![]() |
||
|
|||||||
|
|
| DGS Hakkında Sorularınız DGS ile ilgili aklınıza takılan her soruyu bu bölümde sorabilirsiniz.Soru sormadan önce arama yaparsanız,sorunuza cevabı çok daha kolay bulabilirsiniz. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Prof
|
önce merak ettiğiniz konu hakkında anahtar kelimeyle üst menüdeki "arama" dan kelimenizi aratın (örnek olarak aöbp hakkında ise aöbp yazıp aratın) sonuç bulunamazsa burada sorunuzu sorabilirsiniz.
Lütfen mail yolu ile dgs hakkında soru sormayın sorunuzu buradan sorun ki diğer arkadaslarda faydalansın. sayfanın en altındaki bize yazın butonu site ile ilgili teknik sorunlar içindir. saygılar..
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-11-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
ben sitenize yeni üye oldum büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum gazi üniversitesi büro yönetimi öğretmenliği kaç puanla alıyor ve kaç net yapmam gerekir. teşekkürler
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-11-04
İtibar Gücü: 57
![]() |
arkadaşlar dgs başvuruları nezaman başlıyor öss haftaya başlıyomuş aman zamanını kaçırmayalım ona göre okula gidip alıcam manisaya gitmek zor geliyor ama hemen alayım.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 63
![]() |
ÖSYM bu yılki takvimini henüz belirlemedi ancak Başvurular muhtemelen Nisan ayının ikinci haftasında başlar ve 10 gün falan sürer. Başarılar...
|
|
|
|
|
#5 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 74
![]() |
geçen sene DGS başvuruları 12.04.2004 - 22.04.2004 tarihleri arasında olmuş.bu senede öyle olur sanrıım.ama henüz resmi bir haber yok...
|
|
#6 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 63
![]() |
Patsana Taban puanlara anasayfadan taban puanlar kısmını tıklayarak ulaşabilirsin.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
administrator
Giriş Tarihi: 06-07-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Alıntı:
Birde kendi fikirlerimi sana söylemek isyiyorum: Büro yönetimi ve sekreterlik bölümlerinin öğretmenliğin yanı sıra geçtikleri iki tane güzel bölüm var. Bu iki bölümden biri; Yönetim Bilişim Sistemleri , diğeri ise İşletme Bilgi Yönetimi. Bu bölümlerle ilgili öğretmenliklerin bir anlamı kalmadığını ve KPSS ile açıkta kalanların şu anda ne vaziyette olduklarını görüyoruz. Bu açıdan söylediğim iki bölüm ile ilgili istersen araştırma yap. Onları da değerlendirmeni tavsiye ederim. Tabi bu benim kişisel düşüncem ve tavsiyem. Dikkate almak sana kalmış. Bu mesaj en son " 12-12-07 " tarihinde saat 21:06 itibariyle semin tarafından düzenlenmiştir.... Neden: "şu an" ayrı yazılır, "de" görevi itibarı ile ayrı yazılır. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-11-04
İtibar Gücü: 57
![]() |
bir konu var canımı sıkan ben 1sınıftayken inşaat2lerden bir arkadaş 2.dönemden betonarme(ki bu ders en önemli) zayıftı derslerdende vardı neyse dgsde okulda en yüksek puanı aldı fakat hocanın es geçmemesi nedeniyle gidemedi hakikaten dgsde torpil oluyomu derslerinde başarılı olamayan arkadaş nası kazanıyor herhalde başbakanlık bursu gibi bizim en ihtiyacı olan arkadaşa çıkmadı ilkyarı itibariyle 8 zayıflı ümmü.... ye çıktı şimdi yazmıyım ismini hatunun
herneyse nasılsa gidemedi ama enteresan bir olay inanmak istemem torpil olduğuna Herhalde sallaya sallaya tutturdu zatı muhterem! |
|
|
|
|
#9 |
|
administrator
Giriş Tarihi: 06-07-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
DGS de torpil yok. Bu konular canınızı sıkmasın. Kafanıza takmanıza da gerek yok. Üniversitede olmuş bazı sözde torpil olayları DGS'de de torpil olacağı anlamına gelmez. Daha önceden de bu konuyu konuşmuştuk.
Bu mesaj en son " 12-12-07 " tarihinde saat 21:06 itibariyle semin tarafından düzenlenmiştir.... Neden: oradaki "de" ayrı yazılır. |
|
|
|
|
#10 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 74
![]() |
DGS de torpil olsa, ÖSS de ve diğer ÖSYM nin yaptığı tüm sınavlarda torpil var anlamına gelir bence buda olanaksız...
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| bilgi, dgs, dikey geçiş, hakkında, sorular, sınav |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|