![]() |
||
|
|
#21 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-11-04
İtibar Gücü: 60
![]() |
ben a.k.ü gıda teknolojisi mezunuyum bu yıl ilk kez sınava gireceğim sayısalım çok zayıf lütfen bana yardım edermisiniz nasıl çalışmam gerekiyor. uludag gıdayı istiyorum.
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-11-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
dershane
ben ist. ticaret üniv. bilg. muhasebe 2.sınıf öğrencisiyim bu sene dgsye giriyorum ama bu seneden pek umudum yok çünkü dgs için o kadar test kitabı aldım ama yazın sonunda kitapların yüzünü bi kapattım kapatış o kapatış... dersler ve işten fırsat bulamıyorum (fırsatı kendin yaratırsın diceksiniz biliyorum ama olmuyo işte) bu sene sınava gircem sırf soru tarzını öğrenmek için seneyede yarın dgs sınavından hemen sonra dershaneye başlamayı düşünüyorum bana önerebileceğiniz dershaneler varmı?
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 19-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
şu staj konusuna bi açıklık getirmek istiyorum..
2 dönem stajını da seneye yapabilirsin hiç bir sorun olmuyo.. ki hatırladıgım kadarıyla egemyo'dansın challenger.. bende oradan mezun oldum.. fakat söyle bi sorun ortaya çıkıyor.. bunu atlamanı istemem.. ben geçen sene dgs yi kazanamadım.. fakat kayıtların oldugu hafta ben stajımın son haftasını yapıyordum.. staj daha bitmemisti, kabul mü red mi belli degil, çıkışımı daha alamamistim.. yani anlıyacagin kazanip da bürokrasiye takılma ihtimali var.. o yüzden tarihler çok önemli.. bence bunu atlama.. |
|
|
|
|
#24 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Bende EMYO Mezunuyum. 1.ve2. sınıf stajlarını ortak yaptım. Stajımın bitiş tarihi cuma günüydü ve pazartesi de Lisansa kaydolmam gerekiyordu. Biraz zorlandım ama Sağolsun gerek bölüm koordinatörüm gerekse öğrenci işleri yardımcı oldu ve bir günde hem staj raporum onaylandı. Hem Mezun oldum ve hem de çıkış belgesi ve ders içeriklerini aldım. Ama genede sana tavsiyem Stajı Son günlere bırakma, Sonradan çok koşuşturmana gerek kalmasın.
![]() |
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-11-04
İtibar Gücü: 60
![]() |
Arkadaşlar benim bir sorum var fakat hangi forum da cevap alabilİRİM BİLEMEDİM.
Mak. tek. den mezun oldum bende dgs yi düşünüyorum fakat. Yurt dışına da yapabileceğimi ve yertdışında lisans tamamlama diye bişey olduğunu duydum fakat ne tbir bilgi elimde yok eğer bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun. Teşekkürler. Bu mesaj en son " 01-07-06 " tarihinde saat 23:24 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#26 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-07-04
![]() |
arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ediyorum zanledersem bu durumda olan yanlızca benim PROF anasayfada soruları burda sormamız gerektiğini yazmışsın peki cevaplar için hangi forum'a bakmam gerekiyor.
Bu site bir bilgi alışverişi sitesimi yoksa bir grup arkadaşın gelecekleri hakkında hayellerini paylaştıkları bir site mi? ben bu siteye dgs ve dgs mağdurlarından ve benimle aynı durumda olan arkadaşlardan bilgi almak için geldim. Arkadaşlar bakın 11-20-2004 te bir arkadaşımız soru soruyor arkadaşlarımız yanıtlıyor en son yanıt veren arkadaştan 2 gün sonra ben başka bir soru soruyorum ve benim sorumun ertesi günü başka bir arkadaş 11-20-2004 tarihindeki soru hakkında yorum yapıyor ve ondan sonrada doğal olarak diğre arkadaşlarda yorumda bulunuyor burdaki sorun belki istemedende olsa benim sorduğum soruyu sabotaja uğratıyor haksızmıyım zaman ayırıp okuyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum |
|
|
|
|
#27 | |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
İlk postta dikkat edersen önce sormak istediğiniz soru hakkında arama yapın lutfen diyor.Acaba arama yaptın mı? Sorun tecille ilgili aramada tecil yazıp aratsan ilgili konuyu göreceksin.sorunu orada sorsan sorun kaynamadan cevabını alacaksın.. Bu site sizin siteniz aynı zamanda.mesajlarını arastırdım aynı soruyu 3-4 kere sormussun farklı ama konuyla tamamen alakasız yerlerde..sen bu gibi davranışlarda bulunarak forumu kirletiyorsun..bir arama yapmak bu kadar zor mu? belki aradıgın cevabı aramadan sonra bulabileceksin.Sitede su an dgs ile ilgili hemen hemen her bilgi mevcut. şimdi sen dusun herkezin senin gibi aynı soruları farklı konularda sormasını? bu site ne hale gelir? Baskalarını suçlamadan önce kendimize bir soralım "acaba kurallara uyuyormuyum?" diye...
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74
![]() |
Salihli; bu konuda DGS kılavuzunu okuyabilirsin. Eger ilk girisin olucaksa www.osym.gov.tr adresindeki kilavuzlar kismindan bilgi edinebilirsin.
|
|
|
|
|
#29 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74
![]() |
Gıdacı : nasil cali$man gerektigi hakkinda http://www.dikeygecis.org/forum/showthread.php?t=332 bu linkten bilgi edinebilirsin.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-07-04
![]() |
PROF hatalarım farkındayım siteye bilgi için gelen tüm arkadaşlarımdan ve senden özür diliyorum.
Bu arada formu kirletiyorsun lafına da saygı duyuyorum.İstemeden de olsa konuları saptırmış ve arkadaşları zan altında bırakmış olabilirim.fakat formu kirletiyorsun sözündeki yüklü olan anlamı gayet iyi anlıyorum.Bu siteden çok fazla bilgi aldım zaman ayırıp bilgilerini paylaşan arkadaşlara bu siteyi düşünen ve hayata geçiren tüm dgs gönüllülerine çok teşekkür ediyorum Hoşça Kalın. |
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| bilgi, dgs, dikey geçiş, hakkında, sorular, sınav |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|