DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-12-04, 16:41   #41
DGS ILE KAFAYI BOZAN GENC

eSeR kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-07-04
İtibar Gücü: 64 eSeR İtibar düzeyini kapadı
erkanozbek : ister uzatmis olsun ister uzatmamis olsun yani ister 2001 de girip 2005 de mezun olsun veya ister 2003 de girip 2005 de mezun olsun hic farketmez hepsi birlikte hesaplanir.mesela bu sene mezun olacak
2001 girisli 2 kisi
2002 girisli 4
2003 girisli ise 19
( subat veya haziran farketmez )
ogrenci oldugunu varsayarsak : 2005 de toplam 2+4+19=25 kisi mezun oluyo demektir ve bolum 1.si bu 25 kisi arasindan not ortalamasi en yuksek olandir.Ve mezun sayisi 5 i gectiginden basari puanlari duzgun gelir. 1.ye 80 gelir ve siralamaya gore asagi dogru iner.ornegin gecen sene biz 15 kisi mezun verdik.Ben bolum 1.siydim 80 geldi bolum 2.sine 75 3.sune 72 geldi.
Eger 5 kisiden az kisi emzun olursa bu sene o zaman 56 civari bir basari puani verilir herkeze.

DGS 2005
Türü , DGS Puanı , DGS Başarı Sırası
DGS-SAY , 298.993 , 000045

Yerleştiği Yükseköğretim Lisans Programı
Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
Tercih Sırası 01

Bu mesaj en son " 01-12-04 " tarihinde saat 16:43 itibariyle eSeR tarafından düzenlenmiştir....
eSeR Çevrimdışı  
Eski 01-12-04, 16:42   #42
Üye

onralp kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-11-04
İtibar Gücü: 59 onralp Sanal Karizma İstemiyor
sevgili arkadaşlarım o admin ksılma olayı latifeydi bende birçok sitede yöneticilik yaptığım için o durumu azçok bilirim kısaca sadece şaka

2.cisi dikkat ettiysen dgs kursu başlama tarihi ile ilgili mayıs diye diretiyolar bende saçmalık olduna inanıyorum diye sordum yani soru var konudan kopmadık birnevi lakin son 2 aykala derslere yükleniyoruz dedi zatımuhterem faydalımı yoksa zararlı mı olur şeklinde tabi fm 2005 ten kastımız dersten sıkıldınız anda beyin geliştimede faydalı olur diye belirtmek istedim yazılarım gittikçe eski istanbul beyefendileri türüne kayıyo çizgimizi bozmayalım dimi
onralp Çevrimdışı  
Eski 01-12-04, 16:46   #43

onralp : Dgs dershaneleri gecen sene subat civari basliyordu.
Bu sene ekimde kasimda ve aralikta baslayanlar oldu.Buda gecen seneye gore talebin arttigini gosterir. Matematik temeli olmayan bir insanin Ekimde baslamasindan daha normal birseyde yoktur. Ote yandan Subat ve mayis aylarinda dershaneler yeni siniflar acacaklardir.Temeli olan bunlara gider.Yani ortada sacma hicbirsey goremiyorum ben.

DGS 2005

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
Tercih Sırası 01
eSeR Çevrimdışı  
Eski 01-12-04, 16:46   #44
Üye

asıl önemlisi öss formunu doldururken şu mezun kısmına vede liseden mezun olduğunuz kısııma ne yazalım öncelikli olarak mezun kısmına yükseköğretimden mezunum seçeneğimini işareteyeceğiz..aslında bunu kitapçıktanda öğneririz maksat muhabetimiz artsın

eser arkadaşım olaydaki saçmalık bu ******* dersanesinin ders programının mayısta başlayacak olması yani ekimde falan program yok diyorki müdür bizde biliriz diğerleri gibi ekim başlatıp 1 saatlik süreyle temmuza yaymayı ama mayıstaki derslerde birden yükleniyoruz benim demek istediğimde bunun yararımı olur zararımı hani bildiğinide unutup iyice kafa karışır diye sordum

aslına bakarsan benimde mat temelim iyi değil bende isterim ekim kasım gibi başlamayı ama durum böyle o yüzden..

Bu mesaj en son " 01-12-04 " tarihinde saat 21:00 itibariyle Volkan tarafından düzenlenmiştir....
onralp Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 01-12-04, 20:56   #45

Mayis kursu matematik temeli iyi olan biri icin olabilir temel yok diyorsan bence cok gec basliyor.Ben gecen sene subatta baslamistimda ancak bitmisti konular temmuzda.Bu sene adini verdigin dershaneye gidecegim oda subatta baslayacak.Ayni dershane ama demek programlari farkli.Benim sana tavsiyem sen kendi kafana gore mayisa kadar butun dgs konularini calis.Sonra mayista hepsinin bir kez daha ustunden gecmis olur dershane.

DGS 2005

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
Tercih Sırası 01
eSeR Çevrimdışı  
Eski 01-12-04, 21:48   #46
Üye

Giriş Tarihi: 29-11-04
İtibar Gücü: 0 leo06 Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bana yardımcı olun ben daha yeniyim sitede ve bilgi almak istediğm konular hakkında sorularım var ancak bu soruları nereye soracağımı bilmiyorum biri bana anlatırsa sevinirim......
leo06 Çevrimdışı  
Eski 01-12-04, 23:19   #47
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
leo06 tarafından gönderildi
arkadaşlar bana yardımcı olun ben daha yeniyim sitede ve bilgi almak istediğm konular hakkında sorularım var ancak bu soruları nereye soracağımı bilmiyorum biri bana anlatırsa sevinirim......
belki soru sormana bile gerek kalmadan bulabileceksin aradıgın cevapları..

önce ust menuden forum sayfasına gir bolumleri incele..

aradıgın spesifik bir konu varsa kilit kelimeyi üst menudeki aramaya yaz arat ilgili konu baslıklarını goreceksin zaten.(aöbp ile ilgiliyse aöbp yaz veya taban puanları merak ediyorsan "taban puan" yaz)

ilgili konuda yeterli cevabı bulamadıysan merak ettiğini soruyu "cevap yaz" butonuna tıklayarak veya hızlı cevaptan sorabilirsin..eger merak ettiğin konu daha once açılmamışsa burada sorabilirsin..
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum.
Utku Çevrimdışı  
Eski 02-12-04, 11:39   #48
Aktif Üye

erkanozbek kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19-11-04
İtibar Gücü: 59 erkanozbek Sanal Karizma İstemiyor
cevabın icin tesekkürler eser kardes.
ben de öss kursuna gdiyorum dgs icin. burada(antalyada) dgs icin kurslar yok. bazi arkadaslar LES kitaplarını da tavsiye ediyorlar dgs icin. piyasaki LES kitaplarindan da dgs ile alakasız kitaplar var mi? sitedeki arkadaslar bazi dgs kitaplarinin icerik olarak dgs ile fazla alakalı olmadıgını söylüyorlar.senin var mi tavsiye edebilecegin LES kitabı?
kolay gelsin!
Yele verdik ömrü;toz olup gittik...
erkanozbek Çevrimdışı  
Eski 02-12-04, 12:42   #49
Üye

arkadaşlar şu öss belgesinde banka makbuzu ve doldurduğunuz belgeyle beraber ynında MEZUN OLDUĞUNUZ DIPLOMA VE ÖĞRENİM BELGESİ'ni getirin diye yazı var benim okul bitti ama çıkış belgesini almadım daha üşeniyordum turgutluya gitmeye bu durumda ne yapacağım yalnızca makbuz ile belgeyi götürsem olmazmı acil yardım teşekkür ederim..
onralp Çevrimdışı  
Eski 02-12-04, 15:14   #50

erkanozbek : tavsiye edecegim les kitabi yok.Dgs kitabi tavsiye edeyim.tasari dgs kitabi ve murat******* dgs kitabi.Bu kitap konusu forumda var.Arama yaparsan bulursun.
antalyaya selamlar

onralp : ben bu sene basvurmuyorum ama gecen sene basvururken diploma falan istememislerdi.Sadece makbuzla formu verdim ben.Isteyeceklerinide sanmiyorum.Cunku universitede okuyan ogrenciler tekrar giriyor bu ossye ve onlarin verecekleri diplomalar zaten okullarinda...

DGS 2005

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
Tercih Sırası 01
eSeR Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
bilgi, dgs, dikey geçiş, hakkında, sorular, sınav