DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-08-06, 11:54   #5001
Paylaşımcı

radiohead kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 65 radiohead Sanal Karizma İstemiyor
sınav sonucunun nezaman açıklanacağı hakkında net bilgisi olan varmı arkadaşlar?
radiohead Çevrimdışı  
Eski 07-08-06, 11:59   #5002
game over

Giriş Tarihi: 02-03-06
İtibar Gücü: 42 altugg Sanal Karizma İstemiyor
geçen sene 8 agustosda saat kaçta açıklanmıştı hatırlayan warmı?daha öncekı yıllarda saat olarak oss dekı gıbı 10 mu baz alınıyo yoksa hiç beklemedıgımız bı anda mı açıklanıyo!kısacası oss de herzmaan saat 10 da; dgs için böle bişey warmı öncekı yıllara göre tabı?ya bide kesın 11 de açıklanıyo fln sallayıp ınsanları heyecanlandırmayın lütfen!!

Bu mesaj en son " 07-08-06 " tarihinde saat 12:03 itibariyle altugg tarafından düzenlenmiştir....
altugg Çevrimdışı  
Eski 07-08-06, 12:05   #5003
Lord Of The DGS

Ne-Co kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 03-10-05
İtibar Gücü: 63 Ne-Co Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar dgs için şu saatte şu günde açıklanır tarzından kesin değerlendirmeler yapılamaz. Geçen sene hiç bir açıklama yapılmadan ayın 7 sinde akşam üzeri saat 16:30 civarında açıklanmıştı. Daha önceki sene gündüz saatlerinde açıklanmıştı. Yani hiç birşey belli olmuyo dgs için. O yüzden artık kesin olmayan şeyleri buraya yazıp laf kalabalığı yapmayın. Sınavın ne zaman açıklanacağını da artık sormayın lütfen. Anasayfadaki duyuruda herşey açık ve net bir şekilde yazılmış.
Ne-Co Çevrimdışı  
Eski 07-08-06, 12:23   #5004
Aktif Üye

kuş gribi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-06
İtibar Gücü: 34 kuş gribi Sanal Karizma İstemiyor
kafam karıştı

ben inşaat myo okuyrum 2006 dgs klavuzuna baktımda inşaatın yani bnim okudugum bölümün yanlızca inşaat müh geçişi var inşaat teknikerligi bölümünün ise ki klavuzda hiç rastlayamadım yapı ögretmenligi ve yapı ******mı ögretmenligine geçişi var haksızlık degilmi bu ya bu konuda bi bilgsi olan varsa çok sevinrim.
kuş gribi Çevrimdışı  
Eski 07-08-06, 12:39   #5005
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
kuş gribi tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben inşaat myo okuyrum 2006 dgs klavuzuna baktımda inşaatın yani bnim okudugum bölümün yanlızca inşaat müh geçişi var inşaat teknikerligi bölümünün ise ki klavuzda hiç rastlayamadım yapı ögretmenligi ve yapı ******mı ögretmenligine geçişi var haksızlık degilmi bu ya bu konuda bi bilgsi olan varsa çok sevinrim.
Haksızlık falan dinlemiyorlar.. Kılavuzda ne görüyorsan o.
Dışında tercih yapamıyorsun
ShoveL Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 07-08-06, 13:09   #5006
game over

Cool

Alıntı:
evet neyazıkkı dedıgın gıbı ama haksızlık olarak düşünme bence çunku butun ınsaat ögrencılerı için geçerlı böle bıdurum.alternetıfın yok ınsaat mh. olmaktan başka ole düşün...
altugg Çevrimdışı  
Eski 07-08-06, 13:36   #5007
Aktif Üye

kuş gribi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-06
İtibar Gücü: 34 kuş gribi Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar ya inşaat 2006 klavuzuna göre inşaat sadece inşaat müh inşaat teknikerligide ki klavuzda bulamdım öle bişi yapı ögretmnlgne mi greblyo benim aklım karıştı bi bilginiz varsa yazarsanız sevnrm
kuş gribi Çevrimdışı  
Eski 07-08-06, 13:53   #5008
Üye

Giriş Tarihi: 19-07-06
İtibar Gücü: 0 jada_yksl Sanal Karizma İstemiyor
merhaba
arkadaşlar
bişey sorcam
ara sınıflar için yurt başvuruları bitti peki dgs yi kazanırsak nasıl yurt başvurusu yapıcaz ya da yapamayacak mıyız bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
jada_yksl Çevrimdışı  
Eski 07-08-06, 13:57   #5009
Lord Of The DGS

Ne-Co kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 03-10-05
İtibar Gücü: 63 Ne-Co Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
jada_yksl tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhaba
arkadaşlar
bişey sorcam
ara sınıflar için yurt başvuruları bitti peki dgs yi kazanırsak nasıl yurt başvurusu yapıcaz ya da yapamayacak mıyız bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşım dgs ile yerleşenlere devlet yurdu hakkı tanınmıyor. Ancak yurtta boşluk varsa kazandıktan sonra gidip kyk ya başvuruyorsun ve sıraya giriyorsun. Şansın varsa olur. Ama böyle bir hak sözkonusu değil yani.
Ne-Co Çevrimdışı  
Eski 07-08-06, 14:07   #5010
game over

Talking

Alıntı:
arkadaşlar ya inşaat 2006 klavuzuna göre inşaat sadece inşaat müh inşaat teknikerligide ki klavuzda bulamdım öle bişi yapı ögretmnlgne mi greblyo benim aklım karıştı bi bilginiz varsa yazarsanız sevnrm
meslek yuksek okulu ınsaat bolumu okuyan ögrencı arkadaşlarımız dgs de ınsaat mh. ve yapı ögretmenlıgı secebılıyorlar.yapı ogretmenlerınede atama wermedıklerı için ınsaat mh. tek tercıh yapabılecegın yer gıbı görünüyo.

Bu mesaj en son " 07-08-06 " tarihinde saat 14:10 itibariyle altugg tarafından düzenlenmiştir....
altugg Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
bilgi, dgs, dikey geçiş, hakkında, sorular, sınav

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları