sözler kanar içimde...

// • Street Fighter • \\ fezail şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fezail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    benim kazanamama hikayemde o kadar acıklı değil ama ben resmen yıkılmıştım .. sınav sonuçlarının açıklandığı gün sabah ben uyuyodum evde kimse yok ev tlfnu acıklı acıklı bağırıyo bi göz kapalı bi göz açık tlfna koştum arayan okuldan arkadaşımdı dediki açıklandı tmm görş. demeden kapadım hemen tlfnu koştum netin başına bilg. bile gözüme geç açılıyo gibi geliyo deliyorudm neyse ösymin sitesine girdim baktım 2007 dgs sonuçları o yazıyı görünce bi irkildim ve cesaretlenemedim bakmaya ama bakıcaktım merak da ediyodum ve öğrenmem lazımdı tc yi girdim ve gözlerim kapalı okeyledim ..

gözlerimi açtığımda acı tablo karşımdaydı yerleşemedinizzzzz o an yıkılmıştım çünkü hep kazanıcam die hesaplıyodum ve çevremdekilere artık ben mühendisim diodum .. tam 1 saat anlamsızca o ekrana baktım sonra kendime geldim tlfn çalıyodu arayan yine arkadaşım kanka ben kazandım dedi ben iyice yıkıldım ve artık kendimi tuatamadım başladım deliler ağlamaya bu durumum sınavın açıklandığı hafta boyunc a decam etti ruh gibi oldum nerdeysee ama yapılıcak elden gelen bişey yoktu artık 2008 dgs den alıcaktım sinirimi hıncımı 2007 dgsnin hemde en iyi ünv. kazanarakkkk
    ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..

Üye ebru_eses şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ebru_eses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    ıtır seninle aynı duyguları paylaşan bir çok insan var bende dahil ama olsun gerçi ben hiç çalışmamıştım o yüzden sonuca üzülmedim pek seneye kazanıcam kendime güveniyorum bu bir yıl için hem iş hem dersleri beraber götürmek zor olsa bileeee seneye buraya marmara üniversitesini kazananlar bölümünden mesaj yazarım

Aktif Üye+ asi_fgn şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var asi_fgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    99
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    Ben sınava cokcalısmamıstım ama bana guvenen ınsanlar(gecen yılkı matematık hocam) vardı cunku benım yapabılecegıme ınanıyolardı bılgımı bılıyolardı ama bu sınavda bılmekte yetmıyomus anladım...AMA UZULMEYIN ARKADASLAR YA BU SENE OLACAK