DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Hakkında Sorularınız
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Hakkında Sorularınız DGS ile ilgili aklınıza takılan her soruyu bu bölümde sorabilirsiniz.Soru sormadan önce arama yaparsanız,sorunuza cevabı çok daha kolay bulabilirsiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-11-04, 01:53   #1
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
Blog Başlıkları: 1
İtibar Gücü: 73 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Exclamation DGS hakkındaki tüm sorularınızı bu konuda sorabilirsiniz

önce merak ettiğiniz konu hakkında anahtar kelimeyle üst menüdeki "arama" dan kelimenizi aratın (örnek olarak aöbp hakkında ise aöbp yazıp aratın) sonuç bulunamazsa burada sorunuzu sorabilirsiniz.

Lütfen mail yolu ile dgs hakkında soru sormayın sorunuzu buradan sorun ki diğer arkadaslarda faydalansın.

sayfanın en altındaki bize yazın butonu site ile ilgili teknik sorunlar içindir.

saygılar..
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.
Utku Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 17-11-04, 11:32   #2
Üye

Giriş Tarihi: 11-11-04
İtibar Gücü: 0 patasana Sanal Karizma İstemiyor
ben sitenize yeni üye oldum büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum gazi üniversitesi büro yönetimi öğretmenliği kaç puanla alıyor ve kaç net yapmam gerekir. teşekkürler
patasana Çevrimdışı  
Eski 17-11-04, 11:44   #3
Üye

onralp kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-11-04
İtibar Gücü: 57 onralp Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar dgs başvuruları nezaman başlıyor öss haftaya başlıyomuş aman zamanını kaçırmayalım ona göre okula gidip alıcam manisaya gitmek zor geliyor ama hemen alayım.
onralp Çevrimdışı  
Eski 17-11-04, 12:56   #4
Aktif Üye

İtibar Gücü: 63 mehmetaltunbas Sanal Karizma İstemiyor
ÖSYM bu yılki takvimini henüz belirlemedi ancak Başvurular muhtemelen Nisan ayının ikinci haftasında başlar ve 10 gün falan sürer. Başarılar...
mehmetaltunbas Çevrimdışı  
Eski 17-11-04, 12:57   #5
√VYıkık√V

KIRAC kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 74 KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
geçen sene DGS başvuruları 12.04.2004 - 22.04.2004 tarihleri arasında olmuş.bu senede öyle olur sanrıım.ama henüz resmi bir haber yok...
Eski 17-11-04, 12:59   #6
Aktif Üye

İtibar Gücü: 63 mehmetaltunbas Sanal Karizma İstemiyor
Patsana Taban puanlara anasayfadan taban puanlar kısmını tıklayarak ulaşabilirsin.
mehmetaltunbas Çevrimdışı  
Eski 17-11-04, 13:15   #7
administrator

semin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 06-07-04
İtibar Gücü: 65 semin İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
patasana tarafından gönderildi
ben sitenize yeni üye oldum büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum gazi üniversitesi büro yönetimi öğretmenliği kaç puanla alıyor ve kaç net yapmam gerekir. teşekkürler
Gazi Üniversitesi / Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi / Büro Yönetimi Öğretmenliği 273.793 puan ile alıyor. Bu bölüme garanti girmek istiyorsan 70 er net yapman gerekir bence.

Birde kendi fikirlerimi sana söylemek isyiyorum: Büro yönetimi ve sekreterlik bölümlerinin öğretmenliğin yanı sıra geçtikleri iki tane güzel bölüm var. Bu iki bölümden biri; Yönetim Bilişim Sistemleri , diğeri ise İşletme Bilgi Yönetimi. Bu bölümlerle ilgili öğretmenliklerin bir anlamı kalmadığını ve KPSS ile açıkta kalanların şu anda ne vaziyette olduklarını görüyoruz. Bu açıdan söylediğim iki bölüm ile ilgili istersen araştırma yap. Onları da değerlendirmeni tavsiye ederim. Tabi bu benim kişisel düşüncem ve tavsiyem. Dikkate almak sana kalmış.

Bu mesaj en son " 12-12-07 " tarihinde saat 21:06 itibariyle semin tarafından düzenlenmiştir.... Neden: "şu an" ayrı yazılır, "de" görevi itibarı ile ayrı yazılır.
semin Çevrimdışı  
Eski 17-11-04, 14:50   #8
Üye

onralp kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-11-04
İtibar Gücü: 57 onralp Sanal Karizma İstemiyor
bir konu var canımı sıkan ben 1sınıftayken inşaat2lerden bir arkadaş 2.dönemden betonarme(ki bu ders en önemli) zayıftı derslerdende vardı neyse dgsde okulda en yüksek puanı aldı fakat hocanın es geçmemesi nedeniyle gidemedi hakikaten dgsde torpil oluyomu derslerinde başarılı olamayan arkadaş nası kazanıyor herhalde başbakanlık bursu gibi bizim en ihtiyacı olan arkadaşa çıkmadı ilkyarı itibariyle 8 zayıflı ümmü.... ye çıktı şimdi yazmıyım ismini hatunun herneyse nasılsa gidemedi ama enteresan bir olay inanmak istemem torpil olduğuna
Herhalde sallaya sallaya tutturdu zatı muhterem!
onralp Çevrimdışı  
Eski 17-11-04, 17:14   #9
administrator

semin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 06-07-04
İtibar Gücü: 65 semin İtibar düzeyini kapadı
DGS de torpil yok. Bu konular canınızı sıkmasın. Kafanıza takmanıza da gerek yok. Üniversitede olmuş bazı sözde torpil olayları DGS'de de torpil olacağı anlamına gelmez. Daha önceden de bu konuyu konuşmuştuk.

Bu mesaj en son " 12-12-07 " tarihinde saat 21:06 itibariyle semin tarafından düzenlenmiştir.... Neden: oradaki "de" ayrı yazılır.
semin Çevrimdışı  
Eski 18-11-04, 08:16   #10
√VYıkık√V

KIRAC kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 74 KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
DGS de torpil olsa, ÖSS de ve diğer ÖSYM nin yaptığı tüm sınavlarda torpil var anlamına gelir bence buda olanaksız...

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
bilgi, dgs, dikey geçiş, hakkında, sorular, sınav

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları