![]() |
||
|
|
#31 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forum kirletme forum dilinde deyimdir bir hakaret veya yüklü anlam söz konusu degildir.
tekrar ediyorum bu site aynı zamanda sizin siteniz kurallara ne kadar uyulursa alınacak verimde bir o kadar artar..
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
|
#32 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Arkadaşlar Sorun aslında ne soruyu soranlarda nede cevaplayanlarda asıl sorun şu! site mevcut üye sayısına küçük gelmeye başladı ve Büyütmek gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz bu konuda da bütün üyelerin fikirlerini bekliyoruz. Neyi, Nasıl yapabiliriz siteye neleri ekleyebiliriz ...Hepinize saygılar sunuyorum.
Bu mesaj en son " 27-11-04 " tarihinde saat 21:47 itibariyle mehmetaltunbas tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#33 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74
![]() |
Forum duzeltme veya gelecekte nasil bir forum bekledigimizle ilgili bi konu ve anket vardi sanirim. Bence herkes onu incelesin ve goruslerini yazsin. Forumun gelceginize hepimizin katki yapmasi gerekli bence...
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 19-11-04
İtibar Gücü: 59
![]() |
selam prof.
öncelikle böyle bir site yapıp tecrübelerinizi sınava yeni girecek olan arkadaslarla paylatıgınız ıcın sükranlarımı sunarım.siteyı bende yenı kesfettim. simdiden bilmedigim bayagı birsey ögrendim. ben erkan özbek.akdeniz üniv. endüstriyel elektronık bölümü beklemeli ögrenciyim.zaten 36 kisilik sınıftan 8 kisi mezun oldu.geri kalanların bazilari benim gibi subat 2005de bazilari da haziran 2005de mezun olacak.(insallah!)insallah subat 2005de mezunum.sinif 1.ligi belirlenirken sadece sadece bizim sinifa(okulu uzatan 2002liler)mı yoksa haziran 2005de mezun olabilecek alt devre elemanlarına da mı bakılacak?yani iki sınıfın harmanlanmasından 1 tane mi sınıf 1.si mi cıkacak?subat 2005de veya haziran 2005de mezun olmanın dgs acısından bir dezavantajı var mi? subat 2005de mezun sayısı 5i gecmezse sınıf 1.sine aöbp 50civarında mi gelir,yoksa mezun sayısında mezun oluna doneme degil de yıla mı bakılır? bir de haziran 2004de mezun olan bir arkadasımla notlarımız biribirine yakındı.o 2004 dgs ye girdi. aöbp 70.122 geldı. benim de aöbp 70e yakın mi gelir? yanıtını bekliyorum arkadasım. saygılar
|
|
#35 |
|
Aktif Üye
![]() |
arkadaslar bu konuda bilgisi olan arkadasların yanıtını bekliyorum.
tesekkürler:-)
|
|
#36 |
|
DGS ILE KAFAYI BOZAN GENC
Giriş Tarihi: 18-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
Subat 2005 ve haziran2005 te mezun olanlardan 1 tane bolum 1.si cikacak.
yani o iki donem ogrencileri karistirilarak bir bolum 1.si cikacak Bolum 1.sine 80 gelir.Arkadasina 70 civari gelmis ama o gecen sene mezun olmus sen bu sene olacagindan bir karsilastirma yapamassin.Eger mezun sayisi 5 i gecmesse aobp 56 geliyordu sanirim.(tam emin degilim ama o civarda.) subatta veya haziran mezun olmanin bir avantaji veya dezavantaji yok.Tek + si subatta mezun olursan temmuza kadar dgs ye calisabilirsin rahat rahat.
DGS 2005 Türü , DGS Puanı , DGS Başarı Sırası DGS-SAY , 298.993 , 000045 Yerleştiği Yükseköğretim Lisans Programı Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Tercih Sırası 01 |
|
|
|
|
#37 |
|
Aktif Üye
![]() |
tesekkurler eser:-)
peki iki dönem ögrencileri dedigin okulu uzatan 2002li ögrencilerden subat 2005 veya haziran 2005de mezun olacaklar mı, yoksa okulu uzantanların(2002liler) tamamı ile alt devreden(2003lülerden) haziran 2005de mezun olabilecek olanlar mi? bunu anlamadım. birde mezun sayısı subat 2005deki mezun sayısı yoksa haziran 2005deki mezun sayısı mı?hangisi 5i gecmeli? ilgilendigin icin tesekkurler eser:-)
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-11-04
![]() |
Bir çalışmaya başlamışım 2 haftada sayılar ve üslüler bitti bu hızla iş yaparız heralde bu arada yine dersaneye gittim müdür mayıs dedi yine benim bildiğim öss son aylarda dersleri hafifletir bunlarda yoğun program varmış saçmalık
Birde şu site olayı abi siz msj yazıyosunuz admin arkadaşlar okuyup yüceliyo sonrada acaba nasıl nasıl klas bi msj yazsamda yerinde olur diye kasılıo bilirim site kuruculuğunu yazın gitsin ya yada açın fm2005 oynayın inanın işe yarıyo beyin geliştirmede saygılar...Bu mesaj en son " 01-12-04 " tarihinde saat 11:14 itibariyle onralp tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#39 | |
|
D-F-B
Giriş Tarihi: 20-06-04
İtibar Gücü: 68
![]() |
Alıntı:
sokakta bile yürüyüşüm değişti. geçen birisi bana çarptı dedim sen kime çarptığını bliyomusun öğrenince adamın yüzü değişti özür üzerine özür affettim tabi |
|
|
|
|
|
#40 |
|
administrator
Giriş Tarihi: 06-07-04
İtibar Gücü: 67
![]() |
onralp bu yazdığın mesajın bu başlıkla ne alakası var ben onu anlamadım. Burası soruların sorulduğu başlık zannedersem. Bu gidişle yeni konu açmayı değilde yeni cevap yazmayıda yönetici onayına bırakmak zorunda kalacağımızı tahmin ediyorum.
Herneyse sorusu olanlar sormaya devam edebilir... |
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| bilgi, dgs, dikey geçiş, hakkında, sorular, sınav |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|